vineri, 20 februarie 2015

Cum scăpăm de dăunători?

Simpaticul Jerry din celebrele desene animate care ne-au marcat copilăria, și marchează copilăria copiilor din întreaga lume,este cunoscut de vreo 71 de ani. Simpatic, inteligent îi face viața un chin motanului Tom.

În viața reală, simpaticele rozătoare fac prăpăd în orice gospodărie, iar uneori o pisică nu face față șoarecilor, care se înmulțesc destul de repede. Capcanele pentru șoareci sunt de cele mai multe ori inutile, pentru că să nu uităm șoriceii au evoluat și ei o dată cu timpurile și nu mai cad pradă capcanelor. O soluție eficace este o deratizare realizată de o firmă specializată, cu experiență în alungarea rozătoarelor.
O altă problema la bloc este legată de gandacii de bucatarie, care pe lângă faptul că sunt grotești, răspândesc o mulțime de boli periculoase pentru om:hepatita A,dizenterie, și chiar sunt vinovați de declansarea alergiilor și accentuarea crizelor de astm. Unde locuiesc acum, văd din când în când câte un gândac, și am devenit destul de stresată pentru că mi se par ființe îngrozitoare și tot timpul am grijă să acopăr mâncarea.Însă unde e un gândac e clar că acolo e o colonie, și că noaptea, aceștia colcăie pe oriunde e ceva de mâncare. Să nu vă mai spun, că gândacii sunt ființe destul de rezistente, și scăpați de ei foarte greu, căci se adaptează în orice mediu și condiții.Am zis că trebuie să aleg o firmă de deratizare și dezinsecție, iar firma DDD vine cu soluții de deratizare, păcăt însă că au sediul în București, și nu și în orașul meu, căci cu siguranță aș fi apelat la ei.

Tarifele sunt acceptabile, de exemplu, pentru o garsonieră o deratizare împotriva șoarecilor costă de la 150 ron, iar o dezinsecție împotriva gândacilor începe de la 100 ron.
Sunt conștientă că în blocul meu, gândacii vin de la subsol, iar firma DDD oferă servicii pentru toate problemele, de exemplu fac o dezinsecție în subsolurile de bloc la prețuri decente.Problema trebuie eradicată de la rădăcină, și acest lucru se poate face prin curățarea subsolului de dăunători.Cred că o problemă des întâlnită în România e subsolul, care este lasăt în paragină, din lipsă de interes.

V-AȚI CONFRUNTAT vreodată CU DĂUNĂTORI?DACĂ, DA, CE SPUNEȚI DE SERVICIILE FIRMEI DDD?Ați apela la serviciile lor de deratizare, dezinfecție și dezinsecție?




232 de comentarii :

  1. Problema daunatorilor o am si eu, prin metodele traditionale scapi pentru o perioada de ele si apoi reapar. Este dificil sa tot ,,ii alergi,, asa ca cel mai indicat este sa apelam la o firma specializata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca cel mai sigur e sa apelezi la o deratizare specializata, caci asa ei reapar .

      Ștergere
  2. Interesant articol, mai ales pentru cei care au astfel de probleme, bine ca nu am astfel de misunatori ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, ca nu ai probleme, ar fi frustrant sa ai astfel de probleme.O seara placuta.

      Ștergere
  3. Deratizarea realizată de o firmă specializată cea mai buna solutie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deratizarea si dezinsectia trebuie realizate de o firma cu experienta,caci altfel ai surpriza ca misunatorii apar.

      Ștergere
  4. Si la noi la bloc au cost probleme dar de cind am deratizat e OK.o firma specializata e CEA mai buna solutie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe blocuri sunt codase la astfel de operatiuni, si uite asa nu scapa de gandaci, deratizarea e singura solutie.

      Ștergere
  5. Urate creaturi si gandacii de bucatarie si soarecii e bine ca gasim aceasta firma de deratizare care ne poate scapa de ei rapid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nici mie nu imi plac gandacii sunt purtatori de microbi, asa ca e bine sa apelam la firma de deratizare DDD!

      Ștergere
  6. Da, trebuie facuta profesionist, stiu din experienta, m-am chinuit cu gandacii timp de doi ani. Nu faci nimic cu sprayurile din comert, e pierdere de vreme si nervi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am inteles si eu ca sprayurile nu au niciun efect si ca gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti.

      Ștergere
  7. Eu nu am avut probleme cu gandacii, dar voi stii unde sa apelez cand am nevoie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Firma DDD ofera multe servicii inclusiv dezinsectie, pentru toate categoriile de daunatori.

      Ștergere
  8. Ah, dauantorii sunt o problema pentru oricine! Am scapat acum multa vreme de gandaci, dar daca as avea si acum as sti la cine sa apelez!

    Multumim pentru articol, foarte util.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a fost de folos, si ca ai scapat de gandacii de bucatarie.

      Ștergere
  9. Cred ca cea mai sigura metoda e aceea de a apela o firma specializata. Folosind metodele traditionale, vom scapa de daunatori pentru o scurta perioada de timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este Iuliana, singura solutie ramane o deratizare si dezinsectie facuta ca la carte.

      Ștergere
  10. Urasc gandacii si tot ce tine de daunatori, e bine de stiut ca aici gasesc tot ce am nevoie in caz de ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu ii uraste? Cel putin gandacii de bucatarie sa nu ii vad...Da, firma ofera servicii complete de deratizare pentru tot felul de daunatori.

      Ștergere
  11. un articol bun,cind eram mai mica tare multi ghindaci de bucatarie aveam,sa fi fost aceasta firma atunci, scapam de daunatori repede,o solutie buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o solutie buna si rapida sa apelezi la o firma de dezinsectie si deratizare.

