joi, 21 noiembrie 2013

ACASĂ..

De vreo săptămână mă macină o cruntă durere de cap.Iar azi nu mi-a dat pace indiferent ce am luat, probabil stresul şi supărările îşi spun cuvântul. 

Nu suntem din fier, iar eu am prostul obicei să pun totul la suflet, să mă consum din orice. Ieri cred că am plâns vreo 15 minute în hohote de nu mă puteam opri...şi mă mai mir de ce mă doare capul...

Vă mulţumesc pentru încurajări, ştiu că trec toate, dar aici pe blog îmi pot exprima toate nemulţumirile, dar şi bucuriile.Asta sunt cu bune şi cu rele, e singurul loc unde pot fi eu aşa cum sunt în realitate, numai pentru oamenii dragi.

Acasă..Acasă nu mai e locul unde am crescut şi am trăit 27 de ani, acasă e locul unde nimeni nu mă arată cu degetul, unde nimeni nu îmi strigă nişte greşeli absolut normale în viaţă, unde nimeni nu mă jigneşte inutil.

Nu sunt vreo sfântă, nici nu am pretenţia că nu am greşit niciodată faţă de nimeni, am greşit mult faţă de părinţii mei, poate influenţată de reacţia lor faţă de alegerile mele.Mama mea nu a ştiut decât să ţipe la mine, să îmi strige vrute şi nevrute, niciodată nu a stat de vorbă cu mine, face to face să îmi vorbească aşa cum ar trebui să vorbească un părinte cu copilul ei...

Iar faptul că iubitul meu e departe mă dezarmează total. 
Am nevoie să mă strângă în braţe, şi să îmi spună că mă iubeşte.AM NEVOIE DE TINE, încât uneori simt că mă sufocă lipsa ta.


ACASĂ E LOCUL UNDE TE SIMŢI ACASĂ...






7 comentarii :

  1. Noaptea e un sfetnic bun.Maine vei privi altfel lucrurile astea.Faptul ca ai un iubit,care te doreste si te asteapta,trebuie sa te linistesti si sa treci peste toate.Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El si cu baiatul meu sunt singurii care imi dau putere, va multumesc pentru ganduri, noapte buna!

      Ștergere
  2. Sa stii ca te inteleg dar parca te predai un pic cam prea usor :)
    Nu-l ajuta nici pe Bubu sa te vada mereu trista si nervoasa. Chiar daca ai astfel de clipe, zile, perioade, baietelul nu trebuie sa vada asta.
    Nu trebuie sa te bazezi pe nimeni ca sa iti dea ceea ce numesti putere. Doar pe tine insuti. Viata e cum e, oamenii sunt cum sunt (da, chiar si cei pe care credem ca ne-am putea baza 100%) si putere doar in noi insine trebuie sa gasim cu adevarat. Sper ca n-am sa te supar cu ceea ce am spus. Sunt foarte sincera si am trecut prin foarte multe in viata asa ca trebuie sa ma crezi ca ceea ce am scris aici sunt chiar cuvinte pentru suflet care sper sa ajute.
    Noapte buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma pot supara Elly pe ceea ce spui tu, pentru ca stiu ca ai dreptate.Intotdeauna chiar si oamenii dragi te pot dezamagi, dar uneori ne mai luam puterea si de la cei pe care ii iubim...

      Ștergere
  3. Iti doresc toata fericirea din lume, pe cuvant!
    Sa ai un weekend linistit draga mea!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. ia uite! bilete ieftine pt Italia! :)))

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...