joi, 6 noiembrie 2014

Florărie online, cu drag şi dragoste!


Era o zi friguroasă de decembrie.  Îmi place iarna, dar nu îmi place frigul, poate dacă zăpada ar fi caldă, iarna ar fi perfectă, dar teoretic e imposibil. Era şi o perioadă grea, oboseala de la serviciu îşi spusese cuvântul, sfârşitul de an poate fi atât de obositor câteodată. Nu aveam chef de nimic, aşteptam cu înfrigurare să vină concediul, să vină iubitul meu care plecase în străinătate şi se părea că nu mai vine, căci şeful lui hotărâse să nu aibă concediu. Vă puteţi închipui ce sărbători aveam să am, fără iubitul meu.

Începusem deja pregătirile de Crăciun, dacă le pot numi pregătiri, fără prea mult chef, când deodată aud că sună cineva la uşă.
Mă uit pe vizor, văd un domn în uniformă, parcă şi ceva colorat.Deschid uşa, şi curierul îmi întinde un buchet de flori. Un superb buchet de trandafiri roşii. Wow, mie mi se pare totul o glumă, mă roşesc toată aşa cum mă roşesc de obicei când sunt luată prin surprindere, aştept de undeva să răsară unii cu camera, dar văd că domnul din faţa mea e chiar serios, e pentru mine buchetul. Întreb de la cine e, spune că scrie în bileţel, aşa că îl deschid nerăbdătoare, ba chiar uit să mulţumesc curierului,şi îi trântesc uşa în nas. Halal maniere!

Citesc biletul: ,,Aşteaptă-mă vin în 5 minute. Te iubesc!! ''
Mintea mea se înceţoşează şi mai mult, iar îmi spun că acel curier sigur a greşit adresa, pun buchetul în vază şi îmi văd mai departe de treaba mea.

Peste 5 minute, aud, iar că sună la uşă... Pesemne e curierul, a venit să ia buchetul, şi-o fi dat seama că a greşit adresa, îmi spun eu.
Deschid uşa, şi surpriză iubitul meu. Sărim amândoi unul în braţele celuilalt, nu îmi vine să cred că a venit acasă. 
-Dar cum, tu mi-ai trimis florile? Cum le-ai comandat Iubi, doar erai în Italia? Cum ai venit, ziceai că nu vii?
-Of, draga mea, tu nu ai auzit de florărie online şi de comandă online?Păi şi dacă îţi mai ziceam eu, mai puteam eu să îţi trimit flori cu drag şi dragoste??

Venirea iubitului meu a fost cel mai frumos cadou de Crăciun, iar florile au fost cireaşa de pe tort. 

Aşa că vă spun şi vouă un secret: când vreţi să faceţi o surpriză plăcută persoanei iubite, apelaţi la un buchet de flori.Cu florile nu veţi da greş niciodată, mai ales când sunt însoţite de un bileţel romantic,de mult drag şi dragoste!!!




8 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...