marți, 14 octombrie 2014

Aş pleca


Aş pleca pe o insulă pustie, unde să nu existe bani, răutate, invidie, sau stres. Aş pleca din toată inima, pentru că zi de zi îmi dau seama că unii oameni sunt atât de răi. Nu mi-ar trebui nimic pe acea insulă, nici telefon, nici facebook, nimic, doar să ştiu că am lângă mine cele două suflete pe care eu le iubesc enorm. 

Îmi dau seama că unii oameni ar face orice să te vadă la pământ sau sub pământ, că unii oameni calcă în picioare orice principiu chiar şi proprii copii spre fericirea cui? Cum ar putea un părinte să fie fericit ştiindu-şi copilul nefericit şi totuşi lucrând dind greu la nefericirea lui în mod voit?

 Cum ar putea cineva să iubească, dar totuşi să îl ţină pe celălalt doar pentru fericirea ei, dar nu şi a celuilalt? 

Cum ar putea unii oameni să se folosească de lucruri josnice pentru a distruge iubirea? O iubire pură, neîntinată până acum decât de răutăţile din jur?

Oare oamenii răi se hrănesc cu răutate, de le place să distrugă pe cei din jurul lor?Oare ei nu au frică de Dumnezeu? Oare ei nu se gândesc că în viaţa aceasta sau cealaltă vor plăti pentru faptele lor?

Aş pleca pe o insulă pustie unde singura grijă să fie: Oare ce mâncăm mâine şi atât...unde să nu existe oameni răi, unde să nu ne atingă decât iubirea şi grija celui de Sus!


2 comentarii :

  1. Dar cum asta e practic imposibil nu ne ramane decat sa luptam zilnic cu rautatea si invidia din jur. Sau sa le ignoram, daca putem.
    Sara frumoasa si linistita draga Fairy! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-as pleca si eu departe de ochii celor din jur, celor ipocriti si parsivi. Macar o saptamana sa ma detasez de ei, per total...
    Zi frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...