miercuri, 10 septembrie 2014

M-am înscris pe Sheinside Publisher Program

Sunt o mare fană a hainelor, de fapt nu ştiu cărei femei nu îi plac shoppingul şi hainele.Tocmai de aceea, pentru a fi în ton cu noutăţile, am căutat bloguri de fashion şi beauty pentru a mai afla şi eu noutăţi din acestă sferă feminină.

Astfel, am aflat de Sheinside Publisher Program. Ce este acest program? Este o modalitate de a face bani de buzunar simplu şi fără prea multă bătaie de cap.În primul rând sheinside.com este un site străin de haine şi accesorii online. Tot ce trebuie să faci este să îţi faci cont pe site-ul lor, să atragi clienţi noi, să promovezi produse de-ale lor, este un fel de avon al hainelor.

De ce m-am înscris în acest program:

1.Au haine foarte frumoase şi la preţuri accesibile, chiar mai ieftine decât în ţară. Poate aşa strâng ceva bănuţi şi îmi mai înnoiesc garderoba.

2. Primeşti tot felul de bonusuri, şi în plus la promovarea produselor, munceşti şi pentru tine.

3.Din ce am citit pe alte site-uri, hainele sunt de calitate, şi poţi face ceva bani.

4.Deşi este un site străin, transportul este gratuit dacă tu comanzi de 30 de dolari, iar dacă nu, transportul este 5 dolari. În ţară, am observat că de abea după o comandă de peste 150, ai transportul gratuit.

5. Îmbin utilul cu plăcutul, scriu, navighez, în concluzie îmi fac blogul să lucreze şi pe bani :) Nu trebuie să ai un blog de fashion ca să te înscrii în acest program.

Vă puteţi înscrie aici

Câteva din produse care îmi fac cu ochiul:







O să revin cu mai multe detalii, când o să câştig primii bănuţi (Doamne ajută!!!)

7 comentarii :

  1. iti doresc mult-mult noroc, succes si satisfactii! sa fie asa cum iti imaginezi tu! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt pentru tine,dar sa nu mai faci tam-tam ,daca nu e asa cum crezi.Astept vesti bune si normal ca ma uit si eu la haine.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes iti doresc si eu! Sa fie bine!
    Sunt sceptica, totusi, pentru ca sunt produse chinezesti... Cei care au comandat de pe acel site au scris pe ici-colo, pe net, ca hainele au un miros puternic de chimicale, iar altii au scris ca au primit obiecte de imbracaminte mai mici sau mai mari si mult a durat pana sa le fie schimbate, iar returul nu era gratis...
    Dar fiecare moneda are doua fețe! Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes, draga Fairy. :* M-am uitat si eu si chiar sunt modele foarte nice. Multe mi-au facut cu ochiul. :) Super!

    RăspundețiȘtergere
  5. Spor la bani si nu uita sa si economisesti pt o noua garderoba ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricât v-ati stradui nu câstigati nimic voi,câstiga siteul Sheinside publicitate si postari gratuite pe blogul vostru,cel putin asta concluzie am tras-o eu,mereu primesc mesajul:Hi dear



    Thanks a lot for sharing the promotion.



    Your post is perfect but unfortunately,it did not bring sheinside enough readers.



    It did not pass and I hope you can share the latest promotion .



    I hope you can understand.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...