duminică, 8 februarie 2015

Cadouri trăznite pentru îndrăgostiți

Luna iubirii a venit, Valentine's Day bate la ușă, iar apoi Dragobetele îl va prinde pe Valentin din urmă. Să ne tot petrecem și cadorisim, nu?
Săptămâna aceasta, la început, vremea era primăvăratică, iar acum în week-end ai zice că a venit Crăciunul. Vine sau nu vine Valentine's Day că dacă nu m-aș uita ca mâța în calendar, nu mi-aș da seama că totuși trebuie să vină prmăvara nu, iarna.

Îmi place să îmi surprind iubitul cu mici surprize:o cină romantică, mici cadouri, mesaje de dragoste, și cert este că nici el nu se lasă mai prejos.
Mă gândeam că deja tradiționalele bomboane și ursuleți de plus sunt deja idei de cadouri demodate. Poate adolescenții or mai folosi ursuleții de pluș, dar cred că și ei sunt mai în ton cu noile curente în materie de cadouri pentru îndrăgostiți.

Vremurile s-au schimbat, nu se mai poartă celebrele bomboane sau ursuleți, așa că am găsit o mulțime de idei de cadouri trăznite și originale pentru îndrăgostiți. Am dat peste o adevărată mină de aur de idei de cadouri pentru el.

M-ar tenta canile cuplu perfect cu mesaje inscripționate de efect. Cum Iubi meu m-a corupt să bem cafeaua împreună, aceste căni sunt potrivite, oricum el știe ca are dreptate, dar eu am tot timpul dreptate. Cănile sunt potrivite și pentru ceai, având o capacitate de 830 ml, astfel vom savura împreună o cafea sau un ceai și vom pierde timpul împreună ca domnul și doamna perfecți împreună :)
Mă gândeam că n-ar strica și casca iubitorului de bere, cu toate că Iubi meu nu e fan alcool, dar din când în când cine știe, poate le-ar folosi. Mi se par super haioasă casca, știu că acest gen de căști le vedeam în filmele americane cu adolescenți petrecăreți, așa că uite că le găsim și noi, în România.

Pe mindblower.ro găsiți doar idei ieșite din minți pentru diferite ocazii din viața voastră.

VOI CE CADOU AȚI ALEGE PENTRU IUBITUL/IUBITA VOASTRĂ DE PE MINDBLOWER.RO?




9 comentarii :

  1. :) Să faci un selfie cu iubi. Neapărat cu căştile alea! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac canile cu cuplul perfect, o sa cumpar si eu doua. :) Mai salvat, fiindca eram in pana de idei pentru Valentine s Day.

    RăspundețiȘtergere
  3. Castile, dar nu Cola, ci bere ...sa primesc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Canile acelea "pereche" imi plac si mie! :)
    De regula, ca si cadou pentru al meu "Valentine"... o felicitare, o prajitura!

    Te pup, Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Canile sunt absolut geniale..
    Superb articolul..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cani pereche avem si noi dar le-am primit cadou de la un prieten. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Canile cuplului perfect sunt ideale pentru a savura impreuna cafeaua sau ceaiul de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Destul de haioasa casca. As purta-o si eu. Eu am ales ceasul cu rame foto: http://zaombla.blogspot.ro/2015/01/cadouri-iesite-din-minti-pentru.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac foarte mult canile,un cadou potrivit pentru un astfel de eveniment!Tare haioasa este casca doar ca unii barbati ar prefera sa fie bere in loc de coca cola))))))))

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...