duminică, 1 februarie 2015

Suntem bine

Am avut o săptămână obositoare, dar cel puțin m-am liniștit sufletește. Ne-am mutat din nou, în chirie, căci, certurile din familia mea au luat o turnură care mă afectau psihic și pe mine și pe copil.Nu am înțeles niciodată cum alții pot sta într-o garsonieră, și alții cu o ditamai casă, își gonesc la propriu copiii? Nu sunt perfectă, am multe greșeli, dar oare un părinte nu se presupune să ierte, să trăiască viața lui și nu a copilului său?

Nu poți sta într-un loc în care părinții îți văd doar greșelile, în care ești captivă ca într-o colivie, un loc toxic în care nu poți spune sau face ceva pentru că nu ai dreptul, pentru că e casa lor, iar tu,  tu ești cea mai josnică creatură de pe pământ. Am ajuns cu copilul la psiholog, pentru că mă speriase comportamentul lui, ajunsesem să cred că eu sunt de vină. La psiholog, însă mi s-a spus că Bubu se poartă așa pentru că vede și simte toată situația stresantă din casă și automat comportamentul lui este așa. Singura soluție este să îl scot din mediul acela toxic. Un mediu toxic, în care mama lui este jignită, bătută și stresată la maxim de mama ei, care cu siguranță are probleme psihice.

Asta am și făcut. Am plecat, și mi-am promis mie că indiferent dacă voi mânca doar pâine goală, nu mă voi mai întoarce acasă. Pentru că ACASĂ nu mai e ACASĂ. Mama mea a devenit un om pe care nu îl mai recunosc.Un om care mă urăște. Pentru că nu îți poți da copilul și nepotul afară din casă în plină iarnă, decât dacă nu ai suflet...

Ne-am liniștit încet, încet. Bubu a devenit din nou, copilul care era. M-am împăcat din nou, cu iubitul meu. De fapt, cred că nu ne-am despărțit niciodată, au fost multe presiuni asupra noastră, care ne-au făcut pe amândoi să luăm decizii pripite. 


Suntem bine, vom fi bine.Noi,2, noi... 3.

Singurul meu vis..este o casă a noastră.Cu siguranță, vom realiza asta, pentru că Dumnezeu nu poate fi surd.



5 comentarii :

  1. Sa va fie bine!
    Sa aveti liniste si toate se rezolva!
    O saptamana frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper că te-ai mai descărcat emoțional scriind aceste rânduri!
    Privește înainte, mâine va fi o nouă zi!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa va fie bine ,sa va dea Dumnezeu multa putere ....intr-o zi isi va dea seama si te va cauta

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa Ella, ca toate au un rost pe lumea asta, un scop care uneori ne scapa. Eu cred ca fiecare familie nou intemeiata, in cazul tau..voi 2, voi 3, trebuie sa aiba spatiul propriu in care sa se dezvolte, sa creasca, sa inceapa traditii si sa isi traiasca viata asa cum cred de cuviinta. Fii increzatoare ca toate se vor aseza asa cum trebuie si cum e mai bine. Toate cele bune va doresc :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate asa e mai bine...e greu acum dar decat sa traiasca copilul terorizat mai bine cu chirie,e greu nimic de spus dar vei vedea ca incet ,incet vei depasi situatia si lucrurile se vor rezolva!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...