duminică, 16 noiembrie 2014

Ce am mai făcut în ultima vreme?


Salutare dragele și dragii mei! Ați mers la vot? Eu voi merge imediat ce termin postarea. La primul tur, nu am mers din motive de sănătate, dar acum voi merge și voi vota.Voi vota Ponta! De ce? Pentru că celălalt e omul lui Băsescu, cel care ne-a sărăcit la propriu, luându-ne 25% din salarii și pensii.Pe vremea PSD-ului, ne-a fost mai bine.Nu sunt fană vreun partid, ci trag niște concluzii personale, din punctul meu de vedere.Alții o să spună că le-a fost mai bine, acum, pe timpul lui Băsescu. Mie nu, nu am trăit mai bine, din contră mi s-a mai luat din puținul pe care îl aveam.De când a venit Ponta, ne-a mai dat din banii pe care ni i-a luat Băsescu și gașca lui.MERGEȚI LA VOT! Votați pe cine vreți voi, dar votați, pentru că fiecare vot contează. Ajunge atâta politică!!!

Mi s-a împlinit un vis, mi-am luat laptop. Îndrăznesc să spun că i-am luat cu banii pe care USL-ul i-a dat înapoi profesorilor,cei 150 de euro, luați de Băse, banii noștri pentru cărți, materiale, și alte lucruri utile cadrelor didactice. Am mai adăugat și eu bani, dar dacă nu îi primeam, nu aveam cum să îmi iau laptop.Nu e un laptop performant.E un Lenovo, dar pentru cât am eu nevoie, e suficient.


Am primit și produsele de la mylash.ro, am câștigat de la ei un voucher de 100 ron în concursul Blogawards, cu acest articol. Mulțumesc pe această cale sponsorului și Blogawards.


În rest, nu sunt foarte bine, am descoperit că am niște probleme de sănătate, dar vă voi povesti totul în altă postare.

O să fac o scurtă precizare.Particip la concursul Orkestra.La această ediție,nu mai trebuie să dați click pe cuvintele roșii sau link-uri, ci doar să citiți articolul meu,să stați 40 de secunde pe articol,să lăsați un comentariu,să dați un share. Slavă Domnului că au scos click-urile pe linkuri.

VĂ MULȚUMESC PENTRU PRIETENIA VOASTRĂ!
SUNTEȚI MINUNAȚI ȘI MINUNATE!

6 comentarii :

  1. 1. Ma bucur ca mergi la vot, e un lucru foarte important, si eu o sa merg.
    2. Ma bucur ca ti-ai luat laptop, sa-l stapanesti sanatoasa!
    3. Sper ca problemele de sanatate nu sunt grave, iti doresc insanatosire grabnica!
    4. Din ce ne povestesti aici, se pare ca esti cadru didactic. O meserie minunata (am practicat-o si eu la un moment dat, cu mare placere). Am auzit recent o maxima superba despre dascali si nu pot sa nu ti-o impartasesc: "Dascalul este o lumanare care arde luminandu-i pe altii"!
    5. Succes la concursul Orkestra!
    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine votul este inca un mister, dar voi merge neaparat. Nu-mi place nici unul dintre personaje. E drept ca Base a taiat salariile dar nu ne-a desfiintat ca institutii cum vrea Ponta sa faca prin regionalizare. Mai bine cu salariu mic dar asigurat decat fara loc de munca. Nu stiu, zau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de toate, iti doresc sanatate, Ella!
    Voi merge la vot, fara indoiala!
    M-am bucurat citind vestea despre laptop, sa il stapanesti sanatoasa!
    Mult succes cu Orkestra!

    Pupici! Duminica placuta si linistita!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze, Ella, de întârziere, dar făcusem un comentariu și când am dat pe "Publicați" mi s-a șters....

    Eu nu l-aș vota pe Iohannis pentru că nu e român (și toate rudele lui sunt în străinătate) și pentru că nu a făcut nimic pentru poporul nostru, decât i-a oferit niște promisiuni nefondate, pe când Ponta (care e votat de toți oamenii care mai au capul pe umeri) a ajutat și bisericile (ceea ce contează pentru mine, având în vedere că tati e preot). Asta în opinia mea.

    Și noi avem Lenovo!:)) E foarte fain, mie îmi place, dar sunt mulțumită mai mult de hp-ul nostru de acum 2 ani, pt că pe el merge să descarc pozele din telefon și pot umbla la Open Office...:)

    Ești profesoară/ învățătoare?

    Te pupic, Ella! O zi frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu tot cu Ponta țin! :) Văd că țin cu Iohannis toți tinereii înflăcărați, iar bătrânii cu capul pe umeri votează cu Ponta...
    Păi ne-am scrântit?! Cum să votăm cu unul care nu e român, nu e creștin, iar nevastă-sa e unguroaică!!! Și pe deasupra ne mai ai și din bani... :/
    Mă bucur pentru tine (în legătură cu laptopul)! Multă sănătate! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multă sănătate şi numai bine! Şi să-ţi meargă bine laptopul, pentru care ai muncit. Nu trebuie să credem că ăştia de ne conduc ne dau cadouri şi pomeni. Sunt banii pe care nici o "gaşcă", nici cealaltă nu a fost în stare să-i pună în plus la un salariu indecent de mic. Aşa că... nu trebuie să-i considerăm nici pe unii nici pe alţii mai buni, că de 25 de ani.... numai bine nu ne-a fost celor mai mulţi, ci numai "unora"!
    O seară frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...