      Ștergere
  12. interesant articolul,util pentru cei din Bucuresti! pacat ca nu e si la mine in zona! Cu gandacii nu am probleme,ma deranjeaza soriceii si sobolanii care vin din vecini,la mine nu au ce strica,dar imi e o imensa greata de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii Daniela, ca rozatoarele sunt purtatoare de microbi, asa ca o firma de deratizare ne poate scapa de ei!

      Ștergere
  13. Succes garantat cu un animalut: caine sau pisica. Nu e coincidenta, dar cand, cu muuulti ani in urma, era o problema cu vietatile astea "miriapode" cei care aveau in casa animale n-au avut probleme desi ceilalti s-au plans teribil - de aceea au si chemat o firma.
    La noi gunoaiele se arunca pe "burlan" dar fiind multe pisici in "camera gunoiului" nici gandaci si nici soareci nu prea sunt. :) Si nici purici! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca in Romania e o mare problema, mai ales ca nu toti vecinii sunt de acord sa dea bani pentru deratizare, dar e necesara caci te scapa definitiv de gandacii de bucatarie, soareci, etc.

      Ștergere
  14. Tare aiurea e cand ai de-a face cu asemenea "musafiri" nepoftiti. Cu soarecii se rezolva treaba imediat, cu o pisica. Au un talent de exceptie sa-l dibuie pe intrus. Cu gandacii e mai greu, dar nu imposibil. Totul e ca "izvorul" sa nu fie prin vecini, ca degeaba faci deratizare, daca nu fac si ceilalti. Sunt tare bucuros ca acum nu mai am probleme de acest fel, cum am avut cand am stat prin alte case.
    Numai bine! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate Alex cu pisica, dar gandacii sunt o problema teribila, caci sunt purtatori de n microbi, eu as apela cu incredere la o firma de deratizare, iar fima DDD are preturi bune.

      Ștergere
    2. Sunt sigur că se pricep, doar e meseria lor. Sunt curios dacă pot să-i "deratizeze" şi pe dăunătorii cu două picioare şi chip de om, certaţi cu curăţenia şi iubitori de gândaci şi alte lighioane?

      Ștergere
  15. Foarte util articolul! Eu nu am avut până acum nicio problemă cu gândacii sau şoarecii dar cu siguranţă voi apela la o firmă specializată de deratizare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, ca nu ai avut probleme, daca ai vei stii sa apelezi la firma DDD, care te scapa de toti musafirii nedoriti.

      Ștergere
    2. Sper să nu fie nevoie! Dar bine că ştiu unde ar trebui să apelez :)

      Ștergere
  16. Zilele trecute au batut la usa noastra niste persoane ce ofereau astfel de servicii dar... n-avem nevoie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca nu ai astfel de probleme, caci sunt suparatoare, si uneori trebuie sa apelezi la o firma de deratizare.

      Ștergere
  17. Ma gandesc mai ales la persoanele in varsta care nu se mai pot ocupa de curatenie si dezinfectare asa cum ar trebui. Cred ca aceasta firma le-ar veni in ajutor imediat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, iti dai seama ca ar scapa definitiv de daunatori, urasc gandacii de bucatarie.

      Ștergere
  18. datorita acestei campanii,putem scapa de daunatori cu care ne luptam, zi de zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu zic ca e uneori e util sa stim la cine sa apelam cand avem probleme, iar problemele cu soarecii sau gandacii de bucatarie sunt frustrante.

      Ștergere
  19. Ma bucur ca exista astfel de firme pentru ca imi amintesc de vremurile cand aveam casa plina de soricei, gandaci si furnici de care nu mai stiam cum sa scapam si dadeam cu verde de Paris, o otrava care te putea ucide daca nu erai atent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, otrava aceea poate ucide si oamenii.Am citit pe site ca substantele folosite de ei nu sunt nocive pentru om.

      Ștergere
  20. O firma specializata mi se pare cea mai buna solutie,restul sunt soltutii de moment.Daca stai la bloc, este si mai dificil pentru ca gandacii de bucatarie vin de la vecini si cu greu poti scapa de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e un cerc vicios din care nu poti iesi. Unde stateam inainte nu aveam probleme, dar asociatia avea grija de subsol si chiar se deratiza, si nu erau probleme...

      Ștergere
  21. Foarte util articolul! Eu nu am avut până acum nici o problemă cu gândacii sau şoarecii Da o firma specializata e solutia cea mai buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti se pare util, din pacate astfel de probleme apar si e bine sa stim sa apelam la o firma specializata de deratizare si dezinsectie.

      Ștergere
  22. Din fericire nu am avut probleme cu gandacii sau soarecii, dar cu siguranta as apela la o firma specializata in caz ca as avea problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E perfect daca nu ai astfel de probleme, esti o norocoasa. Gandacii pot fi o pacoste.

      Ștergere
  23. Rotaru Gabriela Tatiana
    Un articol interesant,nu imi plac aceste vietati deoarece lasa peste tot microbi,mizerie,dezastru fac (mai ales rozatoarele),cu siguranta as apela la o firma de specialitate pentru a scapa de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt vietati de-a dreptul dezgustatoare, cel putin gandacii de bucatarie chiar pot intra peste tot, si daca ajung pe mancare creeaza grave probleme.

