vineri, 10 octombrie 2014

Produse cosmetice naturale pentru îngrijirea corpului


Îngrijirea corpului a devenit o provocare pentru fiecare femeie şi bărbat. Spun provocare, pentru că este o adevărată industrie a produselor cosmetice, care se întrec în oferirea tinereţii veşnice. Consumatorii sunt şi mai derutaţi de multitudinea de reclame la creme care iau ridurile cu doar o singură utilizare. Personal, nu cred în produsele cosmetice care vând iluzii de tinereţe veşnică, însă cred că o îngrijire adecvată a corpului, poate ajusta efectele timpului.

Corpul are nevoie de îngrijire, atât la interior cât şi la exterior, nu putem neglija exteriorul, adică pielea, deoarece timpul îşi pune amprenta, în primul rând pe aspectul exterior. 

Se spune că poţi ghici vârsta unei femei după aspectul mâinilor şi după ridurile de pe gât. Cam aşa este. Sunt şi unele femei care, genetic îmbătrânesc mai greu, şi arată foarte bine pentru vârsta lor.

Îngrijirea corpului nu trebuie lăsată la voia întâmplării, căci pielea odată cu înaintarea în vârstă îşi pierde din elasticitate, aşa că trebuie ajutată cu produse bogate în vitamine şi uleiuri hrănitoare. 

La cei 28 de ani ai mei, au început să apară inevitabil primele riduri. Ridurile de expresie sunt ireversibile, dar nici nu aş apela la chirurgia plastică pentru a corecta efectele timpului asupra mea, de teamă ca nu cumva să ajung ca Michael Jackson (Dumnezeu să-l odihnească)!!! Prefer să folosesc produse cosmetice naturale, fără prea multe chimicale care să-mi agreseze tenul şi să-i facă mai mult rău decât bine. 

În ultimii ani, am citit multe despre îngrijirea tenului, a corpului, chiar pe blogosferă pe multe bloguri de beauty. De aceea, am ajuns să folosesc multe produse naturale ca: ulei de cocos, ulei de ricin pentru păr şi unghii, ulei de jojoba, să aplic vitamina A direct pe piele. Noroc că pe internet găseşti multe informaţii despre site-urile care vând produse cosmetice naturale.   

Pe acest site, am văzut multe produse care îmi fac cu ochiul
Pe lista mea de dorinţe o să adaug:

1. Crema antirid pentru ochi care conţine unt de shea, ulei de argan, vitamina E, ulei esenţial de trandafir, coenzima Q10 şi alte vitamine esenţiale sănătăţii pielii.
2.Cremă pentru mâini şi picioare care pe lângă faptul că hidratează pielea, conţine ulei de cânepă şi de mentă care ajută la circulaţia periferică.Produsul nu conţine conservanţi. 


Am ajuns la concluzia că aşa cum pentru o durere de cap luâm un analgezic, şi pielea noastră are nevoie de ajutor în lupta cu îmbătrânirea. 

Dacă vreţi să faceţi cadou produse naturale, găsiţi aici multe idei de cadouri

5 comentarii :

  1. Cred ca sunt bune si necesare.Am intrat si am vazut ,dar pentru mine e mai greu sa le comand. E comod sa le vad si sa le cumpar.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu fac parte din categoria femeilor care nu-şi arată vârsta, mulţumesc lui Dumnezeu! Mă spăl pe faţă cu săpun de când mă ştiu şi folosesc Nivea sau Avene. Şi sunt hotărâtă să nu fac altceva decât să îmi hidratez piele, lăsând-o să "îmbătrânească" după voia ei :) Sunt cam ciudată, nu?
    Pup, weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow,să știi că și eu folosesc produse pentru îngrijire.Deoarece sunt adolescentă,tenul meu riscă să fie invadat de coșuri,așa că folosesc câteva creme pentru prevenirea acestuia,dar și ca să-i dau o anumită finețe pielii mele.Laptele de corp este de asemenea un produs foarte folosit de mine,deoarece mirosul frumos și pielea de ,,bebeluș” pe care o am după sunt atât de drăguțe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce idei senzationale de cadouri! Sincera sa fiu mie imi place mai mult sa primesc produse naturale, iar sapunurile de pe site arata fantastic. Le-as vrea pe toate! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta produsele sunt asa cum trebuie sa fie, adica naturale. Magazinul nu e bine pus la punct, se putea lucra mai mult.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...