luni, 3 noiembrie 2014

Revenirea la rădăcini..şatene

După ce ani de zile, am fost blondă, am revenit la culoarea mea originală, sau pe aproape.În generală, aveam o profesoară care mereu spunea că sunt blondă şi că mă trag din neamul dacilor, pentru că zicea ea, am nu ştiu cum  lobul urechii. Mă rog...Mă şi imaginam blondă într-o viaţă anterioară şi sucind minţile romanilor, care erau cam negricioşi de felul lor.Poate de aceea, am avut parte doar de bărbaţi bruneţi, o fi legat oare de viaţa anterioară? Cine ştie!

De ceva vreme, mustea în mine dorinţa unei schimbări, mai ales că în ultimii 10 ani(cred) m-am vopsit doar blondă.
Brunetă sau roşcată cu siguranţă nu mi s-ar fi potrivit, deşi admir femeile roşcate sau brunete, dar nu mă vad aşa, cel puţin nu acum.
Aşa că azi am dat o fugă în Carrefour, şi mi-am luat vopseaua Nectra Color de la Schwarzkopf fără Amoniac, nr.845, culoarea Blond Pralină, preţ 19,5 ron. Pe cutie scrie ca are nectar floral si uleiuri botanice.

Este exact culoarea pe care mi-o doream, deşi este un Blond Pralină, mie mi-a ieşit un şaten cu tentă arămie, destul de interesant.

Nu vă pot spune despre rezistenta culorii, dar sunt mulţumită de culoare. Mă săturasem de blond, simţeam nevoia unei schimbări radicale. Nu ştiu cum vor reacţiona colegele şi cunoscuţii, dar până la urmă mie să îmi placă. Curând va trebui să îmi schimb avatarul de blondă în şatenă.
Mi-am mai luat ceva de la supermarket o mască de păr cu ulei de cocos, cam anonimă şi ieftină vreo 7 lei, dar ştiu din experienţă că nu tot ce e scump e şi bun, o să vă povestesc după ce o s-o foloesc dacă e bună de aruncat sau nu.


SĂ AVEŢI O SĂPTĂMÂNĂ SUPERBĂ!

3 comentarii :

  1. :)) culoarea parului meu naturala este blond, blond-cenusiu. Multi ani mi-am facut suvite, pâna când tot parul devenise albicios si atunci am hotarât o schimbare radicala! M-am vopsit bruneta dar cu o nuanta de negru-albastrui. Mie mi-a placut extraordinar de mult, mi se parea ca dintr-o data ochii imi sunt mai mari si mai albastri. Când începusera radacinile parului sa iasa blonde, am reluat vopsirea cu aceeasi nuanta, însa efectul nu a mai fost acelasi. Negrul era mat, încâhis tare de tot. Asa ca l-am decolorat si l-am lasat o vreme sa-si revina. Acum 6-7 ani m-am vopsit satena, dar parca pistruii imi erau mai evidenti... asa ca am ramas la blond.
    Pentru ca acum am deja jumatate din par carunt, acum chiar trebuie sa-l vopsesc regulat. In functie de nuanta pe care o gasesc, sunt când mai deschisa când mai aurie, când mai nordica :)) dar blond. Din fericire, eu nu trebuie sa decolorez parul, ci doar sa aplic vopseaua, este suficient la parul meu original deschis. Bineînteles ca folosesc sampon special si crema pentru clatire si întretinere si cam de doua ori pe luna aplic si o masca de par. Tja... dupa fiecare spalare, usuc parul cu foenul si aranjez vârfurile cu ondulatorul! Ma si mir ca mai am par atât de bogat! :) Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anotimpul schimbarilor, nu? Eu nu mi-am facut curaj sa renunt la nuantele mai inchise, mi-am cumparat tot Casting + Elseve sampon la 22 lei ambele. O oferta destul de buna zic eu.
    As vrea sa revin si eu la nuanta mea naturala dar nu sunt sigura ca mi-ar placea si mi-ar sta bine cu parul mai deschis.

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumoasa noua culoare, sa-ti fie de bine! Ce simpatic, ma bucur mult ca ai avut curajul sa incerci altceva! Sper ca esti multumita si ca primesti multe complimente de la cunoscuti. :* Asta da surpriza. :D

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...