      Ștergere
  24. he he interesant articolul, si daaaaa m-am confruntat, mai ales la tara cu domnisorii si domnisoarele soricei, care ma mai deranjeaza din cand in cand acum cand matza nu e pe faza
    pacat ca DDD presteaza doar in Bucuresti, asi fi apelat la ei, pentru ca oricate ''leacuri babesti'' aplici pana nu vine un ''medic specialist'' nu scapi de musafirii nepoftiti niciodata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, firma DDD presteaza in Bucuresti si imprejurimi, si eu as fi apelat la ei, caci am probleme cu gandacii de bucatarie, unde stau aici, si deja am devenit f stresata pe tema asta.

      Ștergere
  25. Este bine ca specialistii se ocupa sa ne scape de misunatori. La noi la bloc se fac periodic deratizari si nu avem probleme (Y)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca asociatia si locatarii sunt oameni gospodari.Ma bucur sa aud asta. Deratizarea e o metoda eficienta de inlaturare a misunatorilor.

      Ștergere
  26. Hacman Mariana...Buna ziua tuturor!felicitari pentru articol!Este de-a dreptul interesant!Aceste vietati care ne fac viata neplacuta apar uneori si din cauza neingrijirii,dezinfectarii periodic a spatiului in care locuim......chiar daca noi ne mentinem curatenia daca si vecinii nostri nu fac acest lucru munca noastra e in zadar...Dar spre fericirea noastra acum sunt firme care se ocupa de aceste probleme!Din cate stiu eu si otetul alunga ganganiile..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC mult MARI, asa este, daca nu se face o curatenie generala,eventual o deratizare la nivelul blocului, nu se rezolva nimic. Plus ca nici nu costa atat de mult, dar oamenii sunt delasatori.

      Ștergere
  27. Foarte interesant acest articol ami pace sa citesc si vad ca chiar ai ce anvata si afli lucruri interesante

    RăspundețiȘtergere
  28. Un articol interesant.Cu siguranta daca as avea probleme cu daunatorii as apela la o firma specializata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca o deratizare facuta de o firma specializata da rezultate.

      Ștergere
  29. exista aparate care le bagi in priza si ii indeparteaza sau raid special pentru gindaci. inainte trebuie sa astupi toate gaurile de la tevi si sa inchizi geamurile sa nu mai vina de la vecinii.http://www.aparateultrasunete.ro/pag-gama~anti-gandaci~2~next~11?gclid=CjwKEAiAmaanBRCIt4364e2d6yUSJAA9VXTU9nIq3XJx8tVWjWzF0lH37-xcEXdU774aluUQXy3SQxoCcPvw_wcB

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca aceste aparate nu sunt foarte bune, si ca dau rezultate pe termen scurt.Multumesc pentru informatii!

      Ștergere
  30. E super interesant articolul,din pacate ma multumesc ca nu am probleme cu asa ceva ca e degustator sa alergi dupa ei

    RăspundețiȘtergere
  31. E super interesant articolul,din pacate ma multumesc ca nu am probleme cu asa ceva ca e degustator sa alergi dupa ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e dezgustator sa stii ca noaptea gandacii pot umbla peste tot, si raspandi microbi si tot nu poti scapa. Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
  32. Foarte interesant articolul , din cand in cand am si eu probleme cu aparitia gandacilor si e bine sa stiu ca exista aceasta firma si pot apela cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpurile s-au schimbat, asa ca e bine de stiut unde sa apelam cand avem probleme cu daunatorii.

      Ștergere
  33. Nu stiu daca e o coincidenta, dar de cand am un Beagle n-am mai vazut taratori, oricum ii vedeam rar. Mai faceam cu spray, de doua ori pe an faceam in tot blocul cu o firma autorizata. Dar intre timp am decuplat blocul de la incalzirea centralizata si nu mai sunt tevi calde prin beciuri si pe coloanele blocului. Deci se pare ca lipsa locurilor calde ii face sa dispara, cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca acest aspect ii face sa dispara, caci am inteles ca acesti gandaci de bucatarie sunt foarte rezistenti. E foarte bine ca se face deratizare cu o firma autorizata.

      Ștergere
  34. un articol super interesant nu am probleme pana acum cu asa ceva si sper pe viitor nici sa nu am sa nu antampin asemenea probleme...Misaras Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Oana pentru comentariu, ma bucur ca nu ai probleme cu gandacii de bucatarie.

      Ștergere
  35. Si eu am avut mari probleme cu acesti daunatori gandacii de bucatarie ,care sunt o mare problema ,eu am tot folosit diverse modalitati de a scapa de ei ,dar pe periode scurte acum stiu unde pot apela de a scapa de aceste vietati insuportabile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect, si eu am vazut cativa misunand pe aici unde stau si sunt ingrozita.Sper sa plecam curand, ca daca nu o sa apelez la deratizare.

      Ștergere
  36. Ai dreptate, nimani nu i-ar placea sa se confrunte cu vreun mic si neastamparat Jerry in casa lui, oricat de mult am fii indragit desenele :))
    Foarte util articolul, cred ca pe multi ii ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ajute multa lume, acesta era si scopul ca lumea sa afle ca sunt firme care ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la preturi f bune ca firma DDD.

      Ștergere
  37. FOARTE INTERESANT ARTICOLUL ,AM AVUT SI EU PROBLEME CU GANDACII ANU TRECUT DIN CAUZA LIPSEI DEINSECTIEI LA BLOCUL IN CARE LOCUIESC ,INSA ACUM AM SCAPAT DE GANDACII CARE MA INGROZEAU ,DESI CURATENIA ERA LA LOCUL EI ,EI VENEAU IN MEDIUL CURAT SI AERISIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am observat si eu ca trag la curatenie gandacii de bucatarie, ma bucur ca ai scapat de ei prin dezinsectie.

