sâmbătă, 9 august 2014

Un mall online

De când cu internetul, am cam devenit dependentă de navigat pe net, şi cum sunt în concediu, aloc destul timp uitatului prin magazinele online.Cum timp de plajă nu prea e, de plecat undeva prin concediu, slabe şanse îmi ocup timpul cu blogul şi ,,plimbatul virtual''. Uite aşa am aflat că există un loc, în care găseşti de toate pentru toţi..Şi nici nu trebuie să colind un întreg mall ca să găsesc ce îmi trebuie.

 Nici nu ştiam că există mall-uri online,cu absolut ,,di toate pentru tăţi''. La ce să te mai duci să te plimbi, să te doară picioarele, să pierzi timpul care e destul de preţios când ai un copil mic, când poţi vedea tot mall-ul cu doar un click distanţă? Cred că orice om a mers o dată în viaţa lui într-un mic mall. Însă, la elefant.ro găsiţi tot ce vreţi fără bătaie de cap, fără să daţi de cocălari de mall, care să vă fluiere, fără să daţi de piţi îmbrăcate strident, fără vânzătoare plictisite care nu au niciun chef să vă servească.


Interesant ideea acestor mall-uri online să găseşti tot ce vrei de la haine până la jucării pentru copii, chiar şi cărţi. Cumperi ce vrei, adaugi în coş, comanzi şi totul îţi este livrat acasă.Plus că pe site sunt şi multe reduceri..

Aşa că am aruncat şi eu cei patru ochi ai mei de ochelaristă şi uite ce rochiţă faină am găsit. Adevărul e că sunt lucruri de care nu mă pot lipsi niciodată. NEVER,EVER o femeie nu are prea multe rochii sau genţi, sau pantofi :)) .Dacă ar ştii Iubi pe ce se duc banii lui, pardon banii noştri :)) Rochia e superbă, exact în culoarea mea preferată, ba chiar are şi ceva alb prin ea.
Rochie, care apropo, merge la fix cu sandalele de mai jos+o geantă albă.










By the way, noi membrii ai clubului primesc şi vouchere în valoare de 90 lei, cadou de bun venit, plus multe alte avantaje, dar să nu mai spuneţi la nimeni!!! :))



3 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...