joi, 24 decembrie 2015

OOTD-Geaca Parka

E ajunul Crăciunului, nu îmi vine să cred că e primul Crăciun petrecut în casa mea. Sunt atâtea lucruri pentru care sunt recunoscătoare celui de Sus. Poate în astfel de momente îmi dau seama că am atâtea și sunt atât de norocoasă pentru ceea ce am în viața mea. Îi mulțumesc iubitului meu care mă susține în tot ceea ce fac, și vă mulțumesc și vouă că îmi citiți blogul și că îmi sunteți alături de atâta timp. Feed back-ul vostru contează enorm pentru mine.

Azi, vă invit la o postare în care vedeta, o geacă foarte călduroasă s-ar potrivi într-un peisaj de iarnă dar cum temperaturile de afară sunt mai degrabă caracteristice Paștelui, ne mulțumin și cu atât. Dacă lumea se plânge că nu e zăpadă, eu mă bucur la maxim de vremea aceasta primăvăratică.

Acestea fiind spuse vă invit să vedeți fotografiile.

AM PURTAT/I WORE:




Îmi place mult geaca, pe lângă faptul că este călduroasă, este tare confortabilă. Mărimea este S, îmi vine perfect, sincer nu îi găsesc niciun defect, cusăturile sunt impecabile. Cele două buzunare din față sunt destul de largi, în talie are un șiret dacă vreți să mai reglați geaca și să fie mai strânsă în talie. Gluga nu este detașabilă, dar interiorul glugii și al gecii este îmblănit, cu excepția mânecilor.


Îmi place că este suficient de lungă pentru gustul meu, așa că dacă va da vreun ger, cu siguranță această geacă îmi va ține de cald. Se închide cu fermoar și are și nasturi metalici suplimentari. O găsiți și pe alte culori.


Geaca este luată de pe Choies, un site asiatic de haine online care nu m-a dezamăgit. Transportul este gratuit, și în plus sunt multe reduceri, acum de Crăciun.



Alte elemente ale ținutei mele:



Dacă vă place ținuta mea, vă aștept părerile cu mare drag!

CRĂCIUN FERICIT TUTUROR!


3 comentarii :

  1. Iuiii ce dragutza e si ce bine iti sta :* Craciun fericit draga mea :* <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place culoarea si-ti vine bine.Progresezi pe zi ce trece,bravo!Un Craciun fericit cu sanatate si tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place culoarea pastelata, e vesela, si imi place blanita

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...