      Ștergere
  38. Nu am avut astfel de probleme până acum dar cred că aș apela la o firmă de specialitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine, Adina, daca nu te-ai lovit de astfel de probleme, o firma de dezinsectie e o alegere buna.

      Ștergere
  39. Este necesar sa se faca deratizarea deoarece sunt purtatori de microbi,se adapostesc prin subsoluri,gunoaie,cunosc un caz de deces din cauza lor la curatarea subsolului a contactat microbul si a dus la deces

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Groaznic sa aflu ca se poate muri din cauza acestor lighioane, cu atat mai mult, lumea ar trebui sa constientizeze importanta deratizarii si dezinsectiei la subsolurile de bloc sau in apartamente.

      Ștergere
  40. Cine nu cunoaste acesti musafiri nepoftiti care ataca gradinile sau ne patrund in case?
    Ei contamineaza alimentele, distrug materialele si blanurile, afecteaza rezistenta plantelor sau, pur si simplu, ne supara, ne deranjeaza.....cred ca toti la un moment dat ne-am confruntat cu aceste probleme,multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca la tara, soarecii sau sobolanii distrug cerealele, si sunt purtatatoare de microbi si din cauza asta se pot transmite boli la pasari sau animalele de curte. Cred ca la tara lumea e mai comoda si nu apeleaza la o deratizare specializata.

      Ștergere
    2. DIN PACATE TOATE ACESTE FIRME AU SEDIUL LA ORAS,NU SE GANDESTE NIMENI LA SATE UNDE SE INMULTESC FOARTE REPEDE ACESTI DAUNATORI....

      Ștergere
  41. Rezolvarea problemelor cu ajutorul specialistilor e cea mai buna solutie ,inclusiv in cazul deratizarii si dezinsectiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti in ton cu articolul meu, si ca si tu consideri ca deratizarea realizata de o firma specializata e o solutie eficace.

      Ștergere
  42. Noi tinem sub control soricei, avem un motanel cand nu mai gaseste pe langa casa aduce de pe camp si aseaza frumos pe terasa ca sa vedem ca a facut treaba :D sau merge si cu lipici pt soricei unde pisica nu poate sa-i prinda mai avem si problema cu furnicile,navem ce sa le facem isi muta invazia in special la chiuvete,mai nou vara trecuta am avut invazie de melci fara casuta au papat tot din gradina inclusiv florile din ghivece :D solutia culesi dimineata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Firma DDD rezolva inclusiv problemele cu furnicile, ba chiar cu viespile. Simpatic motanelul va scapa de soricei.

      Ștergere
  43. La blocul unde stau acum la mine la tara nu mai am probleme cu asa ceva. Am avut acum multi ani cu niste soricei care veneau din podul blocului alaturat dar slava domnului ca am scapat. De gandaci nu se pune problema aici insa, cat am stat cu chirie intr-un apartament in Iasi era o oroare cand te trezeai cu cate un gandac mare negru misunand in fata ta... efectiv ti se ridica parul pe tine ... e infiorator. Bine ca am scapat si de acolo. Cu siguranta serviciile unei firme gen DDD ar rezolva imediat problemele si as apela cu incredere, mai ales ca e vorba de sanatate si igiena care sunt foarte importante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca gandacii de bucatarie pot crea reale probleme de sanatate, si asa cum ai spus mai sus, sanatatea si igiena sunt importante, ma bucur ca ai apela la o firma de deratizare daca ai avea astfel de probleme.

      Ștergere
  44. Slava Domnului ca nu am probleme cu gandacii, in copilarie tin minte ca aveam o vecina si cand s-a hotarat sa faca curatenie i-a raspandit in toata scara, imediat s-a actionat.
    Saptamana trecuta vorbeau niste vecini de musafiri nepoftiti, sobolanii, la subsol este curat, unul din motivele pentru care am ales sa locuim in acest bloc. Sunt solutii, firme, trebuie doar sa actionezi imediat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper si eu ca in blocul in care ma voi muta nu vor fi gandaci de bucatarie,daca vor fi voi cauta solutii de dezinsectie, caci imi e groaza de ei!

      Ștergere
  45. Spre bucuria mea , am scapat de orice bazdaganie. M-am mutata in casa nou si am avut grija sa acopar toate orificiile . Oricum , este bine ca exista astfel de firme !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la asta ma gandeam si eu, ca e important sa acoperi orificiile pentru ca ganganiile intra pe langa tevi.

      Ștergere
  46. O problema cu care ne confruntam cu totii...si ce sa mai zic de pureci, ii gasesti si la bloc si la tara. E foarte important ca locatarii blocului respectiv sa fie uniti si deschisi discutiilor pentru rezolvarea situatiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand exista colaborare intre vecini se poate apela la o firma care sa faca dezinsectie si deratizare la subsol, mai ales ca per locatar nu vine o suma imensa de plata.

      Ștergere
  47. Te felicit pentru articol.
    Cred ca nu este persoana care sa fi nu avut vreodata probleme cu daunatorii...si tot atatea idei despre a scapa de ele ,fara a rezolva problema.
    O firma de deratizare este solutia ideala pentru a sta intr-o locuinta sigura,curata si fara soareci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Cred ca ai dreptate, orice om s-a intalnit cu astfel de daunatori, si de cele mai multe ori firma de deratizare te scapa de problemele acestea sacaitoare.

      Ștergere
  48. Bun articol si mai ales util.Sincer nu prea am avut de a face cu daunatorii in blocul unde locuiesc,dar am avut la serviciu,cu gandacii aceia rosii si urati de le spune" rusi"....de vreo cativa ani este o firma care vine si da cu solutie de gandaci cel putin o data pe luna asa ca domnii gandaci au disparut.Nu stiu cat costa serviciile firmei care deserveste serviciul meu ,dar firma prezentata mi se pare onorabila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti se pare util articolul, multumesc pentru aprecieri. E foarte bine daca la serviciu ati apelat la o firma de dezinsectie, asa ati scapat de probleme.

