joi, 12 februarie 2015

Top 5 cărți pe care vreau să le citesc

În fiecare an, îmi stabilesc diverse target-uri și dorințe de realizat.Cred că nu e om, care la început de an să nu își facă cel puțin mental o lista cu lucrurile pe care ar vrea să le schimbe sau îndeplinească în anul care a început. 
Anul acesta mi-am propus ca pe plan personal, în primul rând, să îmi găsesc echilibrul interior și să petrec mai mult timp eu, cu mine.  Mi-am propus mult mai multe lucruri, dar în primul rând am nevoie de timp pentru a mă regăsi. Și cum mă pot regăsi dacă nu făcând lucrurile care îmi fac plăcere? Așa că printre multe lucruri, anul acesta vreau să citesc mai mult.

În primul rând, vreau să citesc toate cărțile scrise de John Green. De ce? Căci am citit Sub aceeași stea și m-am îndrăgostit la propriu de stilul acestui autor, și vreau să citesc tot ceea ce e scris de el, chiar și lista lui de cumpărături ca să citez din cartea lui :)

1. Căutând-o pe Alaska

Căutând-o pe Alaska  de John Green, cartea de debut a autorului e prima pe listă pentru că după ce am citit diverse recenzii, m-a atras povestea tulburătoare și misterioasă a personajelor.


2.Fluturi de Irina Binder

Am auzit multe și despre cartea Fluturi de Irina Binder pe care îmi doresc mult să o citesc prin prisma faptului că îmi plac cărțile de tip jurnal în care te contopești cu trăirile personajului.,,Fluturi este o invitație în universul unui suflet'' citez dintr-o recenzie, astfel ce poate fi mai fascinant decât sufletul unui om?
3.Nevoile lui, nevoile ei

Îmi plac mult și cărțile de psihologie, așa că pe lista mea ar fi și cartea Nevoile lui, nevoile ei o carte specială pentru cuplurile care vor să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți..Hmmm, chiar aș vrea să știu secretul :)


4.Emoțiile distructive

Cu siguranță, pentru dezvoltarea mea personală trebuie să citesc cartea Emoțiile distructive, o carte prin care autorul încearcă să răspundă întrebărilor existențiale care ne frământă.


5. Chimie perfectă

Iar la final, merge o carte romantică ce spuneți de o Chimie perfectă, o poveste de dragoste seducătoare despre orgolii și prejudecăți?Poate iubirea triumfa când se renunță la a privi imaginea de ansamblu ignorând astfel detaliile?



VĂ LAS PE VOI SĂ CONTINUAȚI LISTA DE CĂRȚI CE MERITĂ CITITE.


Mulțumesc site-ului Literatura pe tocuri și Editurii Librex pentru invitația de a scrie despre acest subiect inepuizabil..cărțile

6 comentarii :

  1. Si eu vreau sa citesc trilogia Chimiei ....sunt trei carti, asadar am avea destul romantism, nu? Cred ca ar trebui sa dau si eu ceva mai multa atentie cartiloer de psihologie sau celor care te ajuta sa te intelegi, sa cresti ca si persoana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarna este cel mai placut anotimp pentru lectura! Iti doresc cat mai placute ore petrecute cu personajele romanelor alese!
    Pup. Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări pentru planul tău! Să citești o carte este o ocupație plină de beneficii! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ferlicitari ella,frumoasa lista.cartile lui green si trilogia chimiei ma tenteaza si pe mine.spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca iti voi urma exemplu,mai ales ca o lunga perioada nu am voie sa fac mai nimic(efort,treburi...)ma voi apuca de citit,astfel timpul va trece mai repede.Interesanta imi pare cartea ,,Nevoile lui,nevoile ei",sigur din toate cele 5 carti alese de tine am avea cate ceva de invatat!Spor la scris si la citit!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...