marți, 4 noiembrie 2014

Parfumuri online, cu dragoste..


L-am descoperit târziu, într-o zi de iarnă când fulgi mari cădeau fără încetare. Îl aşteptam cu înfrigurare să vină, nu îl mai văzusem de aproape 3 luni,iar sufletul tresărea la orice zgomot. Refuzase să vin să îl aştept în autogară, aşa că aşteptam...venirea iubitului meu.

Povestind aceste rânduri îmi dau seama că în ciuda momentelor dificile, am avut şi momente atât de frumoase în relaţia noastră. Îmbrăţişarea iubitului după o pauză lungă e ca o gură de aer proaspăt, ca un curcubeu după o lungă furtună.Sunt momente care îţi taie respiraţia în viaţă, iar acesta a fost unul dintre ele.


Din Italia, mi-a adus primul meu parfum Chanel no 19, ştia că îmi doream de mult timp acest parfum. Nici nu ştiam cum miroase, însă mi-l doream pentru că ştiam că un Chanel înseamnă eleganţă, rafinament, lux şi iubire.Citisem câte ceva despre istoria acestui parfum , şi mi-a placut mult ce a zis Coco Chanel, creatoarea acestui parfum..că o femeie trebuie să se parfumeze în toate punctele în care vrea să fie sărutată.


L-am desfăcut cu emoţie, de teamă să nu îi stric ambalajul, şi am pulverizat uşor parfumul pe încheietura mâinii. A fost dragoste la prima vedere,o euforie de mirosuri florale, o explozie de primăvară care pe mine m-a cucerit iremediabil. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, pentru simplul fapt că mi se îndeplinise un vis pe care îl aveam de mult timp. A fost totodată şi primul Crăciun fericit pe care după mulţi ani, l-am petrecut în familie: eu, iubitul meu şi copilul.

 Parfumul se numeşte Chanel no 19, pentru că 19 este ziua de naştere a creatoarei Coco Chanel. Această femeie excentrică şi de o eleganţă desăvârşită a făcut istorie cu parfumurile şi viaţa ei, de aceea am vrut să am şi eu o parte din frumuseţea parfumurilor franţuzeşti.

Pentru mine, acest parfum înseamnă dragoste, dragostea neţărmuită pe care eu şi iubitul meu ne-o purtăm indiferent de anotimp sau de probleme.
De fiecare dată când folosesc acest parfum, e ca şi cum aş purta permanent cu mine, aroma iubirii noastre. Parfumul îmi aminteşte de primii fulgii de nea, de toamna în care am învăţat să mergem mai departe orice ar fi., de primăvara în care am înflorit,de vara în care ne-am cunoscut..

Am multe parfumuri, dar acest parfum este preferatul meu. Am încercat să îmi cumpăr doar parfumuri de calitate, pentru că e important să porţi o aromă delicată de parfum în orice moment al zilei. Vă recomand aceste site, unde găsiţi parfumuri originale online, mai ales că într-un oraş micuţ ca al meu, nu există o parfumerie de unde pot achiziţiona parfumuri originale.






Postarea participă la SuperBlog 2014

9 comentarii :

  1. parfumul meu - la care ma intorc, indiferent dupa ce parfum de sezon am purtat, este J´adore de la Dior. Vara aceasta am purtat Chloé...
    Le iubesc pe amândoua ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. cu ocazia asta am aflat si eu de unde vine numele acestui parfum care miroase divin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeam undeva ca un Chanel se vinde la fiecare 3 secunde sau ceva de genul.Pupici!

      Ștergere
  3. Nu sunt prea consecventa la parfumuri si le schimb,nu des,poate un an,doi,dar functie de stare.Ca si tine, un miros ma poate lega de cineva sau ceva.O zi minunata si parfumata sa ai azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le schimb in functie de stare, dar fiecare parfum asa cum ai spus si tu imi aduce aminte de ceva. PUPICI!

      Ștergere
  4. Foarte frumos ai scris, sunt curioasa cum miroase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, parfumurile Chanel sunt speciale ;-)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...