joi, 26 februarie 2015

Astept primavara

Îmi e dor de primăvară, dor de soare, dor de lumină. M-am săturat de iarnă,de ploaia care nu mai vrea să plece, de paltoane grele, de cizme. Vreau să trec la pantofi, la rochițe, la trenciuri ușoare, m-am săturat să mă înfofolesc și să am nspe haine pe mine. Ploaia ne dă târcolae de câteva zile, îmi e dor de primăvară.Vremea aceasta închisă parcă îmi dă și o stare de moleșeală, parcă nu am chef de nimic.
Aștept primăvara și nu doar afară, ci în sufletul meu. Starea aceasta de incertitudine mă face să nu am chef de nimic, mă mobilizez cu greu, dar sper din tot sufletul ca lucrurile să se îndrepte și să iasă soarele și pe strada mea, în casa mea.

4 comentarii :

  1. Iti doresc sa patrunda mai repede in suflet,ca cea care trebuie,vine oricum.Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!Si mie imi este dor de frumoasa primavara!Astept cu nerabdara sa revina !Cat de frumos este când intreaga natura se trezeste la viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi place nici vara cand e cald dar si de ploi m-am saturat, vorba ta. Inteleg ca in cazul tau e mai mult decat o stare provocata de vreme si ca ea nu face decat sa sporeasca efectul negativ pe care l-au avut alte probleme asupra ta. Dar, fii sigura ca soarele va iesi din toate punctele de vedere! Si pe cer si in suflet!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...