vineri, 10 aprilie 2015

My first OOTD-Vintage-flower inspiration

A fost odată ca niciodată...o fată, nu era prințesă, nici nu vroia să devină.Vroia să fie ea însăși, liberă, visătoare,... Fata peste noapte s-a transformat într-o femeie care trebuia să lupte pentru visele ei. A găsit un loc fermecat, unde a început să scrie, la început timid, doar pentru ea și...ea, apoi locul s-a mărit, și-a găsit prieteni frumoși, locul fermecat s-a transformat într-un refugiu, în acasă.Nu voia să fie văzută, nu se ascundea de nimeni, poate doar de ea însăși, nu pentru că nu avea încredere în ea, dar pentru că nu era pregătită să facă acest pas.



Timpul a trecut, s-au întâmplat atâtea în viața ei, și iată că a venit momentul ca timida omida să se transforme într-un fluture și să zboare.Oriunde, dar să zboare.


Salutare tuturor! Mă bucur să vă cunosc, am mari emoții, dar nu trebuie să mă mai ascund, căci a venit momentul în care simt că viața mea merge exact pe drumul pe care mi-l doresc. 
Aparatul meu de fotografiat a trecut prin multe, calitatea fotografiilor nu este exact cum mi-aș fi dorit, dar sper să vă placă fotografiile.Fotograful nu are prea multă experiență :))Eu nici atât....:))

Nu degeaba vă spuneam mai sus de fluturi și omizi, căci vedeta acestui outfit este o rochie Zonia. M-am îndrăgostit de acest site, cu ocazia unui concurs la care am câștigat un voucher. De acel voucher mi-am luat alte haine, și mai apoi nu am putut rezista și mi-am comandat această rochie. Zonia este numele unui fluture,iar colecțiile lor te îndeamnă să îți întinzi hainele asemenea unui fluture și să fii ceea ce tu vrei să fii.



De emoționată ce am fost, am uitat geanta acasă. Nici nu știam unde să ieșim să mă fotografieze iubitul meu, căci lumea când vede că ești îmbrăcat mai altfel și că te pozezi stă ca la circ. Nu știu de ce, dar bine că am găsit un loc mai retras și m-am pozat :) 

Cum geanta a rămas acasă, l-am pus pe fotograf să mă pozeze acasă. 


Geanta e handmade, e facută de mine și Iubi, o ador :)

Observați aici și brățărica mea de la gemsale, și un inel handmade și el.
Brățara Gemsale- îmi place atât de mult


La sfârșit un inside și outside view :)


Doamnelor, am mari emoții, vă aștept părerile sincere despre prima mea ședință foto și despre primul meu outfit of the day oficial.

AM PURTAT:



Geantă handmade by me :)
Sandale magazin local
cercei, inel- random




14 comentarii :

  1. Pentru ca am terminat treburile,am intrat pe-aici.Nu regret,ca in seara asta am avut o mare surpriza din partea ta.In primul rand ca te-am vazut cum arati.Esti chiar minunata,nu inteleg de ce atat mister pe voi,cand aratati bine.Daca vrei sa fiu sincera cu prima ta sedinta foto,este evidenta emotia,incordarea si e firesc.Trebuie sa exersezi mult si-ti vei seama care sunt pozitiile ce te avantajeaza,te pun in evidenta,etc.Chiar urmaresc mai multe fete,de ceva timp si am vazut progesul cu fiecare sedinta.Eu zic ,e bine pentru inceput.La tinute nu ma bag,pentru ca nu ma pricep.Sarbatorile sa vina cu tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era faptul de aratat bine, ci doar ca nu ma simteam pregatita sa fiu model :)) Am fost foarte emotionata, caci nu am mai fost pusa niciodata in aceasta postura.Iti multumesc mult pentru gandurile tale, inseamna enorm pt mine.Iti doresc din suflet un Paste plin de bubucrii!

      Ștergere
  2. rochita este funny, si chiar originala, mi-a placut mult bratara, cat despre gentuta, stiu ca sunt in trend asa ca nu pot decat sa-ti admir alegerea si indemanarea :)
    in fotografii esti delicioasa, nu cred ca e cazul sa cauti niste atitudini in care sa pozezi, daca ramai tu esti adorabila si nici tu, nici hainutele nu vor trece neobservate :)
    imi place linistea celei strazi...carui oras apartine strada? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. sper sa trec o data si prin orasul tau, voi cauta aceasta straduta, sa stii! :)
      Paste Luminat iti doresc Ella, cu tot dragul, te imbratisez! >:D<

      Ștergere
    3. Pandhora, ma anunti si mergem direct la locul faptei. Pupici, si un Paste fericit!

      Ștergere
    4. Ma bucur ca iti place rochia, cat despre bratara si eu o ador.Daca ai stii cat am muncit pentru gentuta :) Multumesc pentru aprecieri, pana la urma conteaza sa fii tu insati in poze, si asta am facut. Hi, hi :))) Pupici, si un Paste fericit plin de liniste si bucurii!

      Ștergere
  3. Draguta rochita! Sincer eu nu as combina rochia cu acea Geanta dar este strict părerea mea
    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sfat. Adevarul este ca nici eu nu am fost prea hotarata cum sa asortez rochia,nu e cea mai stralucita alegere, dar pana la urma conteaza sa te simti bine per ansamblu.Pupici si iti doresc un Paste fericit.

      Ștergere
  4. Bună Ella!
    Este superbă rochița și brețara îmi place tare mult...mi-aș dori și eu una pe albastru!
    Ești superbă,îți vine bine pe tine,ești ca o școlăriță...ce n-aș da să am și eu ani tăi!
    Paște ferici și plin de bucurii îți doresc!
    Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut rochia la nebunie de cand am vazut-o pe site, iar bratara a devenit preferata mea de ceva vreme. OOOO, multumesc, am depasit demult varsta scolii, la 29 de ani nu mai sunt scolarita.Un paste fericit si tie. Pupici!

      Ștergere
  5. Hi! Ma bucur sa te vad in sfarsit - Ella este un nume caruia pot sa-i asociez si o figura. Fotografiile sunt deosebit de dragute, amândoi - si tu si fotograful, sunteti de laudat.
    Rochita iti sta bine, ai prezentat-o excelent - tu esti o frumoasa!
    Bratara si inelul sunt deasemenea dragute, sa le porti sanatoasa! Poseta se potriveste tinutei :) este simpatca.

    Fie ca sarbatorile Sfintelor Paște sa va gaseasca sanatoși și fericiți, sa va daruiasca pace și liniște sufleteasca, sa va întareasca încrederea și speranța într-un viitor luminos. Învierea Domnului Iisus sa aduca în sufletele tuturor Iubire și Bucurie! Un Paște fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen, am avut nevoie de vreo 2 ani sa imi fac curaj sa pun fotografii cu mine.Multumesc pentru aprecieri, daca ai stii ce emotii am avut la fotografiat. Iti doresc din suflet un paste fericit, cald ca sufletul tau,plin de bucurii si multa liniste.

      Ștergere
  6. Esti minunata si ma bucur sa te cunosc!
    Tinuta e adorabila, potrivita tie, iar pozele sunt super!!!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...