luni, 22 septembrie 2014

Cum să prelungeşti viaţa tabletei tale?


Se uita cu jind la prietenele ei. Toate luceau a curăţenie, a nou, a prospeţime, erau toate un zâmbet, arătau ca scoase din cutie. Ea, în schimb era murdară, zgâriată, părea veche, iar pe faţa ei se putea citi tristeţea. Îşi făcu curaj şi intră în vorbă cu ele.

,,Bună, spuse ea, cu emoţie în glas..Câţi ani aveţi?''

-Salut, îi răspunseră ele într-un cor gălăgios, noi avem 2 ani.

-2 ANI, WOW, nu se aştepta la un asemenea răspuns, erau de o seamă cu ea, şi totuşi ce bine arătau ele. Ea era o tabletă urâtă, vai, mama ei.

-Cum de arătaţi aşa bine, şi eu am tot 2 ani, dar uitaţi-vă la mine în ce hal sunt...sunt zgâriată, lovită, plină de amprente, vai, de mine!!!

-SĂRĂCUŢA DE TINE, stăpâna ta nu a auzit de folie de protecţie pentru tablete?

-Folie protecţie pentru tablete? Ce e aia?

-Of, n-ai auzit de aşa ceva? E cea mai nouă invenţie în materie de protecţia ecranului tabletei. Este o folie care are 4 straturi, compusă dintr-un material special care e folosit chiar şi la maşini, sau tehnică militară. De aceea arătăm aşa bine. Adio zgârăieturi, amprente, murdărie, lovituri!!!

-Ah, ce bine era să fi ştiut şi stăpâna mea de această folie, acum nu mă mai vindea într-un magazin de second-hand, deşi sunt aproape nouă.

Dacă nici voi nu ştiaţi că există o soluţie simplă pentru a vă proteja telefoanele, tabletele şi laptopurile, sticla securizată de la Smartprotection.ro este alegerea ideală pentru a prelungi viaţa gadgeturilor voastre.

Folia de protecţie are o garanţie de 10 ani, împotriva exfolierii, îngălbenirii sau pierderii clarităţii. De curând am primit şi eu o tabletă cadou, aşa că sigur voi comanda şi eu de la ei, mai ales că la cumpărături de 60 ron, transportul e gratuit. Recunosc că nu sunt foarte atentă, aşa că pentru a proteja tableta mea de accidente neprevăzute e mai bine să previn decât să vindec.

Pe site am găsit şi folia Mirror Smart Protection, care are calităţile unei oglinzi, dar în acelaşi timp este antişoc şi antizgârieturi. Super, în timp ce unii cred că tu te uiţi la telefon, tu îţi verifici zulufii :))





6 comentarii :

  1. Dragut dialogul imaginat de tine aici! M-a amuzat :)

    Parerea mea însa este ca folia de protectie este un moft. Acum trei sau patru ani mi-am cumparat folie de protectie pentru primul meu Samsung Galaxy. Tja... ma intreb si acum, pentru ce?! pentru ca in doi ani aparatele de telefon sau tabletele sunt "îmbatrânite" si oricum cumpar altele... tehnologia este depasita si aparatura nu are cum sa acumuleze atâtea zgârieturi - parerea mea. Asa ca nu mai folosesc folii. In plus, pe folie se vad amprentele la fel ca si fara folie :) Eu am grija si nu scap telefonul pe jos si am husa pentru transportul in poseta, mai mult... nu cred ca are nevoie vreun computer mobil.
    Abonamentul pe care îl am la Vodafone imi ingaduie cumpararea avantajoasa a unr aparate, din doi in doi ani, si tocmai am trecut de la Galaxy3 la Galaxy5. Si am Tab 4 si 2 tot de la Samsung, primite cadou de la serviciul de reclamă şi publicitate.

    o seara faina si o toamna lunga si calda! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt adepta protejarii aparatelor.Se strica ,altul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde și cât de mult folosești acele aparate. Eu lucrez foarte mult pe laptop și nu îmi permit să-l schimb la fiecare doi ani, este un Toshiba i5 care a costat destul de mult. I-aș cumpăra o asemenea folie de protecție. Mulțumesc pentru informații !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dialog interesant, nu am folosit aceste folii, dar banuiesc ca sunt bune!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...