      Ștergere
  49. Acesti daunatori sunt realmente infricosatori. Iac! Eu as face orice sa scap de ei, sa nu-mi invadeze casa si viata, mai ales ca asa cum subliniezi si tu in articol sunt foarte periculosi, purtatori de microbi. Din pacate exact atunci cand crezi ca ai scapat de ei, revin cu si mai mare forta. Doar o firma specializata cred ca ne poate scapa de ei. Nu stiam ca exista, acum am aflat, normal ca as apela la serviciile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te cred,draga Nice ca sunt infricosatori, eu am oroare. Ma bucur ca ai apela la o firma de dezinsectie.

      Ștergere
  50. deratizarea si dezinsectia ,cea mai eficienta solutie si cu siguranta ai scapat ,simplu si rapid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred la fel, Valeria, ca deratizarea e o solutie simpla, la indemna si eficace.

      Ștergere
  51. Cand am stat la casa aveam si eu aceeasi problema si nu am reusit nicicum sa scap de ei! ma bucur ca in sfarsit exista o solutie care chiar sa funcioneze.eu am incecrat cu multe alte variante dar adevarul este ca fara un specialist nu poti face mare lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit multe pareri la acest articol, si multa lume spune ca solutiile din comert ofera rezultate pe termen scurt, si ca doar o deratizare si dezinsectie realizata de o firma specializata da rezultate.Poti consulta pe site lista de preturi, mie mi se pare ca au preturi decente.

      Ștergere
  52. Foarte interesant articolul si foarte folositor.O firma specializata ar fi de mare ajutor acolo unde nu mai sti ce sa faci sa scapi de daunatori.Stiu sigur ca anul trecut a a fost o adevarata invazie de soareci si sobolani in mediul rural.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut articolul.Si sper sa ajute cat mai multi oameni care nu stiu ce sa mai faca impotriva gandacilor, soarecilor, sobolanilor, etc.

      Ștergere
  53. Da, chiat vine o firma o data pe an prin subsoluri! In casa nu avem!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce locatari constinciosi care se ocupa de blocul lor, bravo lor ca apeleaza la servicii de deratizare si dezinsectie.

      Ștergere
  54. Da, chiat vine o firma o data pe an prin subsoluri! In casa nu avem!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Mulțumesc lui Dumnezeu, stăm la casă nouă și nu avem astfel de probleme, dar dacă ar apărea, aș recurge imediat la serviciile firmei DDD, nu aș aștepta să se agraveze situația.
    Când stăteam la bloc, se făcea anual deratizare și dezinsecție cu ajutorul acestei firme, obligatoriu la subsol și la tobogan și facultativ la apartamente. Nu am avut niciodată gândaci sau șobolani cât am stat acolo și am stat ceva ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca tine de administrator sa ia atitudine pentru a face deratizare periodic, sau de locatari, oricum o astfel de firma e buna, pentru a inlatura daunatorii repede si eficace.

      Ștergere
  56. aoleeeu! Gândaci de bucătărie! Am avut în spital la un moment dat. Își făceau rondul de noapte pe gresie... Brrrrr!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf. groaznic, spitalul se presupune a fi curat, dar stiu am vazut si eu gandaci misunand prin spital.

      Ștergere
  57. O firma de deratizare este foarte buna as vrea sa vina si la noi la subsol la bloc ar avea de lucru cateva luni bune :). Toate pisicile de la bloc nu fac fata la cat de mari sunt sobolanii de la subsol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sobolanii sunt si mai periculosi, mai ales ca cine stie cum se pot strecura si in casa.Ia legatura cu firma de deratizare, cu siguranta vor veni.

      Ștergere
  58. din fericire blocul in care locuiesc este foarte curat...
    gandacii care se cuibaresc mai usor bloc, circuland si cu mai multa usurinta sunt foarte periculosi si evident, scarbosi...
    despre firma amintita de tine habar nu am, dar conteaza ca la nevoie sa stii cui sa te adresezi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o norocoasa, la mine in bloc, nu prea e asa curat,dar in curand ne vom muta de aici.Da, e bine de stiut cand ai o problema cu gandacii, sobolanii, etc sa stii la cine sa apelezi.

      Ștergere
  59. :) nu prea folosim! :) Avem câteva "anti-insecticide" naturale. Dar sunt sigură că acest produs este de calitate! :)
    Pup, Ella!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Firma ofera servicii de deratizare si dezinsectie pentru tot felul de daunatori.Multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  60. Daa, clar ca in anumite imobile trebuie facuta o deratizare mai ales in orasele suprapopulate.
    Macar ca preventie si tot o faci...Nu stiu daca asta inseamna si pentru anumite sedii de firme sa faca si dezinsectie...
    De multe ori si acesti daunatori iti fac necazuri dar si in alte locatii precum birouri, gradinite, spitale pentru tot felul de bacterii si virusi...
    In rest, ce sa zic,,, la casa omului sunt bune de toate, nu poti sa stii cand te invadeaza vreun astfel de daunator :) cu toate precautiile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar trebui sa ii oblige prin lege sa faca deratizarea si dezinsectia in blocuri, caci sunt mari probleme in unele blocuri. Da, asa e, gandacii colcaie mai ales prin spitalele romanesti, e o moda. In gradinite anual se face obligatoriu dezinsectie si cred ca si deratizare. Multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  61. Devine chiar problematic acest aspect (in diverse institutii) si este clar ca, in multe cazuri, se impune sa se apeleze la ajutor specializat, la firme de deratizare!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu stiu daca in alte tari sunt astfel de probleme, dar la noi in Romania, gandacii de bucatarie, soarecii sunt la ordinea zilei.

