miercuri, 5 noiembrie 2014

Gerovital H3, Ana Aslan şi tinereţe fără bătrâneţe


Orice femeie visează la tinereţe fără bătrâneţe. Oricine vrea să îmbătrânească frumos, iar acest lucru se poate atâta timp cât avem grijă de trupul şi mintea noastră.,,Să fii veşnic tânăr, nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să ai un ideal în viaţă, pentru care să lupţi şi pe care să îl cucereşti'',spunea prof.Ana Aslan, creatoarea formulei Gerovital H3 de la Farmec.


Dacă va dispărea pasiunea şi pofta de viaţă de pe chipul şi sufletul nostru, orice cremă minune de reîntinerire a tenului va avea efect 0.

Nu putem stopa efectele îmbătrânirii tenului, dar le putem ajusta prin folosirea de produse care să ne hrănească tenul cu toate acele substanţe care odată cu înaintarea în vârstă dispar.

 Îmi amintesc produsele Farmec pe care mama mea le folosea, mi se păreau ca nişte cutii magice, pline de poţiuni frumos mirositoare cu care mama mea îşi îngrijea tenul.
Farmecul acela al produselor româneşti nu a dispărut, din contră Farmec vine cu produse din ce în ce mai bune, realizate în colaborare cu specialişti din sănătate.
Astfel a luat naştere gama  Gerovital H3 Derma+ cu formule potrivite pentru fiecare problemă a tenului tău: ten sensibil, ten gras şi acneeic,sau ten ridat. 

Cine este Ana Aslan? 

Profesor Ana Aslan este creatoarea formulei Gerovital H3, care în 1967 a încredinţat formula firmei Farmec, iar de atunci, firma a făcut istorie în domeniul produselor cosmetice.
Formula Gerovital H3 are efecte benefice asura pielii prin încetinirea proceselor de îmbătrânire. Ana Aslan a arătat prin numeroase studii experimentale că folosirea acestui medicament în forma lui pură are efecte stimulatoare de regenerare a ficatului, măduvei osoase sau chiar a mucoasei gastrice.


sursa: ana-aslan.ro

Astăzi specialiştii de la Farmec, păstrând formula Anei Aslan, dar aducându-i în acelaşi timp îmbunătăţiri, au creat produse speciale pentru fiecare femeie.  Soluţiile vin din ţara noastră, ar fi păcat să nu folosim produse româneşti de calitate cu o tradiţie de peste 45 de ani,mai ales că în străinătate produsele de la Gerovital sunt foarte căutate.


Articol scris pentru Super Blog 2014


8 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...