vineri, 27 ianuarie 2017

Cizme inalte peste genunchi pentru tinute hot in sezonul rece


Din nou, cizmele inalte si foarte inalte revin in trenduri in acest sezon, fiind o alternativa la bocanci si ghete. Daca preferi adesea sa imbraci o pereche de blugi mai degraba decat sa porti fuste sau rochii, ar fi bine sa alegi un model potrivit de cizme! 


Chiar daca nu porti de obicei fuste, un look format din blugi si cizme cu toc poate fi suficient pentru a contura un stil elegant si provocator.


Atunci cand cauti o tinuta lejera, de mers la cumparaturi, probabil ca vei merge pe o vestimentatie care include niste blugi grosi. Probeaza modelul de cizme din piele care te atrage cel mai mult de pe rafturile magazinelor de incaltaminte, pentru a te asigura ca acestea sunt suficient de largi pe gamba. Pentru ca nu toate femeile au gambele subtiri, trebuie sa stii ce model ti se potriveste! Notatia W (wide) indica o pereche de cizme mai groase. In schimb, daca optati pentru varianta de shopping online, exista riscul de a cumpara articole cu marimea potrivita a talpii, dar o marime necoperspunzatoare a gambelor. In consecinta, nu uitati sa luati in calcul si acest aspect, cand efectuati comenzi online la incaltaminte.


Fara indoiala, cizmele din materiale elastice si cele prevazute cu fermoare, se muleaza mai bine pe picior si creeaza si un efect optic de subtiere a gambelor.
Daca nu ai curaj sa experimentezi tinute sofisticate, cel mai bine este sa optezi pentru cizme maro, negre sau in nuante neutre de bej sau gri. In schimb, daca preferi un look mai elaborate, poti alege o pereche de cizme lucioase, cu diverse accesorii metalice, in culori tari sau fabricate din diferite materiale textile sau combinatia de piele naturala cu piele sintetica, neopren sau cauciuc.

Cizmele inalte, “de calarie”, au devenit un “must-have” al fashionistelor care nu se tem sa incerce noi stiluri. Cand alegeti astfel de cizme, este recomandabil, la fel ca in cazul cizmelor clasice, ca acestea sa fie create din piele, nu din materiale sintetice, pentru o durata de viata mai lunga, mai ales daca stiti ca le veti purta intregul sezon.
In plus, modelele de cizme peste genunchi (link catre: ) pot completa fara probleme tinute all black cu fuste sau pantaloni. Daca te intereseaza cele mai noi promotii de cizme inalte ieftine te invitam sa vizitezi magazinele Pepper din AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Mega Mall si ParkLake.

                                          
Dupa cum afirmam mai devreme, cizmele inalte peste genunchi pot fi asociate fara probleme cu o pereche de blugi skinny. Cu toate acestea, la cizmele negre se potrivesc pantalonii mai inchisi la culoare, eventual cu un sarafan, cardigan sau cu palton mai lung.
Cizmele inalte colorate pot da tinutei tale un aer sic, feminin, cu conditia ca restul pieselor care completeaza tinuta aleasa sa fie in culori neutre. 

Daca va place sa purtati fuste, va sfatuim ca la cizmele peste genunchi sa nu accesorizati fuste prea scurte. Pentru un look veritabil de scolarita, adaugati garderobei o fusta in carouri, care se va potrivi de minune unei perechi moderne de cizme peste genunchi din piele naturala, cauciuc sau alte materiale. 

3 comentarii :

  1. amsi eu un model asemanator si imi place cum arata atat la blugi cat si la rochii

    RăspundețiȘtergere
  2. Cizmele inalte peste genunchi sunt modelul meu preferat de incaltaminte! :) Imi plac foaaaarte-foarte mult (si am grija sa nu-mi lipseasca). :) Pacat ca nu sunt "la moda" in absolut toti anii. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru informații, dar la încălțăminte prefer să merg să probez, nu să comand pe site-uri. Îmi plac cum arată cizmele peste genunchi, dar nu aș purta. Îmi par incomode. Poate greșesc.

    Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...