joi, 30 ianuarie 2014

Reporterii Irealităţii

Sunt nămeţii afară cât casa? Trimitem un reporter, ce contează că e viscol, că doarme prin iglu, audienţă să fie!!!


Vine uraganul?Văleu, să-i vezi pe reporteri cum transmit live din inima uraganului.

Vine potopul??? Să-i vezi cu cizmele până în gât cum vorbesc ei de mama focului de furia naturii.

Moare vreo vedetă? ??Să-i vezi cocoţati pe sicriu, pe coroane, pe unde apucă doar, doar or filma mortul..Creepy

Se duce Bianca Drăguşanu la farmacie? Hop şi ei să o filmeze. Şi să te ţii. tatăle cum fac ei talk-show-uri...Soc...şoc, şoc..Bianca şi-a cumparat un test de sarcină, Cine e tatăl? Băiatul de la Meteo sau Prinţul Cristea?

Se omoară unii pe la tv???Hopa şi ei, transmiţând live din cârciumă.

E război? Vai de mine, aici e rating-ul cel mai mare...Să-l vezi pe Cătălin Radu Tănase cum spune el cu patos, cum transmite el din inima luptei, ce contează grenadele, ce conteşte focul, rating să fie.

Eu propun ca aceşti reporteri să fie decoraţi de Băsescu ca eroi ai neamului. Pe bune acum, dar ,,să se simte şi ei bine'', că în afară de a dramatiza şi a speria lumea inutil nu au niciun rol.






10 comentarii :

  1. corect a fi reporter acum e un fel de pornografie, in care tu reporter te prostituezi pe bani-scuze? asta se cere-pe bune? eu la semiotica am invatat ca media trebuie sa modeleze grupurile sociale si nu invers

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori ma lasi fara comentariu! :)
    Sorry, dar nu stiu ce sa spun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai nostri pe vremuri erau mai civilizati,dar s-au luat dupa cei din occident si au devenit insuportabili.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai simplu e sa nu deschizi TV-ul pe canale de gen... :) Cand audienta va scadea isi vor schimba atitudinea, din specaculoasa in una decenta, aproape de adevar - visez frumos! :)
    Zici de nameti si de exagerari si de reporteri... Zice unul - pe nu stiu ce canal era TV-ul la cei unde am vazut: "... noaptea va fi un ger naprasnic! temperaturile vor scadea la -5, -10 grade". Pe brasoveni ii pufneste râsul dar cred ca cei din Miercurea Ciuc râd in hohote de "gerul naprasnic" din mintea reporterului. :) La -40 de grade ce fel de ger o fi?!

    RăspundețiȘtergere
  5. a fi reporter este o meserie pe care eu nu as fi fost in stare sa o fac! Este nevoie de tupeu, de incapatanare, de fantezie, de obraznicie... trebuie sa stii ca atunci cand esti dat afara pe usa cu sut in fund, sa incerci sa intri pe fereastra! Trebuie sa rezisti insultelor si sa redactezi si sa întorci orice informatie, indiferent pe ce teme, la subiectul pe care-l doresti! Cu orice pret! 24 din 24 de ore!
    UF! asa meserie nu mi-as fi dorit niciodata! CLAR!
    :) Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut ca unii isi risca si viata pentru un reportaj mai spectaculos. Am vazut cum o masina de-a lor ramasese inzapezita si oamenii aia au stat 5 ore in viscol infruntand cu stoicism gerul. Vor sa se remarce cu orice pret, vor sa isi faca treaba ca la carte, cert e ca dau dovada de curaj. Grea meserie, nu oricine o poate face. Carmen a descris-o mai bine putin mai sus.
    Weekend frumos, draga Fairytale. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eiii, e o meserie periculoasa, fara scrupule altfel nu obtii nimic. La cate televiziuni sunt apar prea putine stiri noi, asa ca stoarce fiecare ce poate.

    RăspundețiȘtergere
  8. E si asta un fel de prostitutie. Nu stiu daca ai observat ca sunt o multime de reporteri (asa-zisi) de care nu-i decat tupeul si cam atat. Cei de teren sunt jalnici majoritatea. In general sunt cam straini de limba romana si pe mine treaba asta ma impresioneaza foarte neplacut. In fine, o meserie pentru care trebuie sa ai stomac bun si piele groasa. Adica nesimtire cat cuprinde. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. deja devin enervanti cu toate stirile lor live, mai ales ca le umfla foarte mult doar pentru audienta...dar treaba cu Bianca Dragusanu le intrece pe toate...este toata ziua la stiri, a murit OTV dar s-au nascut subdiviziuni

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...