vineri, 13 februarie 2015

Hold your breath and shop on Sheinside

Sunt multe momente în viața, care ne taie respirația, momente în care timpul și spațiul dispar și devenim una cu cel de lângă noi. Momente care mi-au tăiat respirația nu au fost multe, dar suficiente cât să mă facă să văd că viața e frumoasă. Momentul cel mai edificator din viața mea a fost nașterea băiețelului meu, a fost cred cel mai intens și plin de senzații eveniment al vieții mele.

Cei de la She Insider vin cu o nouă campanie...HOLD YOUR BREATH...Țineți-vă respirația căci prețurile sunt mici, mici, iar la cumpărături de peste 50$ primiți o reducere de 30% folosind codul:your30. Pentru a vizualiza toate produsele, click pe imaginea de mai jos :)

HOLD YOUR BREATH!
SURPRISE 1 ! Feb/10--Feb/17
START FROM $3.99
Ends:Feb.17!


Am ales din această campanie, hainele care mie îmi plac cel mai mult și pe care aș vrea să le am în garderoba mea.

1. A WHITE BLOUSE


Pe site ei scriu blouse, adică bluză, dar mie mi se pare un blazer, care merge perfect la orice ținută.Fiind din dantelă cu model brodat, acest blazer, dă un aer deosebit outfit-ului.

click here for the blouse

2. A  VERY FEMININE COAT


Știu că iarna e pe sfârșite, dar având în vedere că e la un preț bun, acest palton chiar merită achiziționat. Modelul e tare feminin, culoarea merge la orice, e printre piesele mele vestimentare preferate ale acestei campanii.

click here for the coat

3.A VINTAGE DRESS


Nu mă pot abține să nu vă arăt și o rochie. Știți sunt fană rochii, așă că această rochie gen Vintage cu model floral, e exact genul meu.
click here for the dress

4.ONE PAIR OF PANTS


Pentru un look casual, acești pantaloni cred că sunt mai mult decât ideali. Duc lipsă de pantaloni, așă că mi-ar plăcea acest model, plus că sunt la un preț bun, 17.17$

click here for the pants











NU UITAȚI!! La comenzi de peste 30$, transportul este GRATUIT!
Produsele vă sunt livrate cam în 2 săptămâni, trebuie să le ridicați de la poșta vamală, fără alte costuri suplimentare. Plata se face doar paypal sau prin transfer, pentru că e vorba de un site străin.

CARE ESTE PRODUSUL VOSTRU PREFERAT DIN CELE 4 PREZENTATE DE MINE?

WHICH IS YOUR FAVOURITE ITEM FROM THESE 4 PRESENTED?


7 comentarii :

  1. A scazut limita de comenzi pt transport gratuit? Super..poate asa imi iau si eu inima in dinti sa dau o comanda si sa astept 2 zile la rand la oficiul vamal :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,Paola la o comanda de 30$ transportul e gratuit.PUPICI!

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe alegeri...mi-as lua si eu ceva de la ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase! Intru si eu pe site sa vad ce mai au... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am cumparat de la ei si au haine si bijuterii foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place paltonasul ....dar eu m-am saturat de stat pe la ghisee, la posta vamal :)....In schimb, abia astept sa mai apara ceva nou in cutia postala, numai sa mearga altcineva sa le ridice :))

    Mie imi place o rochie lunga de la ei ...poate-poate imi fac curaj si o comand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intradevar unul din cele mai minunate momente din viata noastra apare odata cu venirea pe lume a copiilor,sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte!Suprb articolul!Interesante si produsele,imi place foarte mult rochita cea visinie cu flori albe si paltonasul e bestial,un site cu produse minunate,multumim !

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...