sâmbătă, 27 septembrie 2014

Tablete online la preţuri foarte bune


Cred că v-am spus zilele trecute că am câştigat o tabletă  la un concurs. Zis şi făcut, frumoasă, nu foarte performantă,tableta mea era o încântare pentru mine. De ce spun era?

Ca să mai potolim micul terorist care a fost puţin răcit, şi nu prea avea cum să îşi consume energie doar cu jucăriile din dotare,  soţul meu a instalat un joc pe tabletă, cred că aţi auzit de motanul acela vorbăreţ Tom. Tableta care se presupune a fi fost cadoul meu, a devenit brusc proprietatea micul terorist Bubu. Nici nu am apucat să pedalez pe ea, să văd ce poate, cum se foloseşte, ba mai mult fiu-meu umblă pe ea de zici că el a proiectat-o şi are doar 4 ani şi 6 luni.

Cum nu am încă un laptop, şi calculatorul meu dă chix uneori, am zis că trebuie să mă reorientez spre o tabletă mai performantă care să mă ajute să mai scriu şi pe blog, stând în pat, ca o lady ce sunt.

tableta aceasta are şi transport gratuit

Tabletele nu mai sunt un moft sau ceva intangibil pe acest site găsiţi tablete la preţuri bune, mai ieftine sau mai scumpe în funcţie de capacitatea tabletei. 

Eu mi-aş dori spre exemplu această tabletă Samsung, aşa că o adaug în lista mea de dorinţe.Cu un sistem de operare Android, memorie RAM 1,5 GB, transport gratuit, garanţie 2 ani, această tabletă mi se pare o alegere bună, atunci când vrei ceva mai performant. Pentru cât am eu nevoie: navigat pe bloguri, scris pe blog şi facebook, tableta e perfectă.

Recunosc că nu sunt fană tablete, de curând m-am familiarizat şi eu cu ele, dar tabletele de pe acest site mi se par accesibile ca preţ. Preţurile pentru tablete  pornesc de la 249 ron, iar de pe site puteţi cumpăra şi laptopuri, telefoane mobile, televizoare, având posibilitatea de a le achiziţiona şi în rate.


5 comentarii :

  1. Eu sunt adepta laptopurile, dar o sa arunc un ochi sa vad ce oferte au la tablete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa sti ca la un pret asa mic ,parca m-ar tenta si pe mine,cum zici sa butonez din pat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ador firma Samsung asa ca iti inteleg perfect orientarea catre acea tableta. E super frumoasa, daca ar fi sa-mi iau, tot una ca ea as alege si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ella!
    Să o stăpânești sănătoasă,eu rămân tot la laptop!
    O duminică frumoasă îți doresc!
    Te pupic cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o tableta Samsung, super buna! Am luat-o de pe Amazon, la nioi avea un pret super nesimtit!!!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...