marți, 11 noiembrie 2014

Covoare si haine curate cu spalatoriehaine.ro


Dragele mele bloggeriţe, vin sărbătorile, şi ştiti ce urmează înaintea tuturor sărbătorilor importante, nu? Curăţenie generală!!! Spălat geamuri, perdele, covoare, curăţenie de la A la Z. Nu mi-au făcut plăcere niciodată treburile casnice, dar le fac că trebuie. Nu sunt genul de femeie casnică, obsedată de curăţenie şi ordine. Cu un copil mic prin preajmă, curăţenia cred că o s-o fac când pleacă fiu-meu la facultate, ca de fiecare dată când fac, e totul la loc în maxim 5 minute :))
Anul acesta, aş vrea mai mult timp pentru mine, aşa că îi propun Moşului să îmi facă un cadou special şi să mă ajute cu nebunia curăţeniei de Crăciun. Stai, Moşule nu te panica, e ieftin şi ai aici toate detaliile, la cea mai tare spălătorie online de haine şi alte lucruri de prin casă: perdele, covoare, ba chiar curăţare genţi şi portofele.

Sună bine, nu?


M-am uitat şi eu pe site la preţurile de la spălat covoare şi parcă îmi vine să îmi bag unghia în gât cât m-am chinuit acasă, în cadă să spăl un covor din camera lui Bubu, pătat în mod misterios de carioci, care de abea au ieşit, ba chiar mi-au ieşit mie peri albi, dureri de spate, şi câţiva neuroni au murit de ciudă, şi covorul tot a mai rămas pătat. Aşa că data viitoare, mămici dragi, nu vă mai chinuiţi ca mine, duceţi covoare la o spălătorie profesională, căci aşa am făcut şi eu după episodul cu cariocile, pentru că nici nu am reuşit să scot petele, ba chiar am cheltuit apa, nervi şi mult timp. De sărbători vreau să câştig timp şi pentru mine, aşa că pe lista mea de Crăciun vor fi:
1. Dus covoare la spălătorie, preţ 7 ron m.p.
2.Dus paltonul cel roz la curăţat, e paltonul meu preferat şi îmi e frică să încerc să îl curăţ acasă. Am văzut că pe site au curăţătorie non chimică care foloseşte detergenţi speciali, biodegradabili şi non toxici, prin tehnologia Lagoon, cel mai avansat sistem de curăţare şi întreţinere a textilelor.

3. Dacă rezolv cele două probleme, câştig mult timp pentru mine şi familia mea.Pentru mine, timpul e preţios, iar viaţa mea nu înseamnă doar curăţenie şi stat prin bucătărie, înseamnă timp dedicat lucrurilor care îmi fac plăcere, timp dedicat copilului meu, şi alegerilor înţelepte. Mă pot bucura de familia mea, apelând la mici trucuri, cum ar fi o spălătorie care să îmi uşureze din muncă şi să-mi lase covoarele şi hainele delicate curate, curate.







23 de comentarii :

  1. Suna foarte bine as zice eu!!
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu prea folosesc aceste servicii pentru ca aveam impresia ca e mai scump

    RăspundețiȘtergere
  3. da, au preturi bune... :) O sa fii mai "odihnita" de sarbatori! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum vom sti daca avem nevoie unde sa apelam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu puteai sa alegi un moment mai potrivit sa scrii articolul asta. De sarbatori toata lumea vrea casa luna si haine frumoase si curate. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Covoarele mi le spăl cu sistemul de curăţenie Kirby. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cateva covoare de spalat, chiar daca dupa noile modificari ne vom lua altele noi, o scutesc pe bunica ducandu-i-le curate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu un paltonas alb care ar trebui curatat, cautam o spalatorie de ceva vreme, multumesc pentru recomadare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Curatatorie non-chimica imi suna mai mult decat ideal si la o firma care sa vina sa imi faca luna casa nici nu indraznesc sa visez...

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabriela Rotaru
    Buna idee dar e cam scump ,prefer sa le curat singura(covoarele),vara oricum fac baie zdravana la tara

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa stii ca la cata apa si detergent consumi cu spalatul normal, e mai rentabila o curatatorie chimica. In plus, este si mai eficienta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pot curata si genti? Uite ca asta chiar nu stiam, chiar mi se murdarise o geanta noua si voiam s-o arunc ca nu-mi mai placea s-o port. Acum insa o sa-mi incerc norocul la curatatorie! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. O idee minunata,acum in preajama sarbatorilor numai gandul la covoare nu-l aveam :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau si eu acum, de sarbatori! :)
    Pupici, cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  15. hm. da
    cand nu ai alte alternative iti pastrezi covoarele vechi si totodata trebuie intretinute.
    tare mult imi place parchetul si are alte beneficii, dar daca nu ai resursele necesare pentru achizitionare asta e. curat sa fie

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar mă voi uita pe spalatoriehaine.ro. De câteva zile ne tot propunem să ducem niște lucruri la curățat, dar uite că nu reușim. Articolul tău e un imbold și un ajutor în același timp.
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  17. Am sa intru azi, ca se apropie sarbatorile si e frig...:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Daaa, asa este cel mai simplu cu covoarele! Nu costa mult si ti le curata luna. Nu merita sa muncesti ca apucatul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da! Fuga la spălătorie
    Duc orice-i cu murdărie
    Şi sunt sigură că-ndată
    Casa îmi va fi curată!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...