vineri, 11 septembrie 2015

OOTD: Salopeta de toamna

Dragele mele, sunteți pregătite pentru toamna care a venit? Personal, iubesc și toamna, pentru că este anotimpul în care m-am născut. Da, în curând mai adaug un an,este primul an în care lucrurile încep să se așeze pe făgașul normal.

Tind să cred că lucrurile se întâmplă toate la momentul potrivit. Mă bucur că sunt implicată în multe proiecte pe plan bloggosferic, la unele o să renunț, dar vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Unii dintre cei care mi-au fost alături de la început, au renunțat, neînțelegând că am simțit nevoia să abordez și alte teme pe blogul meu,alții sunt încă aici.


Revenind la oile noastre,nu vreau să cad în butoiul de melancolie, așa că azi vreau să vă arăt ceva frumos.

Toamna a venit repejor, așa că mi-am comandat acum o lună de pe site-ul Romwe.com o salopetă. Sper să vă placă la fel de mult cât îmi place mie.


AM PURTAT/I WORE:





Salopeta Romwe este mărimea S, este un albastru închis,royal blue, cum scrie pe site. Aveam emoții cu privire la mărime, dar având în vedere că încă sunt subțirică, mai pot purta S sau M:) Mereu spun că o să mă îngraș după 30 de ani, mai am 1 an până atunci :))

Partea de sus e mai decoltată, eu am purtat-o cu un top pentru că nu am vrut să se vadă ce nu trebuie, cred că merge să prind și o broșă sau mă mai gândesc la alte variante.

Materialul este OK, îmi place că e destul de confortabilă, nu este un material gros, este mai subțire, dar cu un trench merge și toamna aceasta.

Are un cordon detașabil, se poate renunța la el, dacă vreți, și puteți atașa un brâu, o curea, etc.Are buzunare în față destul de largi. Pe ansamblu îmi place salopeta, chiar dacă este din poliester, faptul că m-am simțit foarte confortabil purtând-o, cu siguranță va deveni foarte purtabilă, mai ales la serviciu.





Dacă vă întrebați de unde am colierul, îl puteți găsi aici, transportul este gratuit indiferent de valoarea comandată. Introduceți codul ARUT10, ori de câte ori vreți să faceți o comandă și aveți o reducere de 10%.








SĂ AVEȚI O TOAMNĂ CÂT MAI FRUMOASA!

Ce părere aveți despre ținuta mea? Vă aștept părerile, cu drag!


2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...