joi, 16 ianuarie 2014

Eminescu şi Bianca

Dacă Eminescu s-ar fi născut prin anii '90 cu siguranţă nu ar fi fost apreciat la justa lui valoare. Într-o societate în care vedem zilnic că primează fufele şi cocălarii, şi cine cu cine mai e, şi cine mai divorţează, cine pe cine a mai caftit, zău că Eminescu ar fi fost mai muritor de foame, şi mai obscur ca niciodată.
Avantajul a fost că s-a născut într-o perioadă înfloritoare pentru România cel puţin din punct de vedere artistic, când erai apreciat pentru ceea ce aveai în cap, şi nu în fund sau glande mamare.

Aseară stăteam şi mă gândeam, că tot mă simt sufocată de subiectul Bianca şi băiatul de la Meteo, plus magnificul prinţ de Dorobanţi, Cristea. Păpuşa Barbie şi Ken au luat bani de la trusturile lor pentru a pune la cale nunta anului, şi acum ne intoxică pe noi, dar pe banii lor, cu divorţul lor neaşteptat. Wow, cât suspans, câtă tragedie zici că e o tragedie antică! Când o vezi pe Bianca ce replici dă..că ea a greşit, şi că tot omul greşeşte, şi că ea îşi asumă ce a făcut, şi bla, bla...bla ai zice că Nietzsche e mic copil pe lângă ea. 

Aşa că imaginaţia mi-a zburat..şi m-am gândit cum ar fi dacă Eminescu s-ar fi teleportat şi ar fi ajuns într-un club de fiţe lângă Bianca.

Dialog Eminescu-Bianca

-Sărut mâinile, domniţă, sunteţi frumoasă ca o evapă scufundată pe malul mării, i-ar fi spus ironic Eminescu

-Dar, tu cine mai eşti , băi amărâtule, de unde ţi-ai luat costumul? De la Giorgio Mordefoame?îl înţepă Bianca

-Cum nu mă cunoşti, domniţă, sunt eu, Mihai Eminescu.

-Cine?

-Mihai Eminescu..poetul, marele poet al României.

-Pleacă mă de aici, eu ies doar cu fotbalişti, şi mai nou cu băieţi de la Meteo, că de' e bine să ştii când vine ploaia..ploaia de bani.Nu vezi ce plete ai, ce costum ai, cum te-au lăsat aştia să intri?? Hai că mă plictiseşti!!!

-Vai stimată doamnă, pe cât eşti de frumoasă, pe atât eşti de proastă. Rămâi în lumea ta, muritoare şi cu plastic în dotare, căci indiferent cât eşti de curtată, eşti doar o piesă de decor în viaţa fotbaliştilor. Nu eşti pe placul nimănui, poate a băieţilor ce-n taină se ating, pe când un nume ca al meu, nu-l ştie doar o ţară, nemuritor şi rece voi fi în cărţi, de-acum şi peste veacuri. Am scris la poezii, ce nici cu gândul nu gândeşti, şi proză scurtă, şi filozofie de nici nu ai auzit, şi am studiat peste hotare.Tu ce ai făcut, că-n viaţa ta ai citit o singura carte, şi aia Kamasutra. Hai sictir, şi du-te şi mai pompează un litru de plastic, poate aşa îţi va mai creşte raitingul.

I AM BAD..I KNOW IT..I LIKE IT :)))

O seara faină!

9 comentarii :

  1. Ce-ti veni si tie sa o alaturi pe Duduia asta cu Eminescu?Eu cand aud de ea, schimb canalul.Astia suntem noi,ca natie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma indoiesc ca cei doi ar fi avut tangeta in vreun fel, nu cred ca s-ar fi invartit in aceleasi cercuri...iar Eminescu ar fi fost demult plecat din tara.

    RăspundețiȘtergere
  3. hahaha nu cred ca Eminescu ar fi plecat din pacate, era un patriot-si nu cred ca bodyguarzii l-ar fi lasat in acelasi club cu bianca

    RăspundețiȘtergere
  4. excelentă idee!
    din păcate nu va citi și Bianca, sau, mai corect, biencele...
    știi că am trăit artcicolul? bine, nu e ceva nou, toți o pățim, dar na, fiind din viața mea, mi se pare cea mai tare, nu? :)
    miercuri, dialog într-un colectiv în care damele dominau ca număr! toalete, poșete, creme, eternul slăbit ca dialog...
    se știa tot, de la cele mai noi rețete la viitoarele lansări de lenjerie, mai puțin faptul importanța zilei pentru spiritualitatea noastră...
    dialogul tău de acolo e scos!
    bună dimineața!

    RăspundețiȘtergere
  5. intr-adevar daca Eminescu ar fi fost in zilele noastre nu s-ar mai fi bucurat de atata succes...plus ca n-ar mai fi putut 'combina' fetele la umbra unui tei ci doar cu milioanele de carti vandute si n-ar mai fi murit de sifilis pentru ca putea sa-si cumpere de la orice colt prezervative...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce combinatie zapacita! :)) Haios!
    Ca veni vorba: poate-mi da Bianca adresa designer-ului Giorgio Mordefoame! :))) Pare sa-i cunoasca bine stilul. :)
    Zile fericite sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cunosc cine e Bianca, dar din cate am citit aici la tine, nici nu am pierdut nimic :)))
    simpatic dialogul imaginat!
    un weekend fain iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca Eminescu s-ar fi nascut in zilele noastre...n-ar fi ajuns Eminescu...asta nu-i o epoca propice pentru mari artisti.
    Cat despre duduitele siliconate(fara vre-un motiv medical)...asa ajung femeile doar niste obiecte...ale placerii oricui.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...