      Ștergere
  62. atatea comentarii? nu credeam ca daunatorii sunt asa o problema..nationala! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pus punctul pe I, ai dreptate Mona, gandacii de bucatarie sau soarecii sunt probleme nationale care trebuie rezolvate.

      Ștergere
  63. Deratizarea subsolului, în mod constant, la bloc , este o soluție sigură pentru combaterea tuturor vizitelor neplăcute prin apartamentele locatarilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este Gigi, ar trebui sa se deratizeze anual subsolurile, astfel am scapa de gandacii de bucatarie sau soarecii.

      Ștergere
  64. Atat deratizarea, cat si dezinsectia sunt doua solutii foarte eficiente pentru a scapa de daunatori. Cu totii ar trebui sa apelam la o astfel de firma pentru a-i distruge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, din pacate nu peste tot oamenii apeleaza la deratizarea specializata care da cele mai bune rezultate.

      Ștergere
  65. Bună Ella!
    Interesant articolul tău,din fericire nu am avut probleme cu gândaci sau alte viețuitoare!
    Zi superbă îți doresc!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Elena, sa nu ai astfel de probleme, caci gandacii pot fi tare suparatori si scapi greu de ei!

      Ștergere
  66. Multumim de articol! E foarte util
    Eu stau la casa si oricand pot aparea daunatorii,nu-mi plac musafirii nepoftiti :( asa ca aceste firme sunt foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lucica, daunatorii apar peste tot, solutia de cele mai multe e foarte simpla o deratizare de la o firma specializata!

      Ștergere
  67. e mare lucru că există firme competente ce pot înlătura dăunătorii; practic drumul spre civilizație e strâns legat de acest aspect ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine spus, asa este, astfel de firme ne deschid drumul catre civilizatie, caci e normal sa apelam la o firma de deratizare pentru a nu mai fi codasii Europei la curatenie.

      Ștergere
  68. La bloc degeaba faci dezinsectie in apartament, daca vecinii nu fac acelasi lucru sau daca nu se procedeaza la fel in subsol si anexe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, trebuie facuta o dezinsectie la subsol..In unele blocuri la subsol miroase groaznic, si colcaie gandacii.

      Ștergere
  69. Un articol interesant si util pentru toti,poate vreo data am putea sa ne confruntam cu astfel de probleme si trebuie sa stim cum sa actionam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e bine de stiut, la cine sa apelezi cand apar probleme cu soarecii sau alti daunatori.

      Ștergere
  70. Din fericire, nu am avut probleme cu gândacii de bucătărie.
    Însă, din câte văd în articolul tău, dacă o să am probleme cu ei și trebuie să fac o deratizare, voi apela la cei de la DDD pentru că au prețuri accesibile, pentru toate buzunarele, după cum îmi place să spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti se pare util articolul, si vei apela la firma DDD, care ofera servicii complete impotriva daunatorilor.

      Ștergere
  71. Ma descurc greu cu pc-ul sotului, dar tocmai citeam articolul tau şi mă gandeam sa-ţi spun ca e util şi informativ. Noi avem niste vecini ce işi mentin casa curata cu o astfel de firma: nu tu soareci, gandaci, furnici. Eu tocmai ce am avut ''operatiunea soricelul'' şi am folosit lipici pe un carton, dar n-ar strica sa apelam la profesionisti, desi stiu clar ca era un caz izolat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai gasit informatii utile despre o firma care te scapa definitiv de soareci si alti daunatori.

      Ștergere
  72. Doamne ajuta pentru moment am scapat de daunatori, mai babeste da am scapat, era bine daca DDD avea reprezentanti si prin Arges, asi fi apelat la ei cu incredere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor, firma DDD va avea reprezentanta si in alte judete, vad ca oamenii sunt interesati.

      Ștergere
  73. Cei de la DDD sunt cei mai buni. Am apelet la ei si am fost multumita. E bine ca ii recomanzi si tu, multi oameni prefera sa-si faca singuri '' curatenie'' desi habar n-au cum si cu ce. Tocmai de-aia subsolurile blocurilor si curtile romanilor sunt pline de ''musafiri''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai fost multumita de serviciile DDD, daca s-ar apela la acest gen de firme, am avea blocuri mai curate.

      Ștergere
  74. Din fericire nu am probleme cu daunatorii. Dar e bine de stiut ce sa faci daca apare problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine ca nu te supara gandacii de bucatarie sau soarecii, caci sunt purtatori de microbi, si trebuie sa apelezi la o firma de deratizare pentru a scapa de ei.

      Ștergere
  75. din fericire, nu am trait nciodata asemena situatii, dar îmi închipui ca viata la bloc si traiul "sub acelasi acoperis" cu alti locatari - nu este un avantaj! Daca totusi s-ar întâmpla sa fiu pusa în fata unei asemenea situatii, clar ca as apela la serviciile speciale pentru deratizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avantajul de a asta la casa te scapa intr-un fel de gandacii de bucatarie care pot venii de la vecini, ma bucur ca nu te-ai confruntat cu astfel de situatii, dar ca ai apela cu incredere la o deratizare specializata.

