marți, 11 iunie 2013

FEMEILE PARAZIT

De când vroiam să scriu despre acest domeniu atât de vast şi complex cum e femeia. 

Cert este că unele femei chiar au şcoala vieţii şi reuşesc să găsească proşti pe care să-i prostească, şi culmea să le mai ia şi de neveste, şi să trăiască bine mersi pe banii lor.

Vă dau un exemplu clar..vecina mea are 26 de ani, nu a muncit o zi în viaţa ei, cică a făcut şi ea facultate pe la Bucureşti, (cred că a făcut facultatea cum am zburat eu pe lună), a stat cu unul şi cu altul, toţi doar cu bani, iar acum l-a găsit pe pămpălăul de vecin de la 1, care e poliţist, tănăr are 27 de ani, are apartament, iar ea s-a făcut doamnă, şi trăieşte fain frumos pe banii lui.Merge fata la manichiura, coafat, haine de firmă, iar eu cu salariu şi nu îmi permit câte îşi permite ea. Nici măcar nu e vreo frumuseţe, vreo deşteptăciune, dar are fata şcoala? Are că l-a făcut pe prost imediat, s-a mutat la el...chestii trestii. Şi nu e singurul caz pe care îl ştiu de fata versată, de fată vampir, parazit care trăieşte pe seama unui fraier. 

Ţin să cred că fetele cuminţi nu au noroc, şi nimeresc numai nenorociţi, ca şi în cazul meu, şi băieţii buni ajung să ia nişte paraşute.  
Duminică m-am întâlnit cu soţia marii mele iubiri, ea nu mă ştia, eu am văzut doar câteva poze cu ea pe facebook, am recunoscut-o imediat. Sincer, şi nu că sunt rea însă dacă eram bărbat chiar nu o luam, are nişte trăsături masculine, şi o duritate a feţei, şi acest lucru m-a făcut să mă întreb oare ce a văzut la ea? 

Nu ştiu ce să mai cred, însă viaţa mea sentimentală e un haos, în 3 ani de zile nu am întâlnit decât un singur bărbat cu care m-aş fi văzut în viitor, dar şi acela m-a dezamăgit profund, în rest doar nişte nenorociţi. Mă întreb oare alte femei cum au noroc cu carul şi nimeresc bărbaţi buni, iar altele au parte doar de bărbaţi de cea mai joasă speţa? 
Vorba unei colege...probabil au două ...., în loc de una:)))


Vă salut!



8 comentarii :

  1. Cand sistemul medical, cel educational samd... merg prost, cred ca totul merge prost! Relatiile sunt puse sub apasarea grea a sistemului si atunci cedeaza! Probabil ca totusi... banii aduc fericirea! Uneori nu este important doar aspectul fizic, asta apropo la sotia fostului iubit :))
    Poate ca are suflet bun, nu poti sa stii!
    Zi faina si nu mai despica firul în patru ca tot o enigma va ramane! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricat as despica firul in patru tot da cu zecimale, si tot singura si dezamagita sunt..Dar asta e, mergem mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea, nu ajungi nicaieri plangandu-ti de mila si uitandu-te cu obida si invidie la vecini/vecine. Fiecare isi are viata sa, fiecare isi are menirea sa. Ajung sa cred ca fericirea e prin comparatie, iar frumusetea fizica nu este decat unul din multele lucruri pe care le poate oferi o femeie, dar nu singurul. Si privind la viata altora n-o sa stii niciodata cat de suferinzi sunt ei defapt. Si daca nu sunt suferinzi, ureaza-le noroc si bucura-te de viata ta. Ei cu ale lor, tu cu ale tale. E si o vorba, dupa sac si carpala.
    Daca inca n-ai gasit barbatul potrivit tie, inseamna ca nu cauti acolo unde trebuie sau si mai si, poate ca el nici nu trebuie cautat, uneori e mai aproape decat credem.
    seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti inteleg dezamagirea, insa fiecare cu drumul lui, nu trebuie sa te intereseze ce fac celelalte femei, trebuie sa-ti traiesti frumos viata si sa ai incredere ca o sa apara soarele si pe straduta ta. :) Da, aparent altele obtin totul mai repede si mai usor. Aparent.
    Nu te mai necaji, uite, momentan ne ai pe noi alaturi. :) Iar in viitor o sa apara si barbatul bun mult dorit. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca femeile alea au fost destul de versate si istete sa puna mana pe niste barbati buni si pricopsiti aia au fost de fapt niste fraieri care s-au lasat imbroboditi. Si cand se vor trezi si-si vor da seama ca au fost manipulati se vor uita cu regret dupa fetele bune dar fara noroc. Doar ca regretele nu prea ajuta...
    Cat priveste ultima afirmatie nu cred ca au doua, nu e vorba de cantitate ci de tehnica, adica de calitatea prestatiilor.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e, parca te apuca toate cele daca te apuci sa privesti in stanga, in dreapta si sa faci niste comparatii.
    Adevarul e ca nu stii ce pret plateste fiecare pentru o fericire poate aparenta. Nu stim niciodata...doar putem banui. Totul are un pret.
    Esti inca foarte tanara ca sa intri la griji ca nu vei mai intalni pe nimeni potrivit. Ai toata viata inainte. Iti tin pumnii :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. asa ai reusit cu haz de necaz, ca pana la urma m-ai facut sa pufnesc in ras! :
    si vecina mea de la 1 se incadreaza in tipar! :) el cu vreo 6 ani mai mare decat ea, alearga in toate partile in timp ce ea e casnica. S-a mutat la el, pe vremea cand erau prieteni si a uitat sa mai plece! s-au casatorit, copil, tot tacamul, ea e mereu coafata aranjata, el numai la munca. are si ea o ocupatie: barfeste pe toata lumea! :))) eu ma fac ca ploua cand o vad....I-am intrat si noi in tocator la un moment dat si de atunci imi face greata!
    cat despre barbati.....ai dreptate, mare parte sunt niste specimene....

    RăspundețiȘtergere
  8. mda.......cred ca va grabiti sa il criticati pe el.....adica baiatul politist. Stati putin fetelor si ganditi: poate baiatul era disperat ca va ramane singur si atunci de voie de nevoie...a luat-o pe ea...voi va ganditi doar...ce baiat bun era ala...si ce sotie si-a ales.....vai de capul lui...dar ati incercat sa va puneti in locul lui pentru o secunda? toti barbatii vor o fata "de casa" dar trebuie ssi sigur stiti ca nu toate sunt asa....iar daca ai 27-28 ani...te mai preseaza si timpul. Sper sa nu fiti prea dure cu commentul meu fetelor....:))

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...