vineri, 1 noiembrie 2013

Faith..credinţă

Nu am nicio inspiraţie la ora asta, aşa că tot căutând câte ceva, ceva ce nu ştiu nici eu, am dat peste asta.Stau foarte prost la capitolul credinţă, nu că aş fi vreo atee, cred în Dumnezeu, dar îmi pierd repede încrederea că Dumnezeu mă poate ajuta. Ştiu că El e acolo sus, însă uneori mă cert cu El, şi mă răzvrătesc împotriva lucrurilor rele care mi se întâmplă, şi Îi cer socoteală.

Răzvrătirea mea vine cred din necredinţă, însă mi-aş dori să am mai multă încredere, să nu mai cad mereu în depresie, să nu mai văd totul aşa de negru.4 comentarii :

 1. In primul rand trebuie sa ai mai multa incredere chiar in tine. Caci pana la Dumnezeu ne mananca sfintii, cum se spune.
  Asa ca...in noi insine e nadejdea, nu trebuie sa asteptam nimic de nicaieri. :)
  Tu de fapt esti nerabdatoare, nu de lipsa de credinta e vorba. Rabdarea nu-i nici punctul meu forte asa ca, pe undeva, te inteleg :)
  Noapte buna, draga mea!

  RăspundețiȘtergere
 2. Este si o perioada mai dificila in viata ta, e de inteles ca ai multe dubii. Cand lucrurile se vor calma vei vedea totul mult mai clar. Dupa furtuna iese mereu soarele. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant, dar tocmai razvratirea ta si cererea de socoteala ar putea sa fie semne ale credintei, ce zici? Un ateu nu crede,deci nu are impotriva cui sa se razvrateasca. Mai sunt anumite fiinte... spirituale care cred doar in existenta si maretia Lui. Si cam atat. Dar ca sa te razvratesti si sa ceri socoteala e nevoie de o anumita... relatie, comunicare, credinta in suveranitatea cuiva, nu? Probabil mai ai nevoie de o forma de credinta, cea a increderii in Dumnezeu. Acea incredere neclintita de care vorbeste Bibila. Si probabil ca ai putea sa o ai daca ai accepta ca esti iubita de El, si ca aparentele, chiar poate foarte neplacute, ale circumstantelor din viata ta sunt acolo pentru ca Dumnezeu doreste sa rezolve El ce nu este inca rezolvat in viata ta. Uneori ne luam viata in maini, facem prostii, si apoi dam vina pe altii, circumstante, El pentru consecinte.

  RăspundețiȘtergere
 4. Credința este darul lui Dumnezeu prin revelarea propriei Persoane, pentru că nimeni nu ar avea curajul să se apropie de un Dumnezeu așa de măreț dacă nu ar înțelege ce caracter minunat are El, și acest lucru vine de la El, e primul pas făcut pentru o relație. Ucenicul și apostolul Ioan ne scrie în evanghelia sa, la capitolul 20, versetul 31: "Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi sa credeti ca Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; si, crezand, sa aveti viata in Numele Lui", aceasta după ce în întreg capitolul se vorbește despre învierea Domnului Isus și despre modul în care El se arată ucenicilor.
  În cartea profetului Ieremia la capitolul 29 cu 13 este scris: " Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima."
  Dacă ști că ai nevoie de credință, cerei-o lui Dumnezeu și dă-I "credit" să lucreze în inima ta. Vei fii pusă în situații în care să fii nevoită să te încrezi în El: nu descuraja ci cere-I de fiecare dată în rugăciune credință și putere ca să rămâi calmă în ciuda "furtunii".
  Un lucru foarte important: "credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos." (Romani 10,17) Deci, citește cât mai mult Biblia, care este Cuvântul lui Dumnezeu, prin care El ni s-a făcut cunoscut. Fii binecuvântată!

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...