miercuri, 9 octombrie 2013

Coffee time

De ceva vreme simt că nu mai am energie şi apelez la varianta sună o cafea, şi uite aşa mai savurez din când în când câte un 3 în 1, 2 în 1 nescafe. Recunosc nu sunt adepta cafelei, nu ştiu de ce, însă de fiecare dată când trec pe lângă un aparat de cafea salivez. Deşi e plină de chimicale, nu aş refuza niciodată o cafea de la aparat are un gust total diferit de cea la ibric. Şi ce nu pot refuza este o cafea Tchibo..tot de la aparat. Îmi aduce aminte de primele momente petrecute cu tine, dragostea mea.


Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi o cafea bună alături de persoana iubită? 

Vă invit azi la o ceaşcă virtuală de cafea, şi mi-ar plăcea să aflu ce amintiri vă încearcă atunci când savuraţi cafea preferată?




11 comentarii :

  1. sa stii ca si mie tot Tchibo imi place! acum am un aparatel care face cafelutaaa...bunaaa!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa incep:
    http://viseazacatpotidemult.blogspot.ro/search/label/love%20coffee
    :))))
    iuuubeeesc cafeaua! mirosul, aromele diferite in functie de soi, tip de preparare, temperatura apei, timpul de fierbere, dar si faptul ca de regula o bei cu cei dragi, in momente superbe, in calatorii, atunci cand e momentul...O ador pt toate la un loc!
    preferata mea e cafeaua la ibric...:) julius meinl :) inceraca, e mai bun decat orice 3 in 1! si cauta compozitia ta, care sa te reprezinte, sa fie doar a ta! pt mine o prepar intr-un fel, pt Vlad tb neaparat lapte si zahar brun! :)
    la inceput el nu era fnul cafelei, dar s-a molipsit! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Salivez si eu la o cafea ,cand sunt la fica-mea.Are un aparat si aroma te imbata,sa nu mai zic, cat e de buna.Nu mai beau de 10 ani cafea,dar nu pot sa povestesc cata cafea am baut si cate amintiri frumoase am avut in 35 de ani.Nu era loc,vizita,persoana,moment al zilei sa nu bei o "cafeluta".

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ador cafeaua black, dar si sortimentele ceva mai dulci precum mocaccino sau cafea in patru culori. Ti le recomand si tie cu drag. Daca iubitul actual nu ar citi blogurile probabil ti-as povesti ce amintiri ma leaga de cafea. Ti-as povesti multe... Insa el e pe unde nu te astepti si nu vreau sa-l supar. Am mainile legate...si pe blogul meu. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, lasa-l tu pe iubit, si fii tu insati, trebuie sa iti accepte si vechiile relatii si ceea ce ai facut in trecut, si ce faci in prezent..sau ce vei face in viitor!

      Ștergere
    2. Imediat ce am publicat commentul de mai sus m-a sunat sa ma anunte ca e pe blogul tau si iti citeste articolul. :)) Mi s-a facut rau. :P

      Ștergere
  5. acasa am espressor, la birou deasemenea. Iubesc cafeaua si nu mi-as putea imagina viata fara cafea :))) Iubesc cafeaua facuta din boabe proaspat rasnite, ador mirosul acela divin! :))) Sunt atât de obisnuita cu cafeaua perfecta încat nici nu mai stiu cum e gustul unei cafele rele... De cate ori ajung în situatii ca sunt servita cu "cafea filtru" realizez ce diferenta este! Prefer mai bine cafea turceasca - fiarta în ibric (dar fara zahar!) decat cafeaua la filtru! Cafeaua din aparatele acelea de doi metri înaltime, se face dintr-un praf mai ciudat si daca reglajul nu este perfect, atunci gustul cafelei este groaznic. Nu beau asa ceva decat în situatii extreme :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Apar si eu sa stric petrecerea. :))
    Glumesc dar nu beau cafea decat rar. Doua pe saptamana...cel mult. Cand eram la serviciu mai beam cate un nes foarte slab. N-am mai baut de luni de zile. Nu simt nevoia... Sunt mai mult cu ceaiul negru sau de tei. :) Si acum ca a venit vremea rece cu atat mai mult.
    O zi frumoasa, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cum se potrivesc doua balante..nici eu nu prea beau cafea decat f rar, si atunci prefer 3 in 1.

      Ștergere
  7. E delicioasa cafeaua Tchibo...si... chiar pot sa spun ca beau foarte multa cafea... in exces...
    O seara buna

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...