miercuri, 30 septembrie 2015

Internetul m-a făcut blogger

Toata viața mea mi-a fost frică de schimbări, poate pentru că uneori schimbările aduc cu sine un mic dezechilibru. Ne e frică de noi începuturi, pentru că nu știm ce se ascunde dincolo de vechiul din viața noastră.

De câte ori, nu am luat-o de la început, de la 0, nici eu nu mai știu. Prin 2012, făceam primii pași în blogosferă, avea să fie pentru mine, începutul unei noi etape din viața mea. Pentru prima oară, nu mi-a fost teama. 

Mi-a plăcut mereu să scriu, atracția mea spre științele umane, își are rădăcinile prin școala generală, când am simțit nevoia să compun poezii, mici povestioare, și am descoperit că îmi place. Am multe poezii scrise, nepublicate, desigur, mici povești, nuvele,ba chiar o tentativă de roman, toate scrise în perioada când eram elevă sau studentă.

Timpul a trecut, m-am angajat, a apărut copilul și scrisul a trecut pe plan secund. Prin 2012 însă, am simțit nevoia să scriu, să dau frâu liber simțirilor și trăirilor mele, mă simțeam ca o pasăre fără aripi, închisă într-o colivie.Aveam multe de spus, multe de povestit și așa a luat naștere blogul meu, un mic jurnal online al vieții mele. Era mult mai ușor să scriu online, decât pe foi, pe caiete, și în plus, aici nu se pierde nimic. Internetul a devenit astfel cel mai bun prieten al meu, cel care îmi deschidea calea către un loc ce avea să devină acasă. 


Am primit provocarea să scriu despre cum mi-a schimbat internetul viața? Sunt multe de spus, dar internetul m-a ajutat să îmi creez locul în care pe lângă familia mea, eu mă simt cel mai bine, blogul este pentru mine ca o a doua casă.Pare absurd sau exagerat, dar așa cum am grijă de familia mea, am grijă ca blogului meu să nu îi lipsească nimic.

Internetul m-a ajutat ca prin intermediul blogului să cunosc oameni minunați, să descopăr povești minunate, să învăț mereu lucruri noi, ba chiar aș îndrăzni să spun că mi-am făcut prieteni virtuali cu care interacționez aproape zilnic. Blogul îmi oferă atâtea: emoții, zâmbete, povești, oameni frumoși, iar eu simt că am atâtea de oferit blogului și cititorilor mei. Nu sunt un blogger de succes, dar sunt un om căruia îi place să scrie și care pune mult suflet în fiecare rând.

Deocamdată, am ales să am blog pe o platformă gratuită, dar pe viitor, cu siguranță voi apela la hosting, și voi trece la domeniu propriu.Nu știu de ce dar am preferat această variantă, pentru că mi-a plăcut să am control asupra blogului meu fără să depind de o firmă anume.Orice blogger își dorește mai multă vizibilitate, mai mult trafic, mai mulți cititori, de aceea voi lua cursuri SEO.Aceste cursuri mă vor ajuta să îmi optimizez site-ul,pentru a fi pe primele pagini în căutările Google.

Indiferent de numărul de cititori, NU ÎMI IMAGINEZ VIAȚA fără INTERNET, pentru mine, internetul și blogg-ul sunt viciile mele plăcute, fără de care viața mea ar fi fadă!


Vă invit și pe voi să scrieți despre cum v-a schimbat internetul viața și să participați la campania BlogAwards



3 comentarii :

  1. multa bafta ai un blog superb care imi ofera multa clipe frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol de suflet,la fel ca si acest blog pe care il urmaresc cu interes.
    Vreau si eu cursuri de SEO !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine "m-a facut blogger" un prieten... si habar nu aveam ce sa fac mai departe asa ca... mai intai am facut o pauza de vreo doi ani (nu neaparat pentru ca asa am vrut). :)
    E fain cu Internet, e fain cu blog, dar viata e frumoasa si fara... Mi s-ar parea azi greu cu aflarea informatiilor, daca n-ar fi Internet. :) Altfel... cel putin deocamdata, nu ma intereseaza "vizibilitatea". :)
    Spor la scris, succes la concursuri; sanatate sa ai si multe bucurii!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...