vineri, 3 aprilie 2015

Ce e dragostea?

Dragostea nu este cu siguranță un chin permanent, o așteptare permanentă a ceva sau cineva ce nu va venii niciodată, nu este un iad, nu este plină de lacrimi și nepăsare. 

Iubirea nu se cere, se primește, indiferent de situație sau momente dificile.

 Iubirea nu înseamnă să fugi, și să părăsești persoana iubită, când ea are mai multă nevoie de tine. 

Iubirea nu înseamnă o singură persoană, ci 2 persoane care sunt împreună și ale căror inimi simt și bat aproximativ la fel.Am spus aproximativ pentru că mai apar mereu neconcordanțe, dar toate acestea se rezolvă când este iubire.




Iubirea înseamnă să fii lângă ea atunci când ea are nevoie de tine și nu numai, înseamnă să citești în sufletul ei durerea și fii acolo.Orice,dar să fii acolo. Căci dacă nu ești, cu siguranță va găsi un alt umăr pe care să plângă, pentru că ceea ce nu prețuiești, pierzi cu siguranță.





4 comentarii :

  1. Tot iubire inseamna sa lasi sa plece pe cel care vrea sa plece - fara regrete (sau cu foarte mici si trecatoare regrete) - tocmai pentru ca iubesti. Nu iubim pentru a fi iubiti, ci pur si simplu iubim... Cred ca atunci cand se spune ca dragostea inseamna suferinta se refera la acele iubiri... unilaterale. :)
    Toate cele bune! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. exact completarea pe care a facut-o Diana, am vrut sa o fac si eu :)
    Weekend minunat si o primavara plina de bucurii si împliniri sa ai!
    PS: nu te-am mai vizitat de mult... nu pot sa scriu nimic la articole-reclama, sorry! insa te înteleg si respect hotarârea ta - fiecare face ce vrea cu blogul lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. În completarea ideii Dianei, aduc un citat din marele înțelept chinez Confucius: ”Dacă iubeşti pe cineva, lasă-l liber. Dacă se va întoarce, îţi aparţine. Dacă nu se va întoarce, nu ţi-a aparţinut niciodată.”

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte adevarat. Iubirea inseamna daruire si respect fata de cel de langa tine,daca stii ca nu o poti face mai bine lasa-l liber

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...