miercuri, 20 august 2014

Nu ştiu cum se fac bani din blog

NU ŞTIU CUM SE FAC BANI DIN BLOG...

Am citit multe despre acest subiect, nu am ajuns la o concluzie, nu există un secret, mulţi dau sfaturi, puţini cunosc calea către performanţă. Nici nu vreau să mă gândesc la multe, voi descoperi totul pe parcurs. 

Când am început acum doi ani să scriu pe blog, ştiam ceva-ceva despre blogging, mai avusesem înainte o tentativă de a scrie. 

Sunt multe persoane care fac bani din blog, dar până să ajungi la confortul necesar au luptat încontinuu.E o luptă grea,o concurenţă acerbă, e destul de greu să fii un bun blogger când sunt atâţia blogări buni şi să faci şi bani din asta.

Am început şi eu timid să deschid ochii şi să particip la advertoriale. Nici nu ştiu dacă am câştigat ceva material, dar cert este că o să continuui pentru că orice experienţă nu poate fi decât benefică. Am descoperit ceva ce îmi place, să scriu..Nu ştiu cât o fac de bine, cert este că mereu învăţăm. Pe viitor, aş vrea totuşi să transform blogul pe .com sau pe o altă platformă.

Unii poate o să mă critice, alţii o să mă încurajeze. Ştiu bine, că am descoperit oameni frumoşi pe blogosferă şi sper ca ei să rămână alături de mine pe orice drum voi urma! 

Cert este că voi merge înainte!
Îmi place acest citat, dar aş adăuga eu că dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, nu îţi pică nimic din cer.


VĂ MULŢUMESC, DRAGII MEI PRIETENI, PENTRU TOT!!!

3 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...