sâmbătă, 20 decembrie 2014

Luna decembrie-luna reducerilor pe sheinside


Mai sunt cinci zile până la Crăciun. Only 5 days until Christmas? Wow, cum trece timpul. Spuneau la știri, că de mâine încep ninsorile, dacă va ninge și în orașul nostru, cu siguranță nu știu, dar aștept cu nerăbdare zăpadă, mai ales că sunt în concediu.

Cum sunt oficial în concediu, am destul timp să navighez pe net, și cum am devenit fană a site-ului sheinside, am ales câteva hăinuțe speciale pentru voi. Până pe 25 decembrie, cumperi un produs, iar pe al 2-lea îl iei la jumătate de preț, iar fularele sunt cu 40% reducere.





Dacă ați știi de cât timp îmi doresc o vestă de blană.Am tot văzut fete care purtau acest gen de vestuțe, și uite că eu nu mi-am luat până acum.


click aici  pentru vestă






Paltonașul acesta îl pândesc de mult timp, îmi place stilul baby doll, mai am acasă unul în genul acesta, dar pe altă culoare.



click aici pentru palton






Pentru mers la serviciu, sau chiar la o ținută casual, acest sacou e o bună alegere.

click aici pentru cardigan





Când am văzut acest sacou, m-am îndrăgostit la propriu, mai ales că îl poți purta și iarna,și sigur vei avea impresia că porți cu tine și pe tine o parte din vară.
click aici pentru sacoul înflorat











Dacă v-au plăcut alegerile mele, puteți da click pe imaginea de mai jos și vedeți întreaga gamă de reduceri de la sheinside.com

New Arrivals

BUY 1 GET 1 50% OFF

Scarves 40% OFF

LAST One Week

Date:DEC/18-DEC/25

6 comentarii :

  1. Sacoul înflorat e chiar drăgălaș și vesel, cred că i-ar face bine și celei care l-ar purta și celor care ar privi-o ! ☺
    Zi frumoasă, Ella !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac alegerile tale !
    O zi frumoasa si concediu placut !

    RăspundețiȘtergere
  3. vesta aceea este excelenta - îmi doresc si eu, însa din cele cu fir de blanita naturala si... calitatea implica si preturi ca atare. Asa ca mai amân, înca am alte prioritati financiare ;)
    Paltonasul este cool! nasturasii pe platca în doua rânduri sunt un model deosebit si modern. Am o jacheta de piele neagra în acest model si tare draga îmi este.
    O duminica minunata si spor la surf pe pagini de cumparaturi-online
    PS: am comandat vineri un CD si am emotii ca nu va ajunge pâna în Seara de Ajun. La noi, Amazon (cea mai mare firma de livrare cumparaturi online) face greva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vesta imi place mult-mult! Cred ca dau in boala vestelor, pe langa cea a palariilor! :))
    Sacoul inflorat l-am vazut purtat de Dora, pe blogul ei - Fashion Painted Dreams.
    Iar acest cardigan, de la reduceri, l-am vazut purtat de Federova si arata tare bine:http://www.sheinside.com/Grey-Batwing-Long-Sleeve-Contrast-Fur-Knit-Cardigan-p-190099-cat-1734.html

    Vacanta frumoasa, Ella! Sarbatori fericite!
    Te pup!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...