vineri, 21 noiembrie 2014

Al cincilea anotimp


Iubesc toate anotimpurile, pentru că toate îmi amintesc de tine, de noi, de momentele frumoase pe care noi le-am petrecut împreună.


Iubesc primăvară pentru că atunci a venit pe lume prințișorul meu, într-o zi ploiasă de aprilie, pe neașteptate, dar așteptat cu atâta dor și dragoste de toată lumea. Iubesc primăvara, pentru parfumul florilor care mă duce cu gândul la o plajă exotică, pustie,pierdută printre oceane, o plajă unde să fim doar noi doi și copilul.


Cum aș putea să nu iubesc vara, când soarele și valurile mării ne sărutau pielea, iar noi pluteam parcă pe un nor de fericire?Vara e anotimpul când te-am găsit, anotimpul în care am aflat ce frumos e să iubești, de aceea  îl port mereu în suflet.


Toamna e anotimpul când m-am născut, anotimpul când îmi dau seama cum trec anii peste mine, și știi ceva, nu regret nimic!!! Sunt exact unde vreau să fiu și așa cum vreau să fiu!!


Iarna...o iubesc pentru bucuria dăruirii.Pentru privirile și exclamațiile lui Bubu, atunci când Moșu' îl vizitează.Pentru bucuria de a fi din nou copil și eu alături de prințișorul meu.


Sunt 4 anotimpuri, dar mai este un al cincilea anotimp. Este anotimpul când indiferent cât de cald sau urât e afară, ne facem bagajele și plecăm. E anotimpul Paris, e anotimpul Dubrovnik, sau București, sau oricare alt oraș, e anotimpul iubirii noastre.Nu ne trebuie prea multe, doar bilete de avion, bagajele făcute, și atât, căci iubire avem destulă cu noi.


 Orice cuplu are nevoie de un timp doar pentru ei doi, indiferent că e vorba de câteva zile, sau mai mult, o vacanță e binevenită oricând. Indiferent cum e vremea afară, iubirea voastră e suficientă să creeze al cincilea anotimp.


Al cincilea anotimp e timpul când ne încărcăm bateriile, când monotonia dispare, când indifernet de căldura sau frigul de afară, știm că avem în suflet suficientă putere pentru a merge mai departe.


Al cincilea anotimp pentru mine, înseamnă Dubrovnik, visez de mult timp să ajung acolo, să văd pe viu peisajele pe care le văd doar în poze.Pentru mine, ar fi o renaștere totală,Dubrovnik e  Mecca mea, un loc în care indiferent de vreme, pentru mine, ar fi locul ideal.


Dacă vreți să plecați în lume ca mine, aveți mai jos oferte de bilete avion de la Tarom.




Care este al cincilea anotimp pentru voi?


24 de comentarii :

  1. iti doresc din suflet sa iti îndeplinesti dorinta si sa îti vezi cât mai curând visul împlinit!
    sanatate multa si numai gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Al cincilea meu anotimp...este...nu cred ca am unul, desi mi-as dori tare mult sa imi fac si eu bagajele..dar bugetul nu permite, cine stie insa, poate candva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ar fi ca al cincilea anotimp sa dureze cat mai mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. la mine o sa fie anotimpul Roma de 8 martie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu știu!:)) Pate Paris!:)) Sunt foarte multe.... Întrebarea asta ne face să realizăm cât de frumoasă e lumea și că are atâtea minunății încât nu ne putem alege!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ar fi dupa mine,as vrea numai al cincilea anotimp,dar ma multumesc cu cele patru. Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos ai scris! :)
    Din modul în care pui tu problema, îmi dau seama de faptul că eu trăiesc în fiecare seară al cincilea anotimp... uităm de toţi şi de toate şi suntem doar noi doi.
    Te pup! Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Al cincilea anotimp? Da ! Ar trebui sa avem in fiecare an asa ceva...Mi-ar placea sa fim toti patru pe o insula insorita si vesela.

    RăspundețiȘtergere
  9. al cincilea anotimp e ala in care o sa ajung eu sa vad India...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu totii meritam o vacanta, fie in aldoisprezecelea ceas fie in al cinccilea anotimp ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru mine, al cincelea anotimp este oricând și oriunde, fie acasă, fie la mii de kilometri depărtare, numai să fim liniștiți și mulțumiți. Pare că nu e mult, dar, de fapt, este totul ! ☺

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa ti se indeplineasca!
    Imi doresc si eu macar o scurta escapada pentru ca suntem obositi psihic. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu imi doresc anotimpul acesta, al cincilea cam de 6 ori pe an, asa o data la doua luni simt nevoia de o escapada si mi-as dori sa pot sa imi beau espresso la Roma, sa mananc Croissant-ul la Paris si sa fac plaja in Corfu....

    RăspundețiȘtergere
  14. Am auzit si eu povesti frumoase despre el si imi doresc sa ajung acolo macar odata.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rotaru Gabriela Tatiana
    Doresc sa ti se indeplineasca,sa am sanatate si o mica calatorie,relaxare mi-as dori si eu undeva la mare

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa ti se indeplineasca visul !
    Am zburat cu Tarom si au avut servicii ok. Pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce coincidenta frumoasa, si eu ador Dubrovnikul, este unul din orasele mele preferate, de fapt imi place intraga Croatie. Iti doresc sa ajuni sa vezi perla Marii Adriatice cat mai curand, eu am fost la inceputul toamnei si a fost superb.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa ti-se indelineasac visul!! Visele mele duc toate la nepotelul meu... :)

    RăspundețiȘtergere
  19. la mine musai să fie vara! :-D
    Oriunde, în principiu.
    Deși...e ciudat...pentru că mie îmi place Norvegia mult! Și acolo...numai vară nu e. De tot! :-D

    RăspundețiȘtergere
  20. daaa, cam asa e.
    o destinatie dina aceasta in care poti sa iti iei 'zborul' o poti face in anumite anotimpuri, pentru ca atunci are un farmec aparte

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce-as mai pleca si eu! In orice anotimp...

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai descris minunat al cincilea anotimp şi îţi urez să-l treci în calendar ca şi cum face parte din viaţa ta. Cu TAROM alături oriunde în lume poţi găsi al cincilea anotimp care te aşteaptă să-l trăieşti!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...