      Ștergere
  76. Musafirii nepoftiti nu sunt niciodata bineveniti. Cand fac parte si din alte specii, cum sunt cei discutati in articol, masuri hotarate se impun. Si cine stie sa le puna in practica mai bine deacat o firma specializata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai apela la o firma de deratizare, ei sunt specialistii in problemele cu gandacii de bucatarie, soarecii sau sobolani.

      Ștergere
  77. Imi amintesc si eu de vechile trucuri ale bunicii, capcanele puse stategic pe sub pat, eram tare incantatat dimineata sa vad daca a prins ceva, ehhh, amintiti frumoase!
    Pupici

    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu si eu, ca puneam o farfurie cu o tava dedesubt si o nuca, foarte amuzant. Vremurile s-au schimbat acum apelam la firme de deratizare.

      Ștergere
  78. din pacate si eu am problema cu gandacii periodic, am dat cu spray e o solutie doar de moment cel mai sigur este cu o firma de acest gen mai ales ca este o solutie pe termen lung si nici macar nu este asa de scumpa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca ai probleme cu gandacii de bucatarie, poate vei apela la firma de deratizare si dezinsectie.

      Ștergere
  79. Am auzit o mulţime de lucruri bune despre această firmă! De la mai mulţi prieteni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O parere de la o sursa sigura e binevenita, mai ales ca e vorba de o firma cu servicii complete de deratizare si dezinsectie.

      Ștergere
  80. Util articol. Asa este, soriceii nostri au devenit si ei mai descurcareti cu trecerea timpului...sa nu mai vorbim si de micutele noastre pisicute care mai nou nu le mai tenteaza osteneala aceasta de a prinde soricei...Vor mancare la fel ca a noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu doar noi oamenii ne-am schimbat,cred ca si vietuitoarele, ei cand pisicile nu dau randament, apelam la firma de deratizare...

      Ștergere
  81. Daca as avea probleme cu diferiti daunatori,automat as suna o firma de deratizare,altfel nu as mai putea dormi in casa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, asa si trebuie, e frustrant sa urmaresti gandacii sau sa incerci sa prinzi soarecii cu tot felul de capcane, dai un ban dar stii ca face.

      Ștergere
  82. Daca as avea probleme cu diferiti daunatori,automat as suna o firma de deratizare,dar nu este cazul momentan nu am probleme de acest fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca nu ai astfel de probleme, daca ai vreodata, ai in acest articol toate datele despre firma de deratizare.

      Ștergere
  83. :)) Capcanele pentru soricei nu-s tocmai ok pentru ca... pot fi eliberati daca se prind in ele (in unele). :) Am eliberat unul mic-mic,cand eram mica. Era in pivnita bunicilor - m-am laudat bunicii ca... am salvat un soricel. :))

    RăspundețiȘtergere
  84. Am avut de a face cu gandaci, dar am scapat de ei:D insa nu am mai auzit pana acum despre campania mentionata de tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa zic compania :D:D sunt distrata azi, scuze:D O seara faina iti doresc!

      Ștergere
    2. Te inteleg perfect, si eu sunt obosita. E bine daca ai scapat de nesuferitii de gandaci de bucatarie.Cum ai scapat de ei? Cu ocazia aceasta ai aflat si tu de firma de dezinsectie si deratizare DDD.

      Ștergere
  85. Din fericire nu am aceasta problema acum, dar e bine de stiut ca exista o firma la care pot apela in caz de nevoie. Imi amintesc insa, ca atunci cand m-am mutat in apartamentul in care locuiesc,am avut un musafir ceva mai mare decat un soricel! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nu un sobolan, si noi acum ceva ani am avut un soarece in casa, tatal meu s-a chinuit sa il prinda cu tot felul de capcane primitive, pe atunci nu erau firme de deratizare.

      Ștergere
  86. In fiecare an vine o firma la blocul nostru sa faca toate acele D-uri, insa am vecini care se plang ca e facuta degeaba, ca tot se trezesc cu purici sau gandaci in casa. Le-am sugerat sa schimbe firma, insa batranii sunt mai statornici si nu vor sa se simta tradatori... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un lucru bun ca ati apelat la o firma de deratizare si dezinsectie, pacat ca nu isi face treaba cum trebuie.

      Ștergere
  87. Pana acum nu am avut nevoie de deratizare sau dezinsectie. Locuiesc la bloc si stiu sigur ca exista rozatoare in subsolul blocului sau canalizare, dar stau in banca lor. S-a incercat odata sa se efectueze o deratizare, dar a fost partial reusita (ca sa nu zic ca am platit degeaba) cu o firma "specializata". De atunci traim in buna vecinatate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine daca vizitatorii nu va calca casa, cine stie cu ce firme a lucrat asociatia, si de aceea nu a dat rezultate. La mine in bloc nu am vecini asa dornici, asa ca din pacate gandacii de bucatarie sunt ca la ei acasa.

      Ștergere
  88. Chiar daca nu in mod direct dar indirect locuind la bloc am beneficiat de serviciile acestei firme pentru indepartarea rozatoarelor de la subsol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost multumita de serviciile firmei DDD?Eu cred ca da, pentru ca sunt adevarati profesionisti in combaterea gandacilor de bucatarie si a altor daunatori.

      Ștergere
  89. Am avut o data o problema legata de un Jerry, dar am reusit sa scap, cu bine, datorita unei firme de deratizare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he, un Jerry am avut si eu la apartamentul alor mei...cred ca pana la urma a plecat de plictiseala capacanelor medievale ale tatalui meu. Ce bine ca ai scapat de el, firmele de deratizare au solutii speciale si te scapa de daunatori.

