duminică, 14 decembrie 2014

Cosuri cadou pentru orice ocazie din viata ta


Acum ceva vreme, scriam niște advertoriale în limba engleză pentru firme din afară care se ocupau cu gift basket-urile, adică acele coșuri speciale cu diferite bunătăți sau produse, pe care le poți comanda pentru persoanele dragi din viața ta. Am scris destule advertoriale, și pot spune, că tânjeam după acele coșuri, și chiar admiram inițiativa americanilor, care au o adevărată tradiție din comandarea de coșuri de cadouri pentru diferite ocazii și cu diferite tematici.

Ideea a prins bine și în România, spre surprinderea mea am dat de un site care livrează cosuri cadou pentru diferite ocazii. Ideea e simplă și binevenită. Alegi coșul cu produsele dorite, dai comanda online sau la telefon, și coșul este livrat acolo unde vrei.

Dacă ar fi să aleg pentru mine un astfel de coș as alege cosul de mai jos.
 Cosul cadou Colore  poate fi oferit oricărei doamne și domnișoare, mai ales că are și o floricică frumoasă cadou și  dulcegării. Alegi și o felicitare și un text inspirat, și sigur impresionezi orice domnișoară cu pretenții.


Pentru că vin sărbătorile, ia uitați un cos de Craciun. Super frumos!

Karin Gifts vă oferă o gamă largă de cosuri cadou, vă puteti alege voi produsele care să compună coșul. Sunt multe oferte pentru firmele care  doresc să aducă o mică bucurie salariaților cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Dacă vreți să trimiteți o simplă felicitare, Karin Gifts expediază pentru voi felicitarea cu textul dorit de voi, așa scăpați de un drum la Poștă. Super idee, nu?
Tu alegi cadoul, iar cei de la Karin Gifts îl trimit unde vrei tu, fără costuri suplimentare, în afara taxei de livrare!



2 comentarii :

  1. interesante idei de cadouri! Multumim Ella!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt chiar o idee buna, pacat ca sefii sunt cam zgarciti de felul lor, dar un astfel de cadou merge pentru o persoana draga!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...