sâmbătă, 9 august 2014

Ondulatorul perfect pentru bucle ca la coafor

Nu sunt adepta coafurilor extravagante, pentru că nu am timp să mă pregătesc, dar de vreo 2  ani de zile am o perie rotativă care mă scapă de un mers la salon. La început, am fost sceptică pentru că nu credeam că o să îmi aranjeze părul ca pe cutie, însă în timp am căpătat dexteritate şi mă aranjez în doi timpi şi trei mişcări.
Eu sunt mulţumită de peria mea rotativă, dar tehnologia e mereu în schimbare aşa că am găsit o perie rotativă tot din aceeaşi gamă ca şi a mea,dar mai performantă. Aceasta este şi perie şi ondulator în acelaşi timp, conţine un accesoriu care vă ajută să daţi volum la rădăcini, plus multe alte minunăţii vă las să le descoperii singure. Tehnologia cu ioni vă protejează părul împotriva deteriorării. Pe scurt această perie..conţine 5 accesorii pentru diferite coafuri..super.

Nu mi-ar strica nici mie o astfel de perie, dar mă mulţumesc cu sora ei nu chiar aşa performantă.

De mult timp, însă visez la un ondulator de păr, pentru zilele când am chef de nişte bucle superbe.
Aşa am dat peste ondulatorul perfect pentru păr care nu îţi arde părul deoarece conţine un indicator care va emite o avertizare sonoră atunci când bucla e gata..Simplu şi rapid, fără griji că îţi vei arde părul. Are şi un înveliş moale, care îţi protejează mâinile şi nu te vei arde în timp ce vei folosi ondulatorul.
În plus, ceea ce mi se pare interesant, e că poţi seta durata de ondulare în funcţie de tipul de păr.
indicatorul sonor care te avertizează că bucla e gata.
Recunosc că îmi place să merg şi la salon, să fiu aranjată, dischistă, bibilită, dar nu ai tot timpul bani de salon sau timp de mers. Cum am un serviciu unde chiar trebuie să arăt impecabil şi mai ales că ţin la felul în care arăt mi se pare o bună investiţie o perie sau un ondulator de păr. În acest fel, te vei aranja singură acasă ori de câte ori simţi nevoia, şi vei arătă grozav de bine.
Eu când foloseam peria rotativă, mă întreabau colegele dacă am fost la coafor...Şi le spuneam că : DA!! normal, lasă să moară şi ele de invidie că merg eu la salon. Dar eu, fată deşteaptă mă coafez singură acasă şi arăt ca scoasă din cutie :)).

Mai multe produse pentru îngrijirea părului găsiţi aici

5 comentarii :

  1. :)....acum nu prea am par pentru ondulat, dar il las sa creasca !!! Interesanta prezentare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna atunci o perie rotativa, aranjeaza chiar si eu par mai scurt.Pupici!

      Ștergere
  2. Vazut, notat si daca ma hotarasc stiu unde sa caut!! :) O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Zau, e mai scumpa la voi chestia asta.... in jur de 60 de euro, la mine cea mai ieftina oferta este de 45 de euro. Ah, am uitat! Voi sunteti mai bogati! :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. am inceput cu un uscator..cu ioni. Apoi am zis..hai si o perie, ca prinde bine la bob. Apoi mi-am lasat parul lung, asa ca imi trebia si o placa! si uite ca m-am trezit cu toate! crezi ca apuc sa le folosesc pe toate? naaa! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...