luni, 17 noiembrie 2014

Poporul are întotdeauna dreptate?

Nu fac parte din niciun partid politic. Nu simpatizez cu nimeni,dar din răul cel mai mare am ales răul cel mai mic: PONTA.
Nu îmi vine să cred că a ieșit Iohannis. Om care a vândut vise. Românii au uitat că din 2009 încoace PDL-ul, partidul lui Iohannis a tăiat salarii, pensii, indemnizații de mame, a vândut tot ce era de vândut, a concediat oameni. Prin 2010, huiduiați PDL-ul, acum îl ridicați în slăvi, că va elimina Iohannis corupția.Înseamnă că trebuie să înceapă cu Băsescu cel care a vândut flota. Poate Iohannis e un om excepțional, însă îmi e teamă de oamenii din spatele lui.
Știați că Băsescu a dat lege să se mărească salariile profesorilor cu 50%, ba chiar am câștigat în instanță acest lucru, și totuși nu ne-a dat banii?
Știați că în 2010, o mamă a stat cu 600 ron acasă, banii ei, fără alocația copilului?
Să trăiți bine era lozinca lui Băsescu!!!Ați trăit bine, dragi români?Eu, NU!!!
Au făcut PDL-iștii ceva pentru copiii noștri? Alocația de  42 de lei, e așa de pe timpul PSD-iștilor, din câte îmi amintesc eu.E cea mai rușinoasă alocație, în alte stat,e alocația unui copil începe de la 50 euro, și ajunge la 100 și ceva de euro.


Ați votat DEMOCRAȚIA,SCHIMBAREA! În 1989, s-a întâmplat la fel, am devenit liberi, dar cu toții regretăm comunismul.Pe timpul comunismului măcar fiecare avea un loc de muncă și o casă.Acum plecăm toți în străinătate.

Diaspora a votat Iohannis.Schimbarea!!! 
Nu vreau vise, vreau să trăiesc bine în țara mea, să se mărească salariile, să se creeze locuri de muncă, nu să plecăm în străinătate.Toți au furat, credeți că Iohannis și-a făcut casele din muncă cinstită? 

Tare mi-e teamă că ați votat vise. Tare mi-e teamă că nu ne va fi mai bine. 
Repet, e un punct de vedere strict personal, nu sunt membra niciunui partid.

Cu speranța că ne va fi mai bine, vă doresc o săptămână minunată!


4 comentarii :

  1. iti respect punctul de vedere, fiecare face ce crede el ca este mai bine.eu am votat Johannis pentru ca in spatele lu Ponta e Iliescu..ciuma rosie care nu mai moare.
    pe langa asta nu imi place Ponta deloc e o persoana mincinoasa , ne mite cu zambetul pe buze....vreau altceva
    Dupa parerea mea Basescu o va pati acum ca nu mai este presedinte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iti respect punctul de vedere, fiecare spune din propria experienta, si propriile trairi.Sa speram ca ne va fi mai bine!Pupici!

      Ștergere
    2. Subscriu @Gutu Bianca Lucia!

      Ștergere
  2. Stii vorba aia " oricine vine lucreaza pentru binele personal "!? Asa si este. Nu exista rau mic si rau mare pentru ca habar nu avem noi oamenii ce se afla in spatele fiecaruia. Nu pot decat sa sper ca va fi bine si pentru noi oamenii de rand, atat. Cu sau fara X sau Y la putere! Oamenii au vrut o schimbare, o avem, sa speram ca va fi de bun augur.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...