miercuri, 18 februarie 2015

Scurt istoric și mulțumiri

Luna februarie părea să nu aducă mari schimbări, se anunța chiar liniștită când colo ce să vezi, m-am trezit implicată într-un proiect la care visez de ani buni, și care îmi va canaliza toate eforturile și energia. Sper din tot sufletul să reușesc mai ales că pentru prima oara după multă vreme: am un scop precis și sigur...CASA MEA... Mi-am depus dosarul pentru Prima Casă, șanse am, restul depinde de Bancă și Dumnezeu.Așa că tineți-mi pumnii!!!

Aș vrea să mulțumesc Alexandrei Ali pentru șansa de a mă implica în proiectul BLIND DATE și celei care mi-a trimis cartea de mai jos, Marcela Ioana.

A doua mulțumire se îndreaptă către Alina Anghel, pe blogul ei, am fost norocoasă să câștig o fustă tare frumoasă.MULTUMESC Alina și Beauty and more.

A treia mulțumire se îndreaptă către voi, toți prietenii de pe blog și Facebook, cei care îmi sunteți alături și mi-ați oferit sfaturile și gândurile voastre pozitive.

Multumesc Orkestra.ro și Elefant.ro pentru tabloul câștigat.Doar că eu am comandat alt model, dar nu-i nimic, e frumos și acesta.


Aș vrea să vă prezint și proiectul Vienelei, toți cei care aveți copiii și se pricep să deseneze, coloreze, etc.. se pot înscrie în proiect, nu vă costă nimic.

O să îmi cer scuze pentru că nu o să vă pot lăsa tot timpul comentarii, căci o să am o perioadă destul de agitată, dar o să vă citesc, și știți că mă găsiți pe Fb..Ella Pop, când veți avea nevoie de mine pentru orice.

9 comentarii :

  1. Sa dea Domnul sa reusesti cu Prima Casa! Si noi ne dorim foarte mult asa ceva, dar vrem chiar casa, nu apartament. Asadar mai asteptam putin.

    Ma bucur ca ai participat si ca ti-a placut Blind Date with a Book. Pana la finele anului vor mai fi 3 astfel de actiuni, daca mai doresti: mai, august si noiembrie, plus Secret Santa Books.

    Felicitari pentru premiu!Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau garsoniera, nu ma incadrez la altceva, dar nu conteaza, doar sa reusesc.Doamne ajuta. Mi-a placut mult actiunea, sigur voi participa, nici nu se pune problema.PUPICI!

      Ștergere
  2. Succes, Ella, in tot ce iti propui. As zice ca e ca si realizat visul!
    Felicitari pentru premii!

    Stii doar ca la mine nu trebuie sa "treci" in vizita si sunt convinsa ca toti prietenii tai inteleg presiunea la care suntem supusi uneori, cand nu stim ce si cum sa mai facem pentru a ne atinge toate obiectivele. E important sa te gandesti la tine si la Bubu, in primul rand.
    Sanatate iti doresc si putere de a realiza tot ceea ce ti-ai propus! Bafta!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cat esti de bataioasa,vei reusi sigur.Abia astept sa ne spui cum e in noua ta casa.Multa bafta in toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-ti fie alaturi.. si sa fie totul bine, in viata ta.. roaga te La El.. pentru orice.. si ai incredere si va fii bine!
    Hugs

    RăspundețiȘtergere
  5. succes in toate sa iti ajute Cel de Sus sa ai casuta ta si sa iti fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajuta!Succes si vei vedea ca Dumnezeu nu te lasa la greu!Asa e viata...uneori nu avem parte doar de bucurii ..dar cum dupa furtuna iese soarele asa va fi si la tine..

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari pentru premii!
    vei avea casa pe care ti-o doresti, bafta incredere, asteptam sa ne povestesti cumm o vei amenaja...iti doresc cu tot dragul ca la acea adresa sa te gaseasca doar bucuriile! :)
    te imbratisez >:d<

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din suflet pentru recomandare, scumpa mea!
    Iti tin pumnii si sper sa iti poti vedea visul implinit!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...