duminică, 23 noiembrie 2014

Femeia modernă vrea epilare definitiva


Cum ar fi dacă, într-o zi am eșua pe o insulă pustie? Ce lucruri am lua cu noi, ce lucruri am salva? Sau cum ar fi dacă toate lucrurile ar fi distruse, toată tehnologia prezentă ar fi eliminată  și ar trebui să păstrăm doar 3 obiecte? Voi, ce ați păstra? Grea alegere, așa-i?
Eu m-am gândit deja la 3 lucruri, pe care le-aș lua cu mine dacă ar trebui să ajung undeva, pe o insulă pustie.

Într-o ordine aleatorie:
- laptopul
- creionul de ochi
-aparatul de epilat.


Surprinzator sau nu, nu m-aș putea dezlipi de lucrurile de mai sus. Cum aș putea să renunț la aparatul de epilat când el îmi este prieten atât de bun de ani de zile? Sau cum aș putea să nu păstrez epilatorul în cazul în care toată tehnologia ar fi distrusă? Astfel aș putea duce mai departe salvarea pentru toate femeile care își doresc frumusețea totală.

 Epilarea nu este un capriciu, este o necesitate a femeii moderne indiferent, unde s-ar afla ea. Este soluția simplă ca orice femeie să se simtă feminină și încrezătoare.

 Norocul meu, este că știința a progresat și iată sunt aparate de epilat care te scapă definitiv de părul nedorit. Prețul nu este foarte mare, având în vedere că scapi pentru totdeauna de o pacoste. Un astfel de aparat este o investiție foarte bună, mai ales că epilatoarele definitive erau folosite, până nu demult,  doar în cabinetele de cosmetică și la prețuri exorbitante.Acum poți avea propriul salon de cosmetică la tine acasă.

Epilatorul Silkn Glide folosește tehnica lumii pulsate HPL.Funcționează ca un epilator normal, doar că folosește lumina pentru a distruge definitiv rădăcina firului de păr, el nu smulge firul de păr, ci alunecă, pulsează lumină de-a lungul firelor de păr, încetinind creșterea acestora pentru totdeauna.Epilatorul nu se folosește doar pentru părul de pe picioare, ci și în zona inghinală, axile, și chiar față. ATENȚIE BĂRBAȚI! Îl puteți folosi și voi pentru părul de pe piept :)

Epilatorul de mai sus, chiar îl voi adauga în lista mea de dorințe, pentru că sincer m-am săturat să ma epilez ba cu aparatul electric, ba cu lama, ba cu ceara, și după o perioadă să încep de unde am plecat.

Femeia modernă știe ce vrea și face totul pentru frumusețea ei.

Femeia modernă vrea epilare definitivă pentru că:


1. Vrea să fie mereu frumoasă și pregătită oricând pentru a fi admirată și adulată ca o zeiță de către iubitul ei. 

2. Fiind mereu pe fugă, datorită programului încărcat,  va scăpa de grija epilării.

3.Va economi timp și bani.Timpul petrecut în baie sau la cosmetică pentru a se epila va fi 0. Banii pe care i-ar fi dat pe produsele cosmetice de epilare sau eventual pe o epilare la un salon de cosmetică vorfi folosiți pentru altceva, gen hăinuțe noi :)  .


Vă las să vă delectați cu alte oferte de pe site-ul tpb.ro, mai ales că acolo găsiți și vopsele de păr profesionale.










r

5 comentarii :

  1. am uitat unde am lasat aparatul de epilat, desi luasem unul nou care ''calca si gateste''...de cand am descoperit crema de la Elmiplant! usor, rapid, nu doare, si in timp parul chiar uita sa mai creasca :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta selectia ta...eu as mai adauga o carte sau un e-book sau poate as comasa laptop-ul si e-book-ul intr-o tableta. ;) Oricum, cu aparatul de epilat sunt complet de acord cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. un epilator ar fi sigur si printre alegerile mele, cu atat mai mult cu cat promite epilarea definitiva

    RăspundețiȘtergere
  4. Deh, cochetăria feminină! Un bărbat probabil că ar alege un butoi de bere, în loc de o lamă de ras! :-)) Ha, ha!
    O seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...