sâmbătă, 20 august 2016

Vă invit la concursul Vacanta din stup

Povestea Complexului apicol Veceslav Harnaj începe în anul 1957, când profesorul Veceslav Harnaj punea bazele Asociației Crescătorilor de Albine din România. De atunci, complexul apicol ne încântă cu produse apicole pentru întreaga familie.

Am testat și eu o parte din produsele lor, si pot spune că sunt foarte bune. Nu uitați că sunt produse fără parabeni, coloranți și conservanți.

Meseria mea de blogger îmi dă ocazia să particip la diferite concursuri și campanii pentur bloggeri, Acum ceva timp am primit un set de produse de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj în urma participării mele la un concurs pentru bloggeri Vacanta din stup



P.S Din poze lipsește o umbreluță cochetă de plajă:)

Despre Apidermin sun emulsie plajă și Apidermin sun după plajă puteți citi review-urile aici 

Apidermin for men gel revigorant de duș ingrijeste si revitalizeaza la inceputul sau sfarsitul unei zile, inlaturand efectele nocive ale mediului in timp ce lasa pielea parfumata cu o aroma profund masculina.

Complexul activ format din laptisor de matca si alantoina are efecte benefice asupra pielii. Alantoina calmeaza si ingrijeste pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii in timp ce laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor si activeaza circulatia sangelui avand astfel un efect revigorant. Pielea astfel ingrijita capata o stare de sanatate vizibila, fiind mentinuta tanara mai mult timp.
Apidermin răsfăț apicosmetic pentru duș pentru piele mereu tânără răsfățul apicosmetic pentru  dus Apidermin reuneste curatarea profunda a propolisului cu proprietatile antirid  ale laptisorului de matca ajutat in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de  macadamia. 
                           

Pielea este mentinuta mereu tanara de laptisorul de matca si uleiul de nuci de macadamia.Laptisorul de matca este o hrana regala, complex de vitamine, cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor ce  hidrateaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor. Uleiul de nuci de macadamia, cu un inalt nivel de antioxidanti, bogat in Omega 7 este un supliment antirid  alaturi de laptisorul de matca.  Fiind repede absorbit de piele, uleiul de nuci de macadamia  lasa o senzatia de catifelare a pielii imediat dupa dus. 
Vin suav sec din miere de albine noscut si sub denumirea de mied sau hidromel, vinul din miere de albine poarta distincția de bautura zeilor. Obtinut prin fermentarea mustului din miere de albine, este un vin suav, ce pastreaza parfumul florilor. O bautura alcoolica slaba, este un adevarat cocktail de vitamine enzime. Exista numeroase legende in jurul hidromelului sau miedului, fiind considerat unul dintre cele mai vechi remedii, un adevarat elixir al tineretii. Se asociaza cu: peste, pui sau desert. Contine sulfiti. 
Vin suav demisec din miere de albine cu numeroase proprietăți tonice, obținut prin fermentarea lentă a mierii.


Vă spuneam că am o surpriză pentru voi. Complexul Apicol Veceslav Harnaj a pregătit  pentru un cititor sau fan al blogului Ella's Fairytale un set la fel ca cel pe care l-am primit eu în campania Vacanta din Stup:

Apidermin Sun emulsie pentru plaja SPF 30 
Apidermin Sun emulsie reparatoare dupa plaja
Apidermin rasfat apicosmetic pentru dus
Apidermin for men gel revigorant pentru dus
Vinum Apini vin suav din miere demisec
Vinum Apini vin suav din miere sec
O umbrela pentru plaja. 

Inscrierile se fac aici pe pagina de Facebook a blogului. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...