luni, 1 decembrie 2014

Go, go..tabletă..GO!


Vă mai amintiți desenele cu Captain Planet și celebra replică : Go, Planet, Go!?
Mă gândeam haotic, așa cum o mai ia mintea mea razna, la o tabletă, și nu orice tabletă, ci o tabletă performantă, mai ales că cea pe care o am acum, e în uzul lu fiu-meu. E uimitor, ce capacități digitale au copiii din ziua de azi, și cum știu ei să umble pe tabletă fără să facă cine știe ce cursuri. Fiul meu are 4 ani și știe pe tabletă, de parcă ar fi folosit tableta pe când era în burtă.


Desenele de care vă spuneam, eram mare fană.

 Prima dată când am auzit numele site-ului goclever.com,m-am dus cu gândul la desenele cu Captain Planet,prin asociația cu numele. Apoi după ce am văzut ofertele la tablete, unele mai performante ca altele, m-am gândit că aici e planeta tabletelor. PLANETA TABLETELOR INTELIGENTE.

Mie mi-a făcut cu ochiul această tabletă, INSIGNIA 1010 Business.
Motivul principal ar fi tastatura inclusă, nu mă pasionează tabletele cu touch și telefoanele, deși sunt la mare căutare, dar eu sunt mai tradiționalistă, îmi plac tastele :))Tastatura poate fi folosită ca stand și suport elegant pentru a proteja ecranul de zgârâieturi. Hmm, e o tabletă Business, nu sunt eu, tocmai, o femeie de afaceri, dar la cât timp petrec pe laptop, mi-ar fi mult mai ușor dacă aș avea o astfel de tabletă care cântărește foarte puțin în comparație cu un laptop, are și tastatură, Windows 8,1 preinstalat, sistem QuadCore Intel Atom Z3740D, 1.33GHz. Cu tastatură, ușoară(o pot lua peste tot), performantă, pentru mine este tableta ideală.  Dacă stau bine și mă gândesc, cred că această tabletă e mai performantă decât laptopul meu recent achiziționat.



Moșule, anul acesta, nu mă supăr dacă îmi aduci o tabletă de pe planeta tabletelor inteligente. GO, CLEVER, GO!!!

Cu drag, Ella!!!



3 comentarii :

  1. si mie imi place mult tableta asta cam din aceleasi motive

    RăspundețiȘtergere
  2. Copii sunt tare receptivi la nou si mai ales la tehnica asta.As vrea sieu una,daca e asa usoara si performanta.Sa ma uit la pret,sa vad daca Mosul are forta. O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ademeneste/l si tu cu multe prajituri, poate va veni cu sacul doldora.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...