marți, 23 septembrie 2014

BidBond-broker asigurări


În lumea afacerilor, a licitaţiilor publice este nevoie întotdeauna de un cadru legal, actele nu pot fi făcute aşa la întâmplare, o firmă care se respectă are nevoie de siguranţă, credibilitate şi garanţii.

BIDBOND este un broker de asigurări care vă oferă servicii de asigurări de construcţii montaj, asigurări privind răspunderea managerilor, precum şi garanţia participării la
licitaţii publice.

Firma de brokeri vă asigură următoarele tipuri de bonduri:

1. Bid Bond sau Asigurarea de Garanţie pentru participarea la licitaţie este o alternativă la Scrisoarea de Garanţie Bancară. Această asigurare este solicitată oricărui Ofertant care doreşte să participe la o licitaţie pentru a obţine un contract de achiziţie publică.

Dintre avantajele Asigurării de Garanţie amintim:
-facilitează participarea la licitaţii publice
-costuri redude
-timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare
-nu afectează capitalul de lucru.

2. Performance Bond sau Garanţia de buna execuţie este instrumentul de garantare solicitat companiilor care semnează un contract de achiziţie publică. Acest tip de garanţie protejează Beneficiarul contractului de riscul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunztoare a obligaţiilor contractuale asumate de Executant prin contract.

Avantaje ale Asigurării de Garanţie:
-facilitează executarea lucrărilor contractate
-costurile sunt reduse, la fel şi timpul de emitere al garanţiei, în comparaţie cu procedurile bancare
-deblocarea sumelor constituite ca garanţie de buna execuţie.

3.Maintainance BOND vine în completarea asigurării de bună execuţie şi se referă la Asigurarea de bună execuţie pentru perioada de notificare a defectelor, acoperind perioada de întreţinere post execuţie, dacă această perioadă a fost prevăzută în contract.

Această asigurare garantează ce Asiguratul sau Executantul va remedia orice defecte apărute după finalizarea contractului şi îşi va îndeplini toate obligaţiile contractuale ce derivă din clauzele contractului.


4.Advance Payment Bonds sau Garanţia de restituire a avansului garantează restituirea de către debitor a sumelor de bani pe care le-a plătit sub formă de avans pentru prestarea serviciilor sau achiziţionarea unor produse.


Pentru alte informaţii şi detalii despre serviciile de broker asigurări, BidBond.ro vă oferă consultanţă gratuită la numărul 0360-102.102


2 comentarii :

  1. E bine de stiut pentru cei care au o afacere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, habar n-avem ca iti trebuie asa ceva...poate pentru ca nu am o afacere online si nu participa la aceste licitatii...

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...