marți, 21 aprilie 2015

O minune

Salutare, dragii și dragele mele. 

Pot spune că azi, 21 aprilie 2015, viața mea s-a schimbat la 360 de grade. Euforia pe care o simt e greu de descris în cuvinte. 
Dragii mei, visul meu de a avea casa mea a devenit realitate.Nu m-am mutat încă, mă voi muta în week-end. Nu îmi vine să cred. Azi m-am dus să văd micuța mea casă și parcă nu îmi venea să cred că e a MEA.




Nu știu în ce măsură voi mai scrie o blog cel puțin pentru o scurtă perioadă, căci am multe de definitivat, trebuie să îmi iau toate lucrurile,să merg în n locuri, la casă mea încă nu am internet și televiziune.

O iau de la 0 cu toate, și știți ce? Mă bucur enorm,căci viața mea e exact pe drumul pe care eu mi-l doresc. Într-un final, a răsărit soarele și pe strada mea.Nu mai vreau decât să fiu sănătoasă eu și cei dragi sufletului meu. 

Fără o minune de la Dumnezeu nimic nu ar fi fost posibil.Până la urmă un șut în fund, de fapt mai multe, îți dau aripi să lupți pentru tine, pentru o viață mai bună, pentru mulțumire.


VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ, CU DRAG!



9 comentarii :

  1. Ma bucur pentru tine si pentru cei dragi tie. O sa-ti faci timp si pentru noi,acum e importanta casa ta.
    Sa va bucurati de casuta voastra! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeeeeeei daaaaa asta da un nou inceput...ma bucur asa de mult pentru voi...felicitari si un pupic si o imbratisare calduroasa cadou de casa noua...sa fi sanatoasa si fericita in casuta ta noua alaturi de toti cei iubiti inimii tale :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti simt bucuria, cu tot sufletul! :) Si ma bucur ca ai reusit! :) Abia astept vesti de la tine, despre casuta voastra! :) Pana atunci iti doresc spor la aranjat, la mutat si la tot ce mai ai de facut! :) Si putere de munca! :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg nimic dar ma bucur alaturi de tine. Sa fie intr-un ceas bun si sa fii fericita in noua casa! Multa sanatate si fericire iti urez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, am reusit sa imi iau casa mea, ieri am semnat actele.Pupici, cu drag!

      Ștergere
    2. felicitari draga mea! este un pas mare, important si un moment de fericire! Sanatate multa si putere sa poti face din casa ta ceea ce ai visat!

      Ștergere
  5. O mare realizare, ma bucur mult ca ai reusit sa-ti indeplinesti visul. Sa fii sanatoasa si fericita in noua casuta, si sa pui acolo bazele pentru alte noi visuri frumoase! Big hug! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. sa fie intr-un ceas bun ma bucur pentru tine

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...