      Ștergere
  90. Cum stau la tara am noroc de muuulti Jerry,simpatici cand ii vad pe afara,dar cand intra in camara sau in casa,apai musai sa-l dau afara.
    Nu vine nicio firma specializata in schimb ,pe langa pisicutele vecinei si Labusul nostru mai folosesc si "capcana borcanului cu nuca" si atunci baietii stau pe capul meu pana dau drumul soricelului in gradina:)),sau mai folosesc un lipici,iar acesta ii aduce sfarsitul.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tara,lumea nu apeleaza la servicii de deratizare, ci folosesc metodele traditionale.La oras, insa problemele se rezolva altfel, lumea apeleaza la firme specializate de dezinfectie si deratizare.

      Ștergere
  91. Bafta la concursul DDD...sa dea domnul totusi sa nu ai nevoie de o firma de deratizare si nimeni sa nu aiba nevoie ptr ca a avea gandaci sau mai stiu eu ce alte nebunii prin casa nu cred ca ar fi o placere..brrrrr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cine ar vrea sa aiba probleme cu gandacii de bucatarie? Cred ca nimeni, dar cand apar astfel de probleme, trebuie sa iei atitudine si sa cauti solutii eficiente.

      Ștergere
  92. Am avut si eu probleme cu acesti daunatori,am scapat de ei,am pus otrava.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E perfect daca ai scapat de ei, gandacii de bucatarie sunt groaznici.

      Ștergere
  93. Apeleaza la o firma de deratizare ,daca ai probleme cu daunatorii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume nu apeleaza la firme de deratizare, din diverse motive, insa serviciile lor nu sunt scumpe si in plus te scapa de gandacii de bucatarie si soareci.

      Ștergere
  94. Sunt sigura ca toti ne-am confruntat macar odata in viata cu niste daunatori nedoriti, Am apelat de fiecare data la firmele de deratizare si am rezolvat astfel problemele cu profesionalism,scapand de ei pentru totdeauna. Va sfatuies ca apelati la specialisti nu la fel de fel de paleative !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru sfaturi si recomandari, firmele de deratizare au solutii puternice si eficiente care te scapa definitiv de daunatori.

      Ștergere
  95. pe mine ma zapacesc gandaceii mici vara... intra de peste tot, prin orice locas posibil. Slava Domnului, nu am avut probleme mari, dar daca ar fi, sigur as apela la o firma de specialitate, nicidecum n-as face ceva de capul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar si asa mititei, sunt plini de microbi, e bine totusi ca nu creeaza probleme tot anul, si eu sunt de aceeasi parere, ca as chema specialistii sa faca dezinsectia ca la carte.

      Ștergere
  96. Stiut fiind faptul ca daunatorii sant purtatori de virusi,cand ne confruntam cu o astfel de problema este necesar sa apelam la o firma specializata pentru eradicarea acestora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume nu gandeste asa, si lasa aceasta problema la voia intamplarii, dar eu as apela la o firma de deratizare pentru a scapa de daunatori.

      Ștergere
  97. Dezgustatoare insecte si rozatoare! Inca nu am avut probleme, dar este bine pentru viitor sa stim la cine sa apelam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de acord cu tine..sunt DEZGUSTATOARE.Sper sa nu ai probleme, dar poate le recomanzi prietenilor tai sa apeleze la firma DDD pentru servicii de dezinfectie si deratizare.

      Ștergere
  98. Singura problema pe care am avut-o, la apartament, a fost cea cu gandacii de bucatarie ....care urcau pe tevile de caldura pana la noi in apartament ....Foarte urata treaba asta, chiar si cu deratizarea si tot nu am scapat de ei ... De aceea, ne-am si mutat de acolo ...chiar daca nu era vina noastra, nu puteam scapa de ei. In rest, de rozatoare, doar la case am mai intalnit, la bunici,

    RăspundețiȘtergere
  99. Sincer? Cred că în fiecare vară am probleme cu gândacii, care din cauza căldurii îşi mai fac culcuş prin casă, şi chiar nu îmi pot da seama pe unde pot intra! Ce este drept, nu am apelat niciodată la servicii de deratizare, însă chiar aş face-o, şi cred că aş face acest pas cu ajutorul celor de la DDD. :D

    RăspundețiȘtergere
  100. Bunaa!Eu locuiesc la tara,si nu mai mi se pare ciudat sa dau de vreun soricel prin batatura sau sa aud prin pod dar avem niste pisici care vin in vizita asa ca nu am avut nevoie de vreo firma de deratizare.
    Sora mea insa,mutata in casa bunicilor,a apelat la o astfel de firma pentru purici...avea cativa catei si probabil de la el,desi le aplicase tratamentul special.Cel mai mult a suferit nepotica mea.Sla Domnului acum a scapat de ei,si de catei.

    RăspundețiȘtergere
  101. Da...iar mamy a pus capcana pentru a-i ademenii cu niste branza :(

    RăspundețiȘtergere
  102. Nu stiu unde a disparut mesajul meu anterior...Scuzati daca repet... Spuneam ca as apela la o firma specializata daca as avea probleme in casa... La nivelul blocului se fac, periodic, deratizari. Nu este de glumit cu soarecii, gandacii :( Am intrat pe DDD si am vazut ca au multe solutii pentru diverse probleme care apar, in multe zone, din pacate. Multumim pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  103. Soricei in apartament sau garsoniera se gasesc foarte rar, insa gandaci da....pe oriunde. Dar sa stiti ca deratizarea nu ne scapa de ei, K300 este cel mai eficient insecticid pt gandaci, credeti-ma pe cuvant. In 2 saptamani nu mai am 1 gandac. Garantat, si nu fac nici o reclama...eu sunt casnik. incercati si va veti convinge.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...