duminică, 30 noiembrie 2014

Nu mă vota, sunt Blondă!


Campania electorală a trecut, ne-am ales președintele, cu chiu cu vai, aș spune eu, dar începe avalanșa blondiană..Îmi fac campanie electorală.Da,ați auzit bine.Îmi fac CAMPANIE.

1. Ca lumea să te voteze, ai nevoie de un slogan, de o idee care să prindă bine la public. Ce ,,Să trăiți bine'' sau ,,România lucrului rău făcut, pardon bine făcut'', avem nevoie de un slogan puternic, inedit, diferit,blondian.
Sloganul meu este: ,,Nu mă vota pe mine, sunt Blondă!''

2.Ca lumea să te știe, ai nevoie de materiale promoționale.N-aș vrea să apelez la vechiul obicei împământenit la români, cu uleiul, orezul sau zahărul(spre dezamăgirea pensionarilor), ci la ceva util, pe care îl poți purta. De ce să folosesc pixuri, sau calendare, când oamenii vor ceva care să le rămână impregnant în memorie, sau să îl aibă mereu de-acum încolo?

Ce spuneți de un tricou promoțional?


aveți aici modelul de tricou 

Cu siguranță, aș aduna ceva voturi...Hi, hi, poate chiar aș ajunge președinta României,căci folosindu-mă de psihologia inversă, voi determina oamenii să mă voteze. Cu cât spunem mai mult unui om ce să facă, cu atât va face INVERS..Nu o spun eu, ci psihologii, pentru că e în natura noastră să respingem anumite lucruri. 

Lăsând gluma la o parte, deocamdată nu îmi fac campanie, dar dacă aș fi pusă vreodată în situația de a-mi face reclamă, ideea unui tricou promoțional mi se pare mai mult decât utilă. Oamenii rețin mult mai ușor ceea ce văd, iar dacă mesajul e puternic, cu siguranță oamenii te vor vota sau măcar vor avea curiozitatea să vadă: Ia, mă, asta ce vrea, cine este, ce face!!!.

Se știe că reclama e mama publicității, cu siguranță, un tricou cu mesajul, sau brandul firmei respective va stârni interesul despre produsul sau brandul X.Să nu mai vorbim de costuri, care sunt cu mult reduse decât a plăti reclame la televizor, radio sau alte surse. Un tricou costă în jur de 4 euro, 30 de secunde de publicitate la TV costă cu mult prețul a 100 de tricouri.

Pe mine, m-ar tenta ideea să fac cadou un tricou personalizat, cadou pentru oamenii dragi din viața mea, sau eventual pentru oamenii mai puțin dragi.


Îmi place ideea de cadou personalizat, cănuța de mai jos, poate fi cadoul perfect chiar și pentru mine.Pentru că se poate scrie cu creta ce mesaj vrei, aș putea să scriu. Azi: mers cu Bubu la înot, adică să îmi notez ceva ce aș putea să uit.


click aici pentru detalii despre acest cadou


Iar pentru SEFI , următorul tricou ar fi perfect:

CE SPUNEȚI DE IDEILE MELE DE CADOURI PERSONALIZATE ȘI DE TRICOURI? 

V-ar încânta un tricou cu un mesaj special creat pentru voi?



6 comentarii :

  1. imi plac chestiile personalizate, am cateva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum e o moda cu obiectele personalizate.Pana si nepoata mea a primit de ziua ei o perie pentru par si o cutie pentru accesorii personalizate. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar si eu as vrea ceva personalizari: un tricou cu un mesaj pentru un public extrem de restrans ;), un set de 2 cani pentru mine si iubi ....ar mai fi chestiile de genul: aici e ceea ce cautai - semn care sa ma ajute sa mai gasesc prin casa cate ceva .....

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-au placut toate, dar ce tare este cana! Eu as scrie pe cana de cafea, cand ma holbez la ea dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tricourile personalizate imi plac; sunt amuzante multe mesaje pe care le citesc pe pieptul sau spatele altora dar n-as imbraca unul decat intr-un cerc restrans,al amicilor,cel mult. :)
    Canile si alte obiecte ce nu se poarta "la vedere" imi plac mult.
    Ziua minunat sa o petreci!

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte interesante ideile tale de tricouri personalizate; eu mi-as face unul cu poza catelului meu

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...