luni, 21 septembrie 2015

OOTD: Rochie mini cu buline

Săptămâna aceasta a început cu agitație maximă și ceva ploi afară. Oricum parcă temperaturile de 35 de grade nu erau tocmai ok pentru luna septembrie, așa că e mult mai bine că s-a răcorit.

Datorită vremii ușor răcoroase, nu am mai ieșit la pozat, mai ales că rochița comandată e de vară. A durat ceva până a ajuns, cam o lună, așa că nu se mai potrivea cu toamna care a sosit,dar era musai să v-o prezint.

Vedeta de azi este rochia cu buline de la Choies. Rochița e foarte frumoasă, am comandat mărimea M, dar din păcate având fermoar la spate, nu se închide foarte bine la spate,în rest e OK. Ideea e că modelul e mai altfel, și cred că trebuia să comand L, deci atenție când comandați la măsuri. De regulă port S sau M, dar nu tot timpul măsurile se potrives. E prima oară când dau greș cu măsurile, dar nu-i bai. Lungimea nici ea nu e tocmai pe gustul meu,Iubi meu zice că e foarte bine așa. E o rochie foarte drăguță, tinerească, cureaua e inclusă,culoarea e un albastru inchis, sper să vă placă.

AM PURTAT/I WORE:





Despre setul de bijuterii pe care îl port, aflați mai multe detalii aici.


DRAGELE MELE SĂ AVEȚI O SĂPTĂMÂNĂ CÂT MAI FRUMOASĂ!VĂ AȘTEPT IMPRESIILE CU PRIVIRE LA ȚINUTA DE AZI!



4 comentarii :

  1. Ioiii <3 You are gorgeous! <3 I always love dots and definetly this is tthe best choice that you could make. I guess i will also buy one :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce scumpa esti in aceasta rochita cu bulinute hehehe ca un copilas :) Imi plac bulinutele si mie. Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o rochita foarte draguta de zi, mai ales datorita curelei, cu una de lac neagra alaturi de accesoriile alese e ok si de seara. Bulinele sunt chic.
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...