marți, 7 octombrie 2014

Maşina mea de vis

Când eram prin liceu mi-am făcut o listă cu lucrurile pe care trebuie neapărat să le fac în viaţă. Ce ştiţi voi, aveam planuri mari încă de atunci!!!Ordinea e aleatorie.

1. Să iau la Facultate-bifat

2. Să îmi iau carnetul de şoferiţă-bifat

3. Să îmi cumpăr o maşină- bifat

4. Să mă mărit-bifat şi şters :) 

5. Să fac 2 copii. Parţial realizat, mai am să fac o bebiţă :)

6. Să am un serviciu- bifat

7. Să plantez un pom- va urma

6. Să văd Ţara Sfânta-va urma, sper

7. Să îmi iau casa mea- sper că va urma..

Nu mai am 18 ani ca în liceu, am cu vreo 10 ani mai mult, dacă aş da timpul înapoi, adolescenta din mine ar face alte alegeri mai inspirate. 

Mi-am luat o maşină, ce-i drept pe banii mei, din salariul meu,dar a fost o maşină second hand, nu am avut bani atunci să îmi iau ceva nou. Merge cât să îmi fac treaba cu ea, dar mi-aş dori o maşină exact cum sunt eu, nebunatică,dar sigură pe ea. 
Mică, colorată, descurcăreaţă în trafic, să consume puţin, să o pot parca unde vreau(încă lucrez la parcări,de aceea plec cu 15 minute mai devreme  la serviciu pentru că am nevoie de timp şi spaţiu să parchez maşina :))),cam aceasta ar fi descrierea maşinii mele ideale.

Chiar mi-aş dori o maşinuţă sport, care să mă facă să mă simt o adolescentă nebunică, cu poftă de viaţă, plus că la traficul infernal care este (vorba lui Vanghelie), doar cu o maşină sport te mai poţi strecura. Să nu credeţi că dacă eşti femeie la volan, bărbaţii te vor menaja, din contră te vor agasa, te vor claxona,nu îţi vor da prioritate, ca de ei masculi să lase o femeie să treacă înaintea lor, deşi ea are prioritate, n-ai să vezi politeţuri din partea bărbaţilor şoferi. În jungla urbană suprapopulată de maşini, simt nevoia unei maşini sport în viaţa mea, cea pe care o am acum zici că e limuzină :)



Când am văzut această maşina, Toyota Aygo, am zis că sigur cei de la Toyota mi-au citit gândurile, căci prea a fost creată pe gustul meu.

Dar priviţi în ce variante de culori o puteţi achiziţiona, eu chiar m-am îndrăgostit de această maşină.


Oamenii se schimbă, gusturile se schimbă, evoluăm mereu, suntem ca maşinile, încercăm mereu să fim mai buni, să ne updatăm la lumea în care trăim, aşa că pe 2014, 
lista mea de dorinţe e următoarea:


Articolul participă la Superblog 2014

8 comentarii :

  1. Din ce citesc aici,ai fost un om care si-a respectat planurile.O sa le rezolvi cu rabdare si un pic de noroc si pe celelalte.Eu iti doresc din suflet asta! Cu masina m-ai brodit.Am si eu o dorinta de a-mi lua alta,dar cam greu la pensie daca n-ai la ciorap.Toate bune !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as vrea sa-mi iau o motocicleta si un iaht, insa nu cred ca am sa-mi iau. Nu am nici masina, (am avut mai de mult dar nu acuma), insa nu vad de ce as avea nevoie de masina acuma in mediu urban, decat poate in
    vacanta, dar in vacanta pot sa inchiriez. Cel mai tare mi-e teama ca daca-mi cumpar din nou masina voi fi tentat sa plec mai des in vacanta, la distante semi-lungi, ca o motocicleta sau un iaht nu m-ar tenta asa de mult sa le folosesc asa de des ca sa ma duc haihui, habar nu am de ce, am asa o imagine ca cu o motocicleta sau un iaht nu se pleaca in vacanta decat o data pe an, nu mai des, dar in orice caz nu de vacante am eu nevoie, ci chiar vreau sa-mi iau joburi in plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar tie ti se cam indeplinesc visurile, felicitarile mele. ;) :D :) Ai si gusturi bune, ai pus ochii pe o masinuta super frumoasa si care, zic eu, ti se potriveste manusa. Pana si eu mi-as dori asemenea bijuterie. :D :)
    Chiar daca nu carnet. Inca. Dar mi-ar placea sa merg la serviciu cu masina personala, ca m-am cam saturat de tramvaiul aglomerat. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ti se indeplineasca fiecare vis ce a mai ramas de bifat in ordinea nevoilor. O masina ne dorim mai mult pentru calatorii, eu doar pe locul din dreapta. Nu concep sa conduc. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a plăcut ideea cu lista de dorinţe şi confruntarea cu ea, peste ani... Aşa ceva arată modul cum am evoluat ca oameni, de la adolescenţi visători, la adulţi pragmatici... Şi la câte altele n-am visat în fragedă tinereţe?
    Cât despre visul cu maşinuţa cea frumoasă şi fâşneaţă, alegerea ta este grozavă. Şi eu am aceeaşi părere despre maşinuţele mici şi uşor de manevrat. Cu ani în urmă, am început "cariera" de şofer cu o măgăoaie de Opel combi, pe care cu mare greutate reuşeam să o parchez. Acum am un Matiz de care sunt îndrăgostit, căci este tare uşor de manevrat. Iar Toyota Aygo o admir de mult timp, cu gândul că poate reuşesco astfel de schimbare.
    Îţi doresc succes la... bifat lista!
    O zi frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. O astfel de masina as vrea si eu! Dar pe negru :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu iti doresc din suflet sa o bifezi cat mai curand pentru ca Toyota Aygo e o masina superba

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dimineata!In mare parte cam tot ce ti-ai propus ai realizat,iti doresc sa ti-se implineasca toate visele,sa obtii absolut orice!Meriti acest lucru!Doamne ajuta ,sa te vedem cu noua Toyota Aygo!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...