vineri, 8 august 2014

Prietenii mei cu nume oriental

Le ştiam maşina, mereu trecea la o oră fixă. Iar numele mi se părea desprins parcă din poveştile a O mie şi una de nopţi.

Au trecut vreo nouă ani, de când făceam naveta 5 zile pe săptâmână, 100km dus întors, şi mereu zăream maşina lor. Eram un copil atunci, care păşea pentru prima oară în nebunia serviciului.

Acum adult fiind, am descoperit că povestea Şeherezadei în variantă modernă poate fi a mea. Ca să îţi renovezi apartamentul în zilele de azi, chiar nu mai e o povară ca în alte vremuri. CU DOAR UN CLICK, toate materialele de care ai nevoie, îţi pot fi livrate acasă.Nu mai trebuie să colinzi prin depozite, să faci rost de maşină de marfă, să plăteşti maşina,etc,etc.Ştiu că doar am trecut prin asta acum ceva ani, când nu se era în vogă comerţul online. Ador, shoppingul online chiar şi în materie de materiale de construcţii, mai ales că mă voi apuca de renovat..Îţi faci cont, şi doar adaugi în coşul de cumpărături produsele dorite.SIMPLU, RAPID, ŞI COSTURI la fel ca în depozite!

Tot am căutat modele de parchet, pentru că vreau să mă apuc de renovat camera mea şi a lui Iubi, şi am găsit modelul acesta.


Pe site găseşti tot ce vrei, de la lavabilă, până la polistiren, parchet, tevi pentru instalaţii, cam tot ce ai nevoie atunci când te apuci de renovat, sau de construit o casă, plus că poţi achiziţiona produsele în rate cu dobândă 0.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper ca pe viitor să ne construim şi noi o căsuţă, aşa ca prietenii mei cu nume arăbesc, vor fi pe lista, mai ales că ei îmi amintesc de începuturile mele ca om de vază în ale muncii :)) , plus că oferă consultanţă şi consiliere tehnică şi transport oriunde in tara.

4 comentarii :

  1. O schimbare in locuinta imi da aripi.Mie imi plac,dar acum mi se par greu de suportat.Voi sunteti tineri si normal ca sunt binevenite.Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e cand schimbi ceva in casa, parca iti da o stare de bine! Pupici!

      Ștergere
  2. Zau.... mai ai din concursul asta ca .... pfffff....:))) M-am saturat sa deschid linkuri! :))
    Weekend fain!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana luni, vreau sa termin cu concursul..De aceea bag din top.Dupa o sa ma mai ocup mai mult de promovare...Multumesc mult pentru ajutor.

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...