sâmbătă, 20 decembrie 2014

Cu un pas înaintea viitorului, gadgetway

Tehnologia e într-o continuuă dezvoltare și ascensiune. Doar stând și gândindu-mă la cum a evoluat calculatorul, de la calculatoarele acelea imense militare, la desktopuri, până la laptopuri și tablete inteligente, probabil vom asista în curând la o tabletă care intră și scrie singură citindu-ne gândurile. Orice e posibil când vine vorba de tehnologie, pentru că sunt mereu temerari care cred în visele lor, și creează lucruri absolut uimitoare în materie de gadgeturi.

De aceea pe gadgetway.ro, am găsit o mulțime de invenții cel puțin noi pentru mine, căci, eu, sincer sunt în urma tehnologiei.


Magazinul de gadgeturi e un paradis pentru pasionații de gadegeturi inteligente. recunosc că pe mine mă interesează lucrurile foarte practice, așa că mi-aș lua un tensiometru de brat, care înregistrează tensiunea arterială cu ajutorul unui Iphone, Ipod touch, smartphone sau tabletă. Acest aparat îți înregistrează toate măsurătorile și e mult mai eficient decât un tensiometru obisnuit.

Am probleme cu tensiunea, uneori e prea mică și din cauza asta am dureri de cap, și chiar mi-aș dori un astfel de gadget pentru a supraveghe tensiunea arterială.
*La acest gadget, transportul e gratuit, și îl puteți achiziționa în rate.

Dar pentru că nu toată lumea își dorește un dispozitiv medical, pe gadgetway.ro, găsiți tot felul de inveții utile, cum ar fi baby monitor wireless care este big brother al copilului vostru atunci când nu sunteți lângă el. 

Avantaje ale acestui gadget:
-Nu doar că îl vedeți și auziți pe cel mic, dar și puteți vorbi cu copilul vostru, prin apăsarea butonului Push to talk de pe smartphone sau tabletă. 
-are 7 cântecele de leagăn.
-înregistrează și monitorizează zgomotul și mișcarea din camera copilului.
- puteți alege o lumină de veghe în culoarea dorită, sau chiar puteți pune o animație curcubeu.

Un astfel de gadget, îl vedeam până nu demult în filmele americane, iată că a venit timpul ca și noi, românii, să ne modernizăm.Acest aparat mi se pare deosebit de util.






5 comentarii :

  1. Acel sistem de supraveghere pentru bebe e chiar util mai ales intr-o casa mare. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca tot dai un ban, te sfatuiesc sa iti cumperi tensiometru cu manseta, pentru ca tensiometrele bratara nu sunt precise. Eu am cumparat mai intâi asa unul si... acum am unul cu manseta si sunt foarte multumita.
    Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. baby monitor wireless cred ca este super pentru cine are bebe !
    O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. intro casa mare este util monitorul bebe, dar in apartamente este in plus, ne-am convins :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...