vineri, 27 ianuarie 2017

Nude sau in nuante puternice? Tendinte in manichiura 2017

Indiferent daca aveti unghii false sau naturale, manichiura trebuie mereu sa aiba un aspect cat mai ingrijit si sa fie realizata in conditii igienice. 

Cu toate ca la salon, de acest lucru se va ocupa un specialist cu experienta, puteti avea unghii frumoase chiar si creandu-le in conditii casnice, respectand pasii esentiali: inlaturarea cuticulelor, aplicarea unui ulei pentru hranirea pielii, conturarea formei unghiilor cu pile adecvate etc.

Idei de manichiuri pentru job
Unele locuri de munca, la fel ca institutiile de invatamant unde urmati cursuri, implica un anumit dress code. In acest caz, este preferabil sa inlocuiti nuantele aprinse cu unele mai sobre, nude sau pamantii, neutre. Unghiile nude pot fi la fel de atractive ca si alte modele, mai ales daca mergeti pe nuante de bej sau pastel. Luciul discret este elementul-cheie care poate completa cu un plus de rafinament manichiura nude.
De regula, modelele de unghii french subliniaza un stil mai conservativ. Insa clasica varianta de manichiura frantuzeasca poate fi “imbunatatita” si impodobita prin aplicarea unei oje transparente, in combinatie cu una neagra pentru varfuri. Persoanele cu unghii foarte scurte pot crea cu rezultate estetice foarte bune, o manichiura de tip semiluna.

Unghii cu aspect de marmura sau efect oglinda. Cu ajutorul unor pigmenti Mirror Reflection-Silver pentru unghii, puteti obtine o manichiura la fel de durabila ca cea cu gel sau cu oja obisnuita. Acest produs va permite sa personalizati orice culoare de oja sau lac de unghii.
Fashionistele asiatice au imbratisat de curand un nou trend in materie de manichiura: bratarile pe unghii. Este un trend neobisnuit, dar care si-a castigat repede adepte in cautarea unui look modern, inovativ.

Pigment Oglinda - Mirror Reflection Silver

Doua dintre trendurile care s-au impus inca de anul trecut, se refera la vopsirea unghiilor in culoarea marsala si in nuante mate. Nu ezitati sa create modele de unghii mate, optand pentru culorile preferate de oje si lacuri de unghii din oferta Expertnails! 

Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...