luni, 14 septembrie 2015

Visul unei nunți perfecte

Visa la ea de ceva vreme. Poate era o norocoasă, alții ar spune că a fost  ghinionistă, dar visa încă o dată la nunta aceea perfectă, dar totuși atât de imperfectă. Având experiența unei prime nunți(da, știu, dar e ceva normal să divorțezi contrar tradiției împământenite în Romania:T.S.S.= Taci, Stai și Suferă).Cum ea a ales să nu tacă, nici să stea, nici să sufere, viața ei mergea înainte și putea visa din nou.

Mulți ani, refuzase să creadă în iubire, căci i se părea că iubirea nu e pentru ea, sau cel puțin, va iubi mai târziu, poate când puiuțul ei va crește mare.

Refuza să creadă, dar în subconștientul ei tânjea după marea iubire, încă credea în povestea and they lived happily ever after.

Uneori lucrurile bune se întâmplă atunci când te aștepti mai puțin, așa că eroina noastra se îndrăgosti.Iremediabil și ireversibil, pentru totdeauna.Nu era relația perfectă, nu trăiau într-un palat, nu aveau averi nemăsurate, dar se aveau pe ei. Fără să își dea seama, se trezi în toiul pregătirilor de nunta.Trebuia să cumpere lumanari de nunta, să închirieze sala, să caute aranjamente florale, rochia de mireasă. Noroc că viitoarea mireasă avea experiență.

Clar rochia ei avea să fie alb cu roșu pentru că eroina noastra își dorea o nuntă modernă, mai altfel, ieșită din tipare. si așa avea să fie și rochia. Majoritatea mireselor optează pentru alb, însă ea avea să îmbine 2 culori pe care ea le iubea: albul și roșul.Găsise deja rochia perfectă pe lanovia.ro




Știa că avea să fie totul bine, știa asta doar uitându-se în ochii lui albaștri în care putea citi nemăsurată iubire și multe povești nemuritoare.Ochii sunt oglinda sufletului, de multe ori ne dăm seama de caracterul unui om, doar privind în ochii celor din jurul nostru.

Nunta avea să fie pe malul unei ape, pe un vapor, căci apa era unul dintre lucrurile comune pe care ei le iubeau. Știau ei un restaurant care era de fapt un vapor transformat în local și acolo aveau să aibă loc petrecerea.

Aranjamentele din sală, neapărat trebuiau să fie albe cu roșu, iar florile:lalele albe, trandafiri roșii,două dintre florile pe care el i le aducea ori de câte ori avea ocazia.



Nu vroiau o nunta mare, ci un cerc restrans de prieteni si rude, cu o formație care pe lângă celebrele manele și populară să cânte și melodii ușoare. Cu gândul la muzică, eroina noastră se gândi către primul lor dans, cu siguranță avea să fie o melodie din repertoriul Michael Bolton....

Adormi cu gândul la melodia All for love...Până la urmă they gave it all for love





3 comentarii :

  1. Un articol superb, o poveste superba cu un final mult asteptat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce rochie frumoasa, e o rochie atipica, imi place mult. Cine nu viseaza la o nunta de vis?

    RăspundețiȘtergere
  3. Rochiile de mireasa, placerea mea nevinovata. Initial am visat la o rochie deosebita, nu doar alb, ci cu rosu. Evident ca am incercat si ce ai aratat tu, dar pana la urma, rezultatul a fost acelasi. Am spus da si am ales ivory.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...