sâmbătă, 20 decembrie 2014

Cu telefonul în service-ul itool


Vi s-a întâmplat vreodată ca telefonul să clacheze în mod misterios,sau să aterizeze fix pe gresie,pe trotuar sau eventual în apă? Vi s-a întâmplat vreodată ca tableta să nu vrea cu niciun chip să mai afișeze ceva sau eventual să o trântească în mod inexplicabil piciul dumneavoastră?

Dacă vă regăsiți în exemplele de mai sus, înseamnă că sunteți acolo unde trebuie. Am găsit exact reparatorul de telefoane și tablete. Păi da, când ți se tocesc flecurile de la pantofi, te duci la cizmar, când se strică mașina de spălat te duci la instalator, cînd se strică telefonul de ultima generație te duci la reparatii iphone la itool.ro.Logic, nu?

Cine sunt cei de la itool?
O firmă serioasă recomandată de o prietenă de-a mea care într-o zi cu soare, a scăpat telefonul pe jos, ecranul a crăpat, iar iphone-ul ei dădea rateuri. Era disperată, căci perioada de garanție expirase, telefonul era foarte bun, și nu știa ce să facă. Noroc că din vorbă în vorbă a dat peste cei de la service-ul cu telefoane și tablete. Au rezolvat problema din prima,iar de atunci telefonul ei e din nou funcțional.
Tot ce nu mai merge e schimbat cu piese originale, nu orice jafuri, ceea ce e foarte important mai ales când vine vorba de telefoane de ultima generație.
Prețul a fost modic, prietena mea a fost foarte încântată, așa că voi apela și eu la ei, mai ales că tableta mea, are ecranul crăpat în urma coliziunii absolut accidentale cu gresia,  în timp ce fiu-meu fugea cu ea în mâini să îmi arate că a câștigat nu știu ce joc.Ciudat este că până acum am aruncat vreo 2 telefoane pentru că nu știam că există service gsm de reparații telefoane, tablete și chiar gps-uri.Nu mai mergeți pe premisa că nu se pot repara, sau că vă costă o avere repararea tabletei, și aparatele electronice se pot strica, dar Slavă Domnului există itool.ro, service-ul pentru gadgeturile